- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kuzum prenses gibi sen ne hissediyorsunMerhaba.banada söyler misiniz biri 8 hafta diğeri 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum prenses gibi sen ne hissediyorsunMerhaba.banada söyler misiniz biri 8 hafta diğeri 12
evet kuzum maalesef çok küçük5+4 karından bakıldı çok mu küçük acaba bende bı şansımı denemek istedim
kuzum prenses gibi sen ne hissediyo
Doktorda %51 kıza benzetti. bende acayip erkek hissediyorum,belirtilerde öyle hayırlısı bakalımkuzum prenses gibi sen ne hissediyorsun
Olsun yine çok teşekkür ederim önümüzdeki Pazartesi gidicem tekrar ozaman 7 haftalık falan olcak bakalım o zaman daha güzel çıkacak mıevet kuzum maalesef çok küçük
karından dimi kuzum
Evet :)karından dimi kuzum
paşacık merhaba diyor sana
Hayırlısı olsun bakalımpaşacık merhaba diyor sana
Nur ozele bakar misin canimkarından dimi kuzum
kuzum bence kız8+1 karından usg acaba ne
kuzum erkek gibi duruyorBen de merak ettim doğrusu
6 haftalık Vajinal usg’siydi bu ☺Eki Görüntüle 3037486
Banada bakar mısınSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Hadi inşallah sağlıklakuzum erkek gibi duruyor
özelden de attım ordan erkek yazmışsınızkuzum bence kız
Gizemcim erkek gibi duruyor kaçıncı hafta fotosu?Karın usgsi çok merak ettim