Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmininiz tuttu yani Allah tüm evlatlarımızı tabiki öncelikle sağlıkla versin de haber verdiğin için saol kuzumDoktor bugün kız dedi içimden nedense erkek geçiyordu.hayırlısı sağlıklısı
kuzucum karından mı yazmamışsınEki Görüntüle 3034761 8 haftalık, arkadaşım için tahmin alabilir miyim
bebek olması şart kuzumAy ben de atacagim asiri merak ettim ama benim bebek daha görünmedi olur mu ?
2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman atayımbebek olması şart kuzum
kuzum işaretli yer kesenin dışı mıCanım bana da bir tahminde bulunabilirmisin 7+2 burda karından us
Bebeğin boy ölçümü o kesenin içikuzum işaretli yer kesenin dışı mı
Karından, afedersinkuzucum karından mı yazmamışsın
prenses gibi duruyor kuzumKarından, afedersin
kuzucum erkek gibi duruyorPasha22 canım benimkini de tahmin edebilir misin? sat a göre 6+3 te çekildi vajinal. Eki Görüntüle 3035505
Kuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.Merhaba iki gün öncemi ne 12 haftalık ultrason görüntümü atmıştım kıza benziyor dediniz bugünde üçlü test için özler gittik ultrason ile karından baktı bacaklarını acmamisti ama sonradan erkeğe benzediğini söyledi haftaya kendi doktorum söylicem siz ne düşünüyorsunuz
Ben de öyle hissetmiştim bakalım hayırlısıkuzucum erkek gibi duruyor
Evet çok silik ama bide size paylaşmak istedim haftaya perşembe kontrolüm var çikolata yiyip gideyim bari kendi doktorum soylicegini söylemişti çikolatadan başka ne yapabilirimKuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.
ay bu mercimeğe ne demeli erkek gibi canım Allah bilir sağlıcakla versin sen ne hissediyorsunBen yine de dayanamayıp attim ya belki tahmininiz olur 5+6 gündü burda
Vasıtaları ultrason
Eki Görüntüle 3035746