Bizede cevap verir misin7+1 karından görüntü bunada cevap verirseniz arkadaşımında
Eki Görüntüle 3034147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizede cevap verir misin7+1 karından görüntü bunada cevap verirseniz arkadaşımında
Eki Görüntüle 3034147
Eşimin ailesi erkek ağırlıklı benden de kız bekliyorlar heyecanlacanım erkek gibi duruyor
Amin canım çok sağol öğrenince mutlaka haber vereceğimcanım Allah bağışlasın erkek gibi
kuzum kız gibi duruyorBizede cevap verir misin
kuzum erkek gibi duruyor6+1 vajinal ultrason
Merhaba bana da tahminde bulunur musunuz burda 12 haftalık karındanSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kuzum sen burdaki tosun paşayı görmüyor musunMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz burda 12 haftalık karından
Vallahi hiç anlamıyorum ilk çocuğum olucak inşallah çok teşekkür ederimkuzum sen burdaki tosun paşayı görmüyor musun
rica ederim kuzum öğrenince haber vermeyi unutma sen ne hissediyorsunVallahi hiç anlamıyorum ilk çocuğum olucak inşallah çok teşekkür ederim
Canım sen bana kız demiştin ya doktor da kıza benziyor gibi demişti, bugün bana pipi resmi verdi ben şokrica ederim kuzum öğrenince haber vermeyi unutma sen ne hissediyorsun
aaa ben de şok emin mi doktor?Canım sen bana kız demiştin ya doktor da kıza benziyor gibi demişti, bugün bana pipi resmi verdi ben şok
Baksana canım bunu verdi emin gibi konuştu, hatta muayene hakkin bitmeden tekrar gel dedi. Bundan sonra pek değişmez gibi ilk erken olduğu için tam belli olmuyor falan dediaaa ben de şok emin mi doktor?
Tabi ki veririm bende erkek hissediyorumrica ederim kuzum öğrenince haber vermeyi unutma sen ne hissediyorsun
canım bu foto nasıl 16 haftalık bir foto ya bunda doktor doğru söylüyor erkek görünüyor. ama senin bana gönderdiğin net kızBaksana canım bunu verdi emin gibi konuştu, hatta muayene hakkin bitmeden tekrar gel dedi. Bundan sonra pek değişmez gibi ilk erken olduğu için tam belli olmuyor falan dedi
Canım 16 haftalık değil 13 haftacanım bu foto nasıl 16 haftalık bir foto ya bunda doktor doğru söylüyor erkek görünüyor. ama senin bana gönderdiğin net kız
Merhaba 7+1 vajınal ultrason
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Ben paylaştım ama gordunuzmu 12+4 haftalik şuan 15+2 haftaligimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Sırtını dönmüş galiba 12+4 haftaliktim bu zaman şuan 15+2hamileyimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara