- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
doktorun söylediği aynı şeyi bn de söylüyorum kuzum ilki kız gibiydi şimdi erkek gibi duruyorCanım 16 haftalık değil 13 hafta
Bende anlamadım ki arada 5 gün var ilk kız gibi dedi şimdi erkek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorun söylediği aynı şeyi bn de söylüyorum kuzum ilki kız gibiydi şimdi erkek gibi duruyorCanım 16 haftalık değil 13 hafta
Bende anlamadım ki arada 5 gün var ilk kız gibi dedi şimdi erkek dedi
kuzucum erkek gibi duruyor
Ben paylaştım ama gördünüz mu
Sırtını dönmüş galiba 12+4 haftaliktim bu zaman şuan 15+2hamileyim
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum karın ultrason ile fotoğrafım bakmıştı doktorcanım 3 yorum yapmışsın 3 ünde de vajina mı karın mı söylememişsin
Siteye yeni üye olduğum için fazla kullanmayı bilmiyorumcanım 3 yorum yapmışsın 3 ünde de vajina mı karın mı söylememişsin
kuzum kız gibi duruyorKusura bakmayın yazmayı unutmuşum karın ultrason ile fotoğrafım bakmıştı doktor
Bende kendimi kaptırmıştım kız diyedoktorun söylediği aynı şeyi bn de söylüyorum kuzum ilki kız gibiydi şimdi erkek gibi duruyor
Ailem de öyle diyor mide bulantim var kusmam yok ekşi tuzlu yiyebiliyorum sadece tatlıdan igreniyorum sağlıklı olsundakuzum kız gibi duruyor
tekrar çekinirsen görüntüyü yolla kız ben de çok merak ettim. şimdiBende kendimi kaptırmıştım kız diye
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah
şu söylediklerinizi harfiyen ben de yaşıyorum ama ben erkek bekliyorum. çok ilginçAilem de öyle diyor mide bulantim var kusmam yok ekşi tuzlu yiyebiliyorum sadece tatlıdan igreniyorum sağlıklı olsunda
Bakalım tekrar gidicem 1 hafta içinde yazarımtekrar çekinirsen görüntüyü yolla kız ben de çok merak ettim. şimdi
Olabilir siz tahminleri nasıl yürütüyorsunuz ben hiç anlamıyorum ultrasondan iştahım kapanık sadece bunu yaşıyorumyaşıyor
şu söylediklerinizi harfiyen ben de yaşıyorum ama ben erkek bekliyorum. çok ilginç
7+1 vajinal ultrason
7+0 vajınal ultrasonmaşallah bir prenses gibi duruyor canım
canım bu da prenses diyor ikisi de sana mı ait?7+0 vajınal ultrason
Evet nasıl tahmın edıyorsunuzcanım bu da prenses diyor ikisi de sana mı ait?
Doktor bugün kız dedi içimden nedense erkek geçiyordu.hayırlısı sağlıklısıçok net kız görünüyor canım
Bende de aynısı var, tatlıdan nefret ettim ve doktor kız dediAilem de öyle diyor mide bulantim var kusmam yok ekşi tuzlu yiyebiliyorum sadece tatlıdan igreniyorum sağlıklı olsunda