- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
ilk bebeğin mi kuzum, erkek mi istiyorsun?Hayırlısı olsun inşallah çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk bebeğin mi kuzum, erkek mi istiyorsun?Hayırlısı olsun inşallah çok teşekkürler
Yok ikinci, 4 yaşında kızım var Allah önce hayırlısını sağlıklısını versin tabiki hiç önemli değil evlat hepsi ama bir kızım var yanına da oğluş olsun istiyordum.☺ Bide biz 4 kiz kardes büyüdük oğlan hasreti var azıcık. Sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimiz hepimizin❤ilk bebeğin mi kuzum, erkek mi istiyorsun?
ayyy sana yürekten dua edıyorum Allah gönlünden geçeni versin kuzum benim. inşallah inşallah yanılmışımdırYok ikinci, 4 yaşında kızım var Allah önce hayırlısını sağlıklısını versin tabiki hiç önemli değil evlat hepsi ama bir kızım var yanına da oğluş olsun istiyordum.☺ Bide biz 4 kiz kardes büyüdük oğlan hasreti var azıcık. Sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimiz hepimizin❤
aaa ben buna erkek derdim ama nub u paralel geliyor ilginç kız gibi kuzum, sen ne hissediyorsun12+3 bize de yorum lutfen
Benim gönlüm kızdan yana ama ilk ogrendigimden bu yana herkes kız derken ben erkek diyordum. Ama oğlumda da tam tersiydi herkes erkek dedi ben kız dedimaaa ben buna erkek derdim ama nub u paralel geliyor ilginç kız gibi kuzum, sen ne hissediyorsun
Sağol canım benim, hayırlısı ve sağlıklı olsunayyy sana yürekten dua edıyorum Allah gönlünden geçeni versin kuzum benim. inşallah inşallah yanılmışımdır
valla kemik yapısıda çok net kız diyor kuzumBenim gönlüm kızdan yana ama ilk ogrendigimden bu yana herkes kız derken ben erkek diyordum. Ama oğlumda da tam tersiydi herkes erkek dedi ben kız dedim
İnşallahvalla kemik yapısıda çok net kız diyor kuzum
Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olurEvet cok erken bi tahminmis gercekten Bana 15’de erkek dedi ben umudumu kaybetmedim sordum banada kiz dedi bakalim ne olcak
kuzum inanır mısın senin bebişte kararsız kaldığım kadar onlarca insana baktım kimsede kararsız kalmadım. Ama ben hala kız olabileceğini düşünüyorum. İnşallah gönlünden geçen olur sen ne istiyorsunMerhaba bana keseden tahmin yapmıştınız zor karar verdim kız olabilir demiştiniz. Doktora gittim 2 gün önce Yüz üstü yatiyo bebek ben koz herhalde dedim hayır erkek dedi ama 1 ay sonra kesin derim dedi. Şimdi 100 de 100 diyemem dedi. Hatta ortadaki ultrason resminde pipi gibi bisey verdi. Bi daha bakabilir mısınız kafam.karisti benim de. Bazıları kordon da olabilir dedi. 16. Haftamdayim
Bende bisey anlamadim valla. 2 kızım var benim önce hayırlı sağlıklı dedim zaten bebeği görünce cinsiyet falan. Önemli değilmiş dedim. Farklı olursa da sevinirim diye düşündüm. Ama daha da karıştı. Madem çok emin değil nedem bana o resmi veriyo. Hiç bişey anlamadim.k
kuzum inanır mısın senin bebişte kararsız kaldığım kadar onlarca insana baktım kimsede kararsız kalmadım. Ama ben hala kız olabileceğini düşünüyorum. İnşallah gönlünden geçen olur sen ne istiyorsun
kuzum doktor ne derse o bizimki sadece tahmin, sen içini ferah tut bakalım istersen başka doktora daha gitBende bisey anlamadim valla. 2 kızım var benim önce hayırlı sağlıklı dedim zaten bebeği görünce cinsiyet falan. Önemli değilmiş dedim. Farklı olursa da sevinirim diye düşündüm. Ama daha da karıştı. Madem çok emin değil nedem bana o resmi veriyo. Hiç bişey anlamadim.
canım erkek gibi duruyor6. hafta vajinal ultrason
canım Allah bağışlasın erkek gibiMerhaba ultrasona göre 6 hafta 6 günlük karından ultrason çekildi bana da tahminde bulunabilir misiniz?