- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
paşa gibi11+3 vajinal ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paşa gibi11+3 vajinal ultrason
Malesef haftaya kontrole gidicekbaşka fotosu var mı?
Merhaba 13+3 haftalik umarim qnlayabilirsiniz. Doktor wrken dedi soylemediKız görünüyor tabiki en iyi 11 12 13 haftalar
paşa gibiEki Görüntüle 3087665 Eki Görüntüle 3087665 8 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim
Maalesef arkası dönük ama prenses gibi sankiMerhaba 13+3 haftalik umarim qnlayabilirsiniz. Doktor wrken dedi soylemedi
Çok teşekkür ederim Sağlıkla doğsun da merak işte bizdeki depaşa gibi
şaşırmadım desem yalan olır sevindiğinize göre Allah kalbinizden geçeni nasip etmiş, ne mutlu sizeMerhaba bize kız demiştiniz bugün öğrendim erkekmiş
prenses gibiPasha22 benimki gözünüzden kacti sanirim tekrar bakarmisiniz
Paşa gibiArkadaşımın bebegi. 11 haftalik karından tahminin nedir acaba canim
Eki Görüntüle 3087938
Karindan bu aradaBirde buna bakalirmisiniz Pasha22
Benimkini de tahmin edebilir misiniz :)paşa gibi
Merhabalar bende çok merak ediyorum benimkine de bi yorum yapabilir misiniz acaba karından 12+6Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın