Doğuma Hazırlık bebegınızın cınsıyetıne bakalım..dogrulugu yuksek..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sirincimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
51
0
45
merhaba arkadaslar bır sıte buldum ve bebegınızın cınsıyetını bılıyor hatta o takvıme gore bebegıızın cınsıyetını belırlıyebılıyosunuz..bır cok arkadasımda denedık ve dogru cıktı .tabıkı once allahın takdırı bu..hadı deneyelım ve dogrulugunu herkesle paylasalım.
http://www.yorumcu.com/bebek/
herkese kolay gelsın arkadaslar.ha bu arada uyelık ıstıyor bu sıte.ıstersenız ben sıze bakabılırım ben uyeyım oraya .sırf bu cınsıyet tahmını ıcın olmustum sevgıler...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaslar bır sıte buldum ve bebegınızın cınsıyetını bılıyor hatta o takvıme gore bebegıızın cınsıyetını belırlıyebılıyosunuz..bır cok arkadasımda denedık ve dogru cıktı .tabıkı once allahın takdırı bu..hadı deneyelım ve dogrulugunu herkesle paylasalım.
herkese kolay gelsın arkadaslar.ha bu arada uyelık ıstıyor bu sıte.ıstersenız ben sıze bakabılırım ben uyeyım oraya .sırf bu cınsıyet tahmını ıcın olmustum sevgıler...

canımm benim için bakarmısın 08.08.1984 doğum tarihim 27 şubat son adet tarihima.s.

canım benimde 17 nisan son rengli tarihim teşekkürler şimdiden

ne kendimde nede yakınlarımda tutan tahmin falan hiç rastlamadım .saçma bir takvim.insan elbet ya doğru olursa falan helede henüz belli değilse bebeğinin cinsiyeti bakmak istiyor tabi ...

walla yorumcu da dahil olmak üzere bir çok yerden bakıldı benim bebeğimin cinsiyetine.
Hep erkek denildi.
Ama bugün doktor kız deditatlicadiarzu

kizlar birsey daha duydum gogsunuzde normalde dort besinci aylarda sarimsi bir su gelecek kivamli ama
onun bir damlasini ici su dolu olan yemek kasigina koyun
eger o sut damlasi suya karisir dagilirsa kiziniz
suyun icerisinde top gibi kalirsa oglunuz olurmuss
ben demiyorum
duydumm

bana bakarmısınız çok merak ediyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum şimdi ikinciye hamileyim acaba neyim olacak merak içindeyim bana bakarmısınız doğum tarihim 1haziran 1980 son adet tarihim 23 nisan 2008 ne olu hemen bakıverin şimdiden teşekkür ilginize görüşmek üzere

Bende baktım o sitedeki takvime ama benim baktığım yer de cinsiyet seçimi için hamile kalmanız gereken günü sölüyodu..Yani hamile kalmadan bakılıyor....farklı yerlerdenmi bahsediyoruz acaba..

kızlar ben hamile kaldığım günü tam olrak biliyorum geçenlerde kesinleşti bebeğim kız olacak işallah ama orda erkek diyo o yüzden boşverin ne çin takvimi ne de başka bitakvim tutmadı Allah hayırlı evletler versin hepimize

bana bakarmısınız çok merak ediyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum şimdi ikinciye hamileyim acaba neyim olacak merak içindeyim bana bakarmısınız doğum tarihim 1haziran 1980 son adet tarihim 23 nisan 2008 ne olu hemen bakıverin şimdiden teşekkür ilginize görüşmek üzere

yok yanlış bu takvim gübahar...kız diyo seninkinede..Delimi ne?

benim çin takvimi,yormcu vs. kız olarak gösteriyordu.ama oğlum oldu.ben de çok merak edip bakmıştım o tip şeyler insanın kafasını karıştırıyor.

bende baktım ona benimde erkek çıktı cin takvimi var ondada erkek ama doktor kız dedi kesin hemde inanmayın bunlara arkadaşlar kandırıyor bu siteler hep

Zaten kimsenin de gerçekten inandığını sanmıyorum...Maksat eğlence olsun...Cinsiyet belirleme işlemini ücret karşılığı yapan yerler var asıl oralara para harcayanlar kandırılıyor...

Zaten kimsenin de gerçekten inandığını sanmıyorum...Maksat eğlence olsun...Cinsiyet belirleme işlemini ücret karşılığı yapan yerler var asıl oralara para harcayanlar kandırılıyor...

ben inanıyorum ve şuanda sanırım hamişim rica etsem bakarmısın bana 01.12.1984 9 mayıs son regl tarihim bakarsan memnun olurum

X