Bebeğinizi kaç kat giydiriyorsunuz?

H

hiliba

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi hiliba
selam.kızlar merak ettim.
sizler günlük kaç kat giydiriyorsunuz.ben uzun kollu body atlet kilotlu corap üzerinede corap.ve tulum giydiriyorum.ve şapka giydirmiyorum.şapka giydirende var mı.odamız hep 21-22-23 derece.sizler nasıl giydiriyorsunuz

• Konu Sahibi hiliba
ben zibin yani body giydiriyorum genelde kisa kollu oluyor onun uzerine ince penye buluz ve pantalon sonra corap en sonda tulum giydiriyorum fazla kalin olmamak sarti ile...eger tulum kalin veya sicak tutan cinsten ise icine sadece body giydiriyorum...benim bildigim eger biz 1 kat giyiyorsak onlar 2 kat giymesi lazim ona gore ayarliyorum.

• Konu Sahibi hiliba
ben

bir uzun kollu body
bir ayakli alt
bir corap
üstünüde bir ayakli tulum yada üst ve pantolon

sapka hic sevmez kızım, banyodan sonra bile sapka giydiremiyorum sinir oluyor cok

• Konu Sahibi hiliba
2 kat giydiriyorum ben body dahil. üzerine de penye yelek. ayağı daha sağlam çorap, ayaklı pijama , patik.. evim gündüz 21-22, akşam 23-24 derece genellikle. banyo yaptıdığım geceler şapka takıyorum sadece. geçen gece takmadık örneğin, şimdi genzi dolu kuzumun :gitme:

ben sıcağı seviyorum, kızımı da öyle alıştırdım sanırım..

• Konu Sahibi hiliba
ayaklar hareketlenince ben de külotlu çorap giydirmeye başladım .onun üstünde de giydiği kıyafet oluyor üste ise badisi ince bir penye onun üstüne giydiği kıyafet penye yelek oluyor.şapkaya biz de alışamadık

• Konu Sahibi hiliba
bnde 2 kat gıydırıyorum . erkek cocukları sıcağa gelemıyo hakkatende. sapka eldıven sevmıyor bnm oğlum da.. napcaz bılmıyorum :)

• Konu Sahibi hiliba
benim ev genelde 26 derece.. bir çıtçıtlı body, altına ayaklı pijama üstüne tulum ya da üst kıyafeti altına da tulum giydirmemişsem 2. pijama, pijamaların kalınlıklarına göre de çorap giydiriyorum. oda sıcak olduğu için ben çok giydirmiyorum.. oda derecesi 24 ten aşağı olursa ben üşüyorum.

• Konu Sahibi hiliba
benim kızım bir badi bir tulumla terliyo ev de ortalam 26 derece :uhm:sizin giydirdiklerinizi görünce şaşırdım şimdi

• Konu Sahibi hiliba
bende oğluma kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne de pijama takımı tek kat bazen de uykudan uyanınca yelek tek kat çorap buna rağmen terliyo gerçi evimizde çok sıcak yazlık tshirtlerle dolaşıyoruz

ayy ben doraya sadece bir çıtçıtlı bady bir külotlu çorap üstünede tulum giydiriyorum kimi zaman onlarla bile terliyorr kıslarr çok giydirmiyormusunuz çocukları yaa :uhm:

aynı iste giydirdiklerimiz. sen kılotlu corap giydiriyorsun ben onun yerine bir patikli alt giydiriyorum. gerisi aynı.

evet ya çok giydiriyoruz.ben az giydirmeye başladım.çocuk alışsın biraz..pek fazla sıcakta iyi değil

kızım2.5 aylık iki tane ayaklı pijama ve iki tane badi giydiriyorum uzun kollu. ayağına 1 çift çorap da geçiriyorum ayağı daha sıcak tutuyorum. banyodan sonra 1-2saat şapka takıyorum.dışarı çıkarken örgü hırka giydirip battaniyayle sarıyorum. sırtından sıcaklığını kontrol edşyorum çünkü eller ve ayaklar dlaşım sistemi tam gelişmediğiiçin çabuk soğurmuş.

oda sıcaklığımız 24-26 derece oluyor. bir uzun yada kısa kollu cıtcıtlı body üstüne de pijamasını alta da çorap üstüne iki ayaklı pijama giydiriyorum benimki de şapka sevmeyenlerden o yuzden banyo sonrası şapkayı uyuyunca takıyorum. eldivenler ise her daim elinde

ben cocugu pisiriyorum sanirim.2 kat uzun kollu body, yun yelek.alta da 1 tane patikli pantolon, corap, patiksiz pantolon ve yun patik.yeni dogunca kayinvalidem boyle alistirdi simdi azaltirsam hasta olur diye korkuorum.hatta gece yatinca bile yun yelek cikmio :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…