bebeginizi eşinize emanet edrmisiniz

olduğunda bırakırım babası sonuçta benim kadar o da düşünür bebeğini,
sabır konusuna gelince iyi ya işte sabrı öğrenir bence sorumluluk vermelisiniz eşinize,
babası ya kadın mı büyütürmüş sadece bebeği..
iyi.

Son düzenleme:
ben seve seve bırakırım
çokda güzel bakar
hatta benden daha sabırlıdır
kızıma sofrada yemeğini
hep babası yedirir
oyunlar oynar.
ayrıca erkek kardeşimde keza öyledir
bikeresinde kızım iki aylık filandı
annemle dışarı çıkmamız lazımdı
kızımı dayısına bıraktım
biz yokken mamasını yedirmiş gazını çıkarmış
hatta uyutmuştu
ayrıca kızımın ilk tırnaklarını keserken ben
cesaret edememiştim tırnaklarınıda kesmişti
canım kardeşim benim
eminim ileride harika bir baba olur...

ben bırakıyorum 3,5 aylıkkenden beri pazartesi günleri eşim çalışmıyor ama ben çalışıyorum o yüzden bakıcımız gelmiyor eşim bakıyor gayetde iyi bakıyor çorbasını yedirir sütünü içirir geçen haftalarda kaka yapmış onu bile değiştirmiş canım kocam benim sağolsun bakım konusunda vakti varsa hep yardım eder o bana göre daha sabırlı

size birsey desem inanır mısınız bilmem annem ve kayınvalıdemden cok eşime guvenırım ve ona bırakırım eşim benden daha sabırlı ben hemen parlarım eşimle bu yuzden cok kavga edıyoruz yanı güvenebılecegım tek insan..

hıc bırakmak zorunda oldugum bır durum olmadı suana kadar..fisfisfis
elbettekı gonul rahatlıgıyla bırakırım..şakkıdı
benım gıbı bakamaz belkı ama sonucta bakarbenneyaptımki

dun pazara cıktım eşimde hasta nedeniyle evdeydi bıraktım mama sandalyesinde oturmuş bebişim
normalde cok yaramazdır sabır lazım peşinde koşmaya insan lazım herkez yapamıyor işte tabiki babası bakacak yapar ken iyi

ben şahsen babaya bırakamayanlardanım mutfağa gittiğimde bile gözüm arkada kalır acaba ağlıyor mu diye ama aslında bırakılmalı babayla da vakit geçirmeli aralarındaki bağ kuvvetlenmeli hamileyken hafta sonları ben bakarım sen dinlenirsin dışarı çıkarsın felan derdi şimdi sadece gazını çıkartmaya yardım eder ve hemen bana verir sanırım henüz alışamadı bebeğimize ve babalığa

Gözum kapalı emanet ederim...Bu Bebegi birlikte dünyaya getirdik.
Annem den Kendi annesinden Hatta abartmıyım en az benim kadar iyi bakar bebegine bazen bu yüzden bunaldıgım olmuyor degil.
Birtek ona emanet ederim bir başkasına asLa....!

ben birakirdim cocugum olsaydi, henuz yok
Benim esim dunyanin en umursamaz en dalgin adamidir, ama sorumluluk vermemeye devam edersem degismez..

Bu yuzden birakirim, øgrenmesi lazim, konu ufacik bir cocuk olursa dalginlik umursamazlik kalmaz sanirim, bakmak zorunda,

iyi bakabilirmi bilmiyorum ama cok eglenceli bir baba olacagi her halinden belli =)

kesinlikle emanet edememmmmm.
daha adam yavruyu tutmayı bilem beceremiyo.kolu kıçı bi yana gidiyor çoçuğun:roflol:
kaldıkı emanet edecem peehhhhh!!:mymeka:

bende calısmıyorum bebısımı esıme bırakırmıyım,
yok valla bırakamam cunku cocuk acından ölür...
ama cok güzel sever...

ben de eşime oğlumun bakımı konusunda sonuna kadar güveniyorum. aklım kesinlikle evde kalmaz çok iyi bir baba.ben gece nöbete kalıyorum 3 günde bir ve zaten ben işteyken eşim bakıyor.bu durumdan da zevk alıyor. arkadaşlar tavsiyem tatlı tatlı siz de alıştırın eşlerinizi ben çok faydasını görüyorum.tabi yine de içten gelen ve sabır isteyen birşey bu. yapamayana da diyecek laf yok.

arkadaşım aynı durumu ben de yaşıyorum ben hemen parlayıveriyorum eşim normalde çok sabırsız ve sinirli bir yapıya sahip ama konu Arda olunca melek oluyor:)) benim de işime geliyor

bırakırım ama eşim sabırsızdır...
mecbur olmadığım sürece de bırakmam..
ama kayınvalideme gözü kapalı bırakırım..harika bir bakıcıdır sağolsun...

Daha oncede cevap yazmistim bu konuya ama o zaman hamileydim.Ve kesin birsey soyleyememistim.

Simdi cevap vermek istiyorum.

Emanet ederim tabi hatta ettim bile daha 25 gunlukken cocugu ona biraktim disari ciktim.2 saat bakti kizima azcik aglamis falan kucagina almis gezdirmis sagdigim sutu icirmis cokta guzel bakmisti.Hatta utanarak soyluyorum bazen benden daha sabirli ve daha becerikli oluyo.Cozumler buluyo cocuk sancilandimi kucagina aliyo susana kadar gezdiriyo geceleri o uyutuyo isten gelince o bakiyo arada cocuga bende isimi yapiyorum.Yani kisacasi cok iyi bir baba ayrica cocuk bakma tutma ve ilgilenme konusunda cok yetenekli.Gozum kapali birakiyorum valla.Hatta ondan baskasina birakmayi dusunmuyorum zorunlu kalmadikca :)

gözün aydın canım gule gule buyut bebegini alah saglık sıhat versin ailecekŞenizşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…