bebeginizi eşinize emanet edrmisiniz

...................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ablamın 16 aylık oğlu var ablam hep gündüz çalışıyo eniştem 1 gün nöbetçi 3 gün evde .6 aydır evde olduğu zamanlar eniştem bakıyo.yani çocuk ablamdan çok eniştemi görüyo.ama güzel bakıyo ablamın gözü arkada kalmaz

bende bırakırım ve çokta bıraktım gayet dikkatli ve özenle bakar çok küçük bebekkende bıraktım sonuçta ikimizdik ve benim herhangi acil bir işim olduğunda sağ sol konu komşu hiç tanımadığım birine bırakmaktansa ona yani babaya bırakmayı tercih ederim şimdiye kadar bıraktıklarımdanda hiç huzursuz ve pişman olmadım en yakın bu gece uyurken bıraktım yorgunluktan gözümü açamıyordum onlar babakız biraz vakit geçirdiler bir ara gözlerimi açtığımda kucağında geziniyorlardıkafamçokkarıştı

bebeğim yok ama olsa bırakırım tabi ki çünkü onun mükemmel bir baba olacağına eminim

Ya yere düşürürse CADIARZU Yok bıraksamda aklım onlarda kalır galiba .Bebeğim yok ama böyle düşünüyorum.

Benim eşim bakamaz, mutfakta biraz fazla kalsam hemen peşimden gelir çocuğu getirir, ama haftada birgün eşime baktırmayı düşünüyorum en azından haftasonu birkaç saatliğine başbaşa bırakıp biraz kendime vakit ayırmayı düşünüyorum,düşünceden öteye gider umarım.

kesinlikle bırakamam çünkü bakamayacagından eminim eşim dalgın bi insan bikere kahvaltı hazırlarken bıraktım oda çocugu elektrik çarptı televizyon izlerken kendinden geçiyor çocuk sorumluluk demek

ilk zamanlarda belki birakmam
tutabilecekmi felan diye
ama daha sonra birakirim diye düsünüyorum iyi bakicagina eminim :icecream:

Bizim henüz bir bebeğimiz yok:çok üzgünüm:
Fakat eşimin yiyeniyle ne kadar şefkatle oynadığına ona ne kadar sabırla yaklaştığına şahit oldukça onun ne kadar iyi bir baba olacağına şüphem yok.
Dolayısıyla gönül rahatlığıyla çocuğumu babasına bırakabilirim. Çocuğun sorumluluğunu beraber üstlenirsek kadın daha az yıpranır.:enbuyukkk:

ben çocuk büyüttüm desem hakikaten yalan söylemiş olurum. kızımda eşimin emeği daha fazla. hakikaten babalığı sadece dünyaya getirmek olarak algılamayan biri. içim çok da rahattır ona bıraktığımda. benden bile iyi bakar. hala bile benden daha fazla herşeyiyle ilgilenir. maşallah diyeyim. çok düşkündür kızımıza. hep derim ya dünyanın en iyi, en duyarlı babası diye.......:1hug:

benim bebeklerimin arasında tam 12 ay 20 gün var. ve eşimin oğlum üzerinde hakkı çok büyük.kocaman karnımla yapamadığım işlerimede yardım etti.oğlumada baktı. hem gece gündüz. Hemde seve seve.Allah razı olsun ondan

ben eşim bakar diyemem çünkü bensiz hiç bişey yapamaz çok acil işim varsa bakar bakmam demez ama eline yüzüne bulaştırır allah çocuklarımı ve eşimi bensiz bırakmasın inş..............herkesi tabiki......

Ederim..
Kendisi çocuk doktoru,benden daha iyi bile bakabilir..

oglumu ben dogurdum ama is hayatimizdan dolayi esim annelik yapti oglum 7'ye girecek esime kardes zamani geldi de geciyor diyorum dur rahata yeni erdim ikinci bir cocuga henuz erken diyor :) onun hakkini asla odeyemem

elin bakıcısına bırakılıyorsa babasına hayli hayli bırakırımm

ben de birakirim , cünkü o benden iyi bakar...gerci simdi bizim cocuklar büyüdü,yinede onlarla yanliz kaldigi zaman yemeklerini pisirir ( ozaman benim yemek pisirmeme gerek kalmiyor)
onlarla oynar, disari ya cikar , yüzmeye götürür, benim hic bir düsüncem olmaz....babalara bu sansi tanimazsak ileride cocuklar bir nevi babadan sogurlar düsünüyorum....ben kendimden pay bicerek söylüyorum....

valla yasadığımız sehirde kimsemz yok ne annemler ne annesi.o yüzden 1 kac kez bıraktım mecburiyetten.cokta güzel baktı.bazen askım sıkıldın sen hadi sen cık gez ben bakayım cocuga diyor ama ben oğlumdan ayrılmak istemedgm için gitmiyorum.

gözüm kapalı bırakırım.. eşimin çok iyi bakacağından hiç şüphem yok..
hem çok sabırlı hemde çok sakin sinirleri alınmış sanki...
ben nasıl bakıyorsam aynı şekilde bakacağından :% 100 eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…