bebeginizi eşinize emanet edrmisiniz

tatarxixm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2006
1.282
3
48
diyelimki caşılan annesiniz eşinizde öglende eve geliyor bebeginizi bırakırmısınız
şahsen ben calışmıyorum ama bebegimi babasına bırakamam bakamaz bikere sabırlı degil tamam babası ama yapamaz benimde içim el vermez alah anasız babasız bırakmasın
ancak uyurken bırakırım markete gitmek için saatlerce bakamaz

Bırakırım, niye bırakmayayım.Hatta gönlüm rahat bırakırım. Benden iyi bakıyor valla. Eşim öğretmen ve dolayısıyla boş vakti oluyor. Kız anaokuluna gidiyor bütün gün ama oğlan evde. Boş olduğu zamanlar eşim bakar valla oğlana. Hatta ben "babası yanında çok şükür" derim. Yedirir, içirir, üstünü değiştirir, gezdirir, ooooo daha neler neler.Ondan iyi bakıcı bulamam vallatatlicadiarzu

ben bırakırım ve benden güzel bakar.

Sanırım bu kişiye bağlı. Benim eşim çocuğuna bakmayı, onunla ilgilenmeyi çok sever. Bu yüzden hiç sorun olmaz. Zaten işim gereği daha bebekken bile onları başbaşa bırakıp birkaç günlüğüne göreve gitmiştim.

valla ben eşime bırakırım hiçde gözüm arkada kalmaz çünkü inanın benden iyi bakıyor çok sabırlı bu bir yetenek erkeklerin çok az kısmının elinden gelir.

valla ben eşime bırakırım hiçde gözüm arkada kalmaz çünkü inanın benden iyi bakıyor çok sabırlı bu bir yetenek erkeklerin çok az kısmının elinden gelir.

evey canım bence de bu bi yetenek o yetenek benim eşimde yok malasef:1no2:ama cok güzel sever:sm_cool::1hug:

çocuguyla nasil ilgilenir bilmiyorum simdiden; ama ilgilenir heralde mutlaka sonuçta onun bebegi ilgilenmek zorunda yoksa kirarim kafasini :d:d:d

Himmm simdi kizimi kimseyle paylasmak istemedigimden dolayi suanki dusuncem birakmam yani bakamiyacagindan degil paylasmak istemedigimden.Biliyorum gormemislik ama ne yapayim olmuyo.Dogduktan sonra belki mecbur kalirim o zaman birakirim iyi bakabilirmi bilmiyorum ama yasiyip gorecez bakalim.

hayırlı dogumlar canım :1hug:

valla eşim öğleden sonra evde olsaydı hep kesinlikle ikinci çocuğu yapardım..çünkü harika bakar benim aşkım..kızıma da çok baktı ..bana gerçekten her konuda çok yardımcı olduççonun hakkını nasıl öderim bilmem..yani kısaca tabiki bırakırım hiç düşünmem bile...

Valla ben bi gün süt iznindeyken işten geldi ben pazara gidicem sebze meyve almaya tamam dedi tam gittim pazara ilk adımımı attım telefon çaldı kız durmuyor... tamam canım dedim geliyorum şimdi girdim pazara ...iki dk sonra tekrar telefon çaldı çocuk durmuyor diye eve nasıl geldim bilmiyorum
verdim veriştirdim geldikden sonra...ama belki deniz o zamanlar çok küçüktü
ama şimdi bakabiliyor ve bende artık gönül rahatlığıyla bırakabiliyorum..

yelizcim küçükken daha iyi bakardı diye düşünüyorum tataile gitmişken gizem uyurdu babasıda bakardı bizde oglumla denize girerdik
şimdi gizemi durduramıyoz okadar hareketliki başa cıklmıyor şimdi hayatta bakamaz akşamları babası gelince birazcık koklaşıyorlar bizim kız sıkıttılı aglamaya başlıyor bırakıyoz yere dolanıyor
hem benimde aklım kalıyor bebegimde

En az benim kadar itinalı ve titiz bakar eşim..İlk bebeğimde saatlerce ayağında salladığını,gece kalkıp mama içirdiğini,biberonda ki mamanın ısısını bileğinin iç kısmında test ettiğini bilirim..

Canım ya valla yapar:)
Eeeee ne de olsa stajını yanımda yaptı:) Bu duruma güvenerek zaten ikinci bebeğime hamileyim..Nasıl olsa ikimiz büyüteceğiz:)

Kesinlikle bırakırım,
ve eminim benden daha ii bakacağına
ayrıca elin bakıcısına bırakacağıma,babasına bırakmak isterim ama ööle bi şansımız yok malesef

Bende Güvenerek Birakirim.geceleri Hayatta Kalkip Bakmazz Ama Akşamlari Biryere Gidersem Benden Dahaiyi Bakar Diyebilirim Mamasinida Yaparr Altinida Değiştirirr Sorun Yok Yaniiii

canım ben eşime bırakırım ama yinede aklım kalır...çünkü bir kere yataktaydı bıraktım tut mama yapıp geliyorum diye duymamış bile ve oğlum pat yataktan düştü yere..yani uyurken asla emanet etme bunu anladım.:roflol::roflol:

bu da bşi tecrübe olmuştur sana uyurken bebegini meamnet etme sakınsırnaşık şeylülülülülülü:roflol:

bende bırakmak isterim ama kendisi bakamayacağından korkuyor.alışmalısın diyorum.çaresiz tamam bakayım diyor ama henüz daha bırakıp denemedik:uhm:

çok güldüm münevvercim ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
eşimi gece aniden uyandırdırırsam; ne dediğimi ne istediğimi bi süre idrak edemez, sabah sorduğumda hatırlamaz bile

kızım uyuyosa ve çıkmak zorundaysam birkaç saatliğine bakabilir belki ama öyle uzun uzadıya istese de bakamaz, öyle özel yetenekleri yoktur kocişiminşutarafagittişutarafagitti

valla benimkinin keyfine göre değişir.eğer benim işim varsa çok güzel bakar mamsını yapar. gezidirir oynar. bide sesini inceltip hanimiş benim tatlı kızım diyişi var orda kopuyorum.o erkek sesi incelip tuhaf bi ses olup çıkıyor. zaten karizma yerlerde kız doğduğundan beri.altını değiştirir. giyidiri soyar. hep beraber yıkarız zaten.
uyutur.

ben bu adamı bayağ adam etmişim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…