Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Haziran 2013
- 56.951
- 151.275
- 898
Benimkiler uslandı ise hepsi uslanır..27-28 saat uyumadan gezdiğimi bilirim..Yemek yedirmek işkence..Yaramazlık desen cabasıBir sabah uyandığımda mutfak ve holün halısı suda yüzüyorduUyandığım saat 8:30Bebekliği zor olanlar büyüyünce uslu olur diyorlar bende onla avunuyorum nevreste
- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Of of uyku problemi ve davranış.3 yaşına kadar her gece ağladı ve uyumadi coook zordu su an 3 bucuk yaşında ve hala uyuyor sayılmaz ama gece aralıksız aglamalar bitti en azından.davranissa hala sıkıntı benim icin hala yeni bebek anneleri gibi tuvalete gitmek bile lüks.hep ugrastiriyor.tek kişi basedilmiyor eşim bir yere cikamiyor
- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
ilk dogdugunda 5 aya kadar kolikti. Aksam 7den 10a kadar durmaksizin aglardi.
10 aylikken pipisinde yapisiklik oldu ve hidrosel oldugu icin ameliyat gecirdik.
Suan geniz eti var, burnundan nefes almiyor, kulaklar tikali, konusmuyor. Geceleri uykuya dalisi tam bir iskence ve 17 ayligiz.
büyütürken zorluklar hic gecmicek gibi geliyor bana...
10 aylikken pipisinde yapisiklik oldu ve hidrosel oldugu icin ameliyat gecirdik.
Suan geniz eti var, burnundan nefes almiyor, kulaklar tikali, konusmuyor. Geceleri uykuya dalisi tam bir iskence ve 17 ayligiz.
büyütürken zorluklar hic gecmicek gibi geliyor bana...
- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
Ayyy canmm ins benmkiside öyle olur.. ilk oglum uslu masallah ama 2 yasina kadar uyku sornu yasadik ..evet ikinci oglum okadar uslu bir bebektiki kendi uyur kendi uyanirdi.suan bes yasinda nasil buyudu anlamadim:)allah kolayligini veriyor galiba iki cocuk olunca..
- 5 Ocak 2017
- 22
- 24
- 3
- 29
- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Aynen etrafimda surekli bu cocuk ac siyen bebegin agzina surekli mama dayayan bi kaynana..ve gelen akrabalarimin zorla bebegi gogsume yapistirip emdir emdir uyumasin diyip zorlamalari kabus gibiydiii seni cok iyi anliyorumBizde sütte geldi gelemedi kızımın doğum kilosu biraz düşüktü yeterli kuvvette ememiyordu saatlerce bitmeyen emzirmeler ve sonunda mama yiyerek uyku..
Çok çok zor günlerdi.
Malesef hatırlamak bile istemiyorum canım
- 7 Ocak 2015
- 585
- 663
- 103
- 37
ahhh ahhh şu an ben eşim gündüz uyuttuğumda geliyor da banyo yapıyorumAllah kolaylık versin size de. 1 saatliğine bile emanet edecek kimseyi bulamamak ne demektir, insan zor durumda kalınca birilerinin desteğini hissetmemek ne kadar önemlidir çok iyi bilirim. Sevgileri dayanma gücü veriyor ama dediğiniz gibi.
Bazen saatlerce tuvaletini bile tutmak zorunda kalıyor insan yalnız olunca. Çocukla ilgilenmek zorunda iken, evin işlerini toparlamak zorunda iken yarım saatlik uyku için ağladığımı bilirim. Duşa girmek için eşimin eve gelmesini beklerdim, ne günlerdi... Yalnızlık zor süreç...
bir yaşında ek gıdaya geçip hiç sorun yaşamayan annelerde varZaten iştahsız çocuklarda önceden damak tadı es geçildiği için yemekle arası yok lştahta yok bence benim yöntemim doğru ,aman neyse ya sen bildiğini oku !
- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.903
- 498
Bayaaa bayaaa beni anlatmisinUyku uyku uyku diyorum. Geceleri uyumak istiyorum.. İşin zor tarafı bebeğim gündüz de uyumayan bir bebek..
- 15 Aralık 2010
- 1.432
- 434
- 323
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Çoğunluğu ele alırsak çoğu şikayetçi yeme konusunda , ve bazı kadınlar kolaya kaçıyor hazır gıda konusunda , bazı çocuklarda bundan dolayıda şişman küçük yaşta tencere yemeği pişirme olmadığından (hamburger,patates kızartması,börek,makarna) tek tip
beslenme, çocuğun öğrenme kabiliyetini dahi etkiliyor
beslenme, çocuğun öğrenme kabiliyetini dahi etkiliyor
ahhh ahhh şu an ben eşim gündüz uyuttuğumda geliyor da banyo yapıyorum
bir yaşında ek gıdaya geçip hiç sorun yaşamayan annelerde var
- 25 Eylül 2015
- 122
- 60
- 28
- 34
- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583