• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 aylık bebeğimin uykusu

Ben de mi denesem acaba çünkü çok kısa uyuyor benimki
Derin daldıktan sonra sallamayı bırakıyor musunuz
Kundak filan yapıyor musunuz
Bir de geceleri nasıl uyutuyorsunuz
Kaç saatte bir uyanıyor 🥹
Destekli uyku nihayetinde o yüzden deneyin diyemeyeceğin :)
Derin dalmaya yakın sallamayı durduruyorum kıpırdandıkça bir iki daha…
Sonrasında uykusuzluğuna bağlı dalıp gidiyor zaten.
Gece düzenimiz pek yok bizim
Bazen sabaha kadar ayaktayız kolik bir benek çünkü
Normal bir gece ise şayet karnını doyurup (mama ile)gazını çıkarttıktan 1 saat sonra falan (uyku huzursuzluğu başlayınca yani kucağımda ya da ayakta biraz sallayıp yatağa geçiyoruz meme ile devam ediyor. Karnı tok olduğu için 5-10 dk emip bırakıyor zaten
Sabaha kadar mama vermiyorum genelde
Meme ile besleniyor uyandıkça
Yetersiz gelirse huzursuzlanıyor zaten

Evet ben de çok özledim ve artık şuna kanaat getirdim yardım olmadan çocuk büyütmek çok zor. Siz ikiye bölünmüşsünüz bir de, ben büyük konuşmuyorum ama tek çocuk iyidir 😂. Ben de ağlıyorum, arada kuruluyorum da eşime. Ev işini bıraktım sayılır, yemek konusu da idareten hızlı bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bu tempoya hiç alışkın değilim inanılmaz kilo verdim, sanırım son çare bir yardımcı tutmaya çalışacağım en azından yemek konusunda çok zorlanıyorum çünkü ve hazırlayacak vakti geçtim yiyecek zamanım çok yok evde eşim yokken aç kalıyorum resmen. Bir elma bile yiyemedim bütün gün. Beşiğe nasıl alıştıracaksınız ben onu bile gözümde büyütüyorum çok.
Evet ben de çok özledim ve artık şuna kanaat getirdim yardım olmadan çocuk büyütmek çok zor. Siz ikiye bölünmüşsünüz bir de, ben büyük konuşmuyorum ama tek çocuk iyidir 😂. Ben de ağlıyorum, arada kuruluyorum da eşime. Ev işini bıraktım sayılır, yemek konusu da idareten hızlı bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bu tempoya hiç alışkın değilim inanılmaz kilo verdim, sanırım son çare bir yardımcı tutmaya çalışacağım en azından yemek konusunda çok zorlanıyorum çünkü ve hazırlayacak vakti geçtim yiyecek zamanım çok yok evde eşim yokken aç kalıyorum resmen. Bir elma bile yiyemedim bütün gün. Beşiğe nasıl alıştıracaksınız ben onu bile gözümde büyütüyorum çok.
Yardımcı alma imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim. Yemek yapmayı bırak yemek yemek için bile zaman olmuyor bazen. Allah yardımcımız olsun. Beşik olayını şu anda rafa kaldırdım. Bir gün ona da odaklanacağım. Ama şimdilik günü kurtarıyoruz diyelim 🥹

Destekli uyku nihayetinde o yüzden deneyin diyemeyeceğin :)
Derin dalmaya yakın sallamayı durduruyorum kıpırdandıkça bir iki daha…
Sonrasında uykusuzluğuna bağlı dalıp gidiyor zaten.
Gece düzenimiz pek yok bizim
Bazen sabaha kadar ayaktayız kolik bir benek çünkü
Normal bir gece ise şayet karnını doyurup (mama ile)gazını çıkarttıktan 1 saat sonra falan (uyku huzursuzluğu başlayınca yani kucağımda ya da ayakta biraz sallayıp yatağa geçiyoruz meme ile devam ediyor. Karnı tok olduğu için 5-10 dk emip bırakıyor zaten
Sabaha kadar mama vermiyorum genelde
Meme ile besleniyor uyandıkça
Yetersiz gelirse huzursuzlanıyor zaten
Ben de gündüzleri kucakta uyutuyorum belim kopuyor o yüzden sordum ayakta nasıl olur diye ama bir alışırsa hem kucak hem ayak çok zorlar gibi 🥲

Back
X