• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

• Ankete Katılan
    1.780
biz 3 kardeşiz aynı anne büyüttü ben yemek yemeyi severim kardeşlerim sevmez ablam iki çocuk büyüttü ikisinin de anneyle uzaktan yakından alakası yok yemek yemeye çok düşkünler ki ablam bu hayatta en kolaya kaçacak insan o bile nasıl uğraşıyor bu minicik bedenleri yediğimiz yemeklerden uzak tutmalarında bir neden vardır elbette size göre yaptığınız doğru bir çok anneye göre yanlış herkes çocuğunun iyiliğini ister o yüzden lütfen genelleme yapmayın

Uyku uyku uyku yirmi aylik olduk hala sabah beste kalkip aksam 12 bir gibi yatıyoruz hic birsekilde ozel hayat bakimim falan kalmadi..

Yalnızdım ıkı dakıka bıle kendıme vakıt ayıramıyodum. Merkete tek basıma gıtmek benım ıcın buyuk bır meditasyondu. Sımdı hersey unutuldu tabıkı.
Suan tam bu durumdayim ben de ve henuz hic bir yere tek basima gidemedim. Bebegim 2,5 aylik ve ben cok mutsuzum :(

Suan tam bu durumdayim ben de ve henuz hic bir yere tek basima gidemedim. Bebegim 2,5 aylik ve ben cok mutsuzum :KK43:
Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben de çok mutsuzdun. 4 ay ağladım. Emziremedim. Gaz illeti peşimizde..
Tek başına dışarı çıkacağın günler de gelecek.
Herşeyin bir zamanı var.
Sabır sabır sabır

Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben de çok mutsuzdun. 4 ay ağladım. Emziremedim. Gaz illeti peşimizde..
Herşeyin bir zamanı var.
Sabır sabır sabır
Umarim zor gunler cabuk gecer. Halbuki dogumdan once ne kadar ozgur ve mutluymusum.
Hic boyle olmasini beklemiyordum :(

Canım senı cok ıyı anlıyorum bol bol cık bebegınle dısarıya kahve ıcmeye gıt bebegını doyur guzel gıdıp otur bı cafeye. Gor bak ıyı gelıcek..
Aglar diye korkuyorum. Surekli kucak istiyor . Hala cesaretimi toplayamadim yalniz cikmak icin.

Umarim zor gunler cabuk gecer. Halbuki dogumdan once ne kadar ozgur ve mutluymusum.
Hic boyle olmasini beklemiyordum :KK43:
Şimdi de çok mutlusun ama henüz görebilecek durumda değilsin kendine zaman tanı canım kabullenmek zor ben de bu cümleyi kurmuştum hiç böyle hayal etmemiştim diye..
Bebekle dışarı çıkmaya çalış ona da sana da iyi gelecek inan.

Aglar diye korkuyorum. Surekli kucak istiyor . Hala cesaretimi toplayamadim yalniz cikmak icin.
Canım ılk zamanlar oyle oluyo ama korkma aglasada emzırırsın cık gıt kahve ıc uyur zaten hava almak cok ıyı gelıcek

görümcemin oğlu:rolleyes: hoş hala daha aynı ama. O zamanlarda uykusuzluk hat safhadaydı. sinirimden ağladığımı bile bilirim...

Herşeyin bir zamanı var.
Sabır sabır sabır
Benim oglum 4 aylik 4.ayda gaz sancisi yuksek ihtimal biter dedi dr ama nerdeee hala gecemiz gunduzumuz karisik delircem ne disari cikabiliyorum ne yemek ne is hergün agliyorum cok bunaldim coook sizin gaz sancisi ne zaman gecti

Benim oglum 4 aylik 4.ayda gaz sancisi yuksek ihtimal biter dedi dr ama nerdeee hala gecemiz gunduzumuz karisik delircem ne disari cikabiliyorum ne yemek ne is hergün agliyorum cok bunaldim coook sizin gaz sancisi ne zaman gecti
Bizim yeni gecti 2,5 aylik suan. Senin de bu aralarduzelir insallah:((

Bende çok çok ağlamıştım o günlerde
Kızım şimdi 15 aylık 4- 4.5 ay civarı gaz sancısı bitti
Benim kötü olmama sebep başka etkenlerde vardı ilaç tedavisi gördüm şimdi iyi miyim evet unuttum mu hayır
Çıkabildiğin zamanlarda al bebeğini çık dışarı bebek arabası rahatlatıyor canım

Bende çok çok ağlamıştım o günlerde
Kızım şimdi 15 aylık 4- 4.5 ay civarı gaz sancısı bitti
Benim kötü olmama sebep başka etkenlerde vardı ilaç tedavisi gördüm şimdi iyi miyim evet unuttum mu hayır
Çıkabildiğin zamanlarda al bebeğini çık dışarı bebek arabası rahatlatıyor canım
Maalesef canim benimki bebek arabasina bindigi zaman sanki dovmusum gibi bagiriyor bikac kere ciktim eve zor attim kendimi normal aglamada degil sanki biyerini agritmisim gibi elim ayagima dolasiyor uyanikken bile surekli huzursuz ne zaman gecer bugunler bitermi rahatca uyumaya baslarmi bilmiyor gece uyuyanlari oyle kiskaniyorumki :(

Maalesef canim benimki bebek arabasina bindigi zaman sanki dovmusum gibi bagiriyor bikac kere ciktim eve zor attim kendimi normal aglamada degil sanki biyerini agritmisim gibi elim ayagima dolasiyor uyanikken bile surekli huzursuz ne zaman gecer bugunler bitermi rahatca uyumaya baslarmi bilmiyor gece uyuyanlari oyle kiskaniyorumki :KK43:
O zamanlar hiç geçmeyecekmiş hiç uyuyamayacaksın gibi gelir ama geçiyor canım önemli bizde ne kadar iz bıraktığı ayrıca bu bebek günleride geri gelmiyor benim o kadar az resmim varki minik haliyle
Varsa imkanın bebeğini yarım saat bırak nefes al insan gerçekten ihtiyaç duyuyor

Back
X