Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten oğlumu kimseye bırakmıyordum annem sürekli ben bakim sen çalış diyordu. G 17 aydır eve kapandım yavaş yavaş oğlumu bırakmaya alışmak hemde sosyalleşmek adına kursa gitmeye karar verdim haftada birgün 2 saat sadece tüm gün çocuğuma bakıcak olan annem bana güvenip başlama yok ben şeker hastasıyım yok evde köpek var ikisine bir bakamam demeye başladı. Kız kardeşiminde boş olduğu günü seçeyim dedim kardeşimd eyan çizdi çok üzüldüm tabi. Bakıyorum başkalarının annelerine nasıl fedakarlar benim ki 2 saat bakamıyor![]()
Arkadaşlar emininm bu konuda yalnız değilimdir.. Herkes önce çocuk yap yap dedi şimdi bakımına sıra gelince çil yavrusu gibi herkes dağıldı. Kaldık bir başımıza...Şimdi harıl harıl bakıcı arıyoruz? Sizler ne yaptınız peki?
Ben hamileyim.Şimdiden yan çizdiler.O el üstünde tutulan hamileler sadece filmlerde var herhalde.Bırakın yardımı bebeğime bir patik bile almadı kaynanamlar.Ocak sonu doğum yapıcam inşallah ama hala iki katlı evi tek başıma temizleyip ediyorum.Kendi annemlerde uzaklar yardıma gelmeyi falan da düşünmüyorlar hiç.Bana sahip çıkmayan bebeğimle hiç ilgilenmez yani hiç umudum yok.
Ben de zaten buna üzülüyorum.. İnsanların ne güzel anneleri kayınvalideleri kardeşleri kimseye muhtaç etmiyor ama bizimkiler en önemli konuda yalnız bırakıyorlar. Çok düşündüm istifa etmeyi ama 8 senedir çalışıyorum bir daha iş bulamam ayrılırsam ve zaten 8 aydır evdeyim cinlerim tepemde. 5 dk oğlumu bırakacağım kimsem yoktu. Peki 17 aydır evde olmak nasıl bir duygu .. bu sabah bile düşündüm istifayı yine![]()
kıyamam sana ya allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sağlıklı uyumlu ve uykulu bir bebek olur. Benim oğlum zor bir bebekti hala da uykusu yoktur tek başına dört duvar arasında o da ben de büyüdük şimdi 7 aylık. umarım sıkıntısız bir dönem geçirirsin. her konuda sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardım ederim
İnşallah ama çok hareketli şimdiden.Ama düzenli uykusu var şimdi bileÇok teşekkür ederim.Zaten bu hamilelik dönemi sıkıntılarını tek başıma atlamama hep sizler yardımcı oluyorsunuz.Çok sağolun.
doğunca ellerine alırlar agucu bugucu severler bebek ağlamaya başlayınca 2 dk tutamazlar ellerinde "al annesi al annesi " diye verirler geriye :)
demekki ne yapmak lazım , bebek yapmaya karar verince kimseye güvenmemek lazım :)
doğunca ellerine alırlar agucu bugucu severler bebek ağlamaya başlayınca 2 dk tutamazlar ellerinde "al annesi al annesi " diye verirler geriye :)
demekki ne yapmak lazım , bebek yapmaya karar verince kimseye güvenmemek lazım :)
benimde 6 seneden sonra ikizlerim oldu.
çok sevindiler yardım edecek gibilerdi.. ama hiç kimse 1 tas çorba bile yapmadı. lohsalık nedir bilmedim.. iki pramatüre bebeğe kendim baktım. halende bakıyorum.. 12 senelik çalışma hayatımı bi an düşünmeden bitirdim......
onlarda bana muhtaç olmasınlar. bende zor günümde yanımda olmayanın yanında olmayacağım çünkü.......
genelde böyle olur zaten canım,tırnağın varsa başını kaşıyacaksın,zaten çocuk yapmaya onlara güvenipte karar vermemişsindir,insanın beklentisi olmayınca üzülmüyor,strese de girmiyor.daha kolay oluyor herşey.istanbulda yaşıyorum,ailem çok uzakta başka şehirde,eşimin anne babası zaten çoktan rahmetli olmuş.burda bir eltim var,evlendiğimden beri çocuk yap beraber büyütürüz,elim ayağım tutarken yap ta yardımım dokunsun der dururdu,şimdi neredeyse arada sırada ben kucağıma alıp götürmesem ne amcası ne yengesi oğlumu yolda görse tanımayacaklar.yine aile gibi yakın olduğum bir komşumuz var,onlar da sürekli doğur doğur diyip durdular,ben yalnızım nasıl bakarım dedikçe aaaaaa biz neyiz burda,verirsin işini yaparsın,biz herşeyine yardım ederiz derlerdi,bende inanırdım,şimdi ben çaya çağırınca ancak geliyorlar.defalarca tek başıma acil hastaneye götürmüşümdür oğlumu,bir keresindede gecenin biriydi.ama kimseye kızgın değilim,dediğim gibi beklenti içine girmeyince mutsuz da olmuyor insan.
bende tek başına büyütüyorum oğlumu
eşimle hep konuşuruz bu konuyu oğlumuzu güvenilir birine bırakıp 1-2 saat gezmek,biraz dinlenmek harika olurdu
yada misafirim geleceği zaman,temizlik yapacağım zaman birinin oğlumla vakit geçirmesi beni çok mutlu ederdi....
çevremde arkadaşlarımın annelerinin nekadar yardımcı olduğunu görünce hep özenirim
ama çok şükür ki eşim çok ilgili bir baba