bende böle hazır bişi arıyordum :) hamile kalmadan önce çok araştırıyordum ama şimdi araştırmaya vaktim olmuyor. daha vakit var ama ben zor alışveriş yapan biriyim. yavaş yavaş tamamlamak istiyorum.
ama ben burdaki bi çok şeye de fransız kaldım nedense :) keşke resimli olsa :)
Eki Görüntüle 555326 canım benimki su model aynı renk kanz 650 ama 6 ay önce aldım 2012 galiba benimki.hatta bugün dahada sinir oldum bu arabaya.hava güzeldi bebeğimle dısarı cıktık biraz.sırt ayar kademesini ayarlamak için 2 insan gerekiyor nerdeyse.elim ağrıdı demiri sıkmaktan.pişmanım coook pişmanım.senin içine kurt düşürmek istemem ama ben asla asla memnun değilim.tavsiyem internetten alma alacaksan bile bi mağazaya alıcakmıs gibi git aynı modeli dene mağazada sür,sırt kademesine bak,yönünü cevir falan.sonrada almadan cıkbeğenirsen netten siparişini verirsin.benim işimi görür kolay sürülsün sağlık ocağına,pazara giderken işimi görsün diyorsan bilemem,ama 200 tlm cöpe gitti resmen esimde dioki idare et biraz büyür baston puset alırız dio.ne anladım o zaman
evet cnm görüntü olarak fark yok...aynı ürün sanırım videosunda adam bir elle herşeyini yapıyordu oysaki çok cazip geldi ürün o yüzden. çok teşekkür ederim yorumun için ayrıca içime kurt düşürmüş gibi hissetme sen memnuniyetsizliğini söyledin sonuçta ve ben buna çok memnun kaldım...cnm ben şırnakın ücra bir köşesindeyim...burada böyle şeylere görerek ulaşmak bir hayal malesef her ihtiyacımı netten karşılamak zorunda kalıyorum keşke deneme imkanım olsadoğru haklısın ürün değiştirdikten sonra insan verdiği paraya üzülüyor saol cnm tekrar başka modellere bakıyım bari
En Önemlileri;Arkadaşlar benim de ilk bebeğim olacak.Deneyimlrini paylaşan tüm annelere çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız kadınlar kulübü kadınları...
merhaba, çok faydalı bi topik olmuş gercekten. ben de bir şey sormak istiyorum.
benim evim klimalı ve buhar makinesi almayı düşünüyorum. sıcak üfleyen mi soğuk üfleyen mi tavsiye edersiniz ve
hangi marka ? teşekkürlerrrrrrr
canım benim evimde merkezi sistemle ısınıyor.hamam gibi oluyor kısa kolluyum kısın bile.bi türlü karar verememiştik buhar makinesi alsakmı diye 2 sefer netten aldık bozuk cıktı geri gönderdik.en son wevellin küçük buhar makinesini aldık iyonizerli soğuk hava üflüyo.acınca faydasını görüyorum sonucta ortamdaki kuruluğu yumusatıyor ama cokda gerekli değilmiş benim fikrim tabii.kaloriferin vanasını kapatıyorum daha ii oluyo:)
kızlar bu arada aklıma bişey gelmişken söyliyim.emzirme atleti alacaksınız küçük beden almayın sakın.normalde 75 beden kullanan birisi bile 90ı ancak rahat kullanabiliyo.bide emzirme penceresi küçük olmasın.bebeğiniz rahat ememiyor yoksa.buna mutlaka dikkat edin
ayrıca hasta bezinide sakın benim yaptığım gibi en küçük beden almayın..gözüme o kadar kocaman gözükmüştükü,doğumdan sonra anladım yaptığım hatayı.alacaksanız büyük beden alın.
bide ben doğumdan sonra giymek için gecelik almıştım.kanamaya falan bakılırsa kontrolde kolay olsun diye ama onada pişman oldum.pijama takımı daha iyi oluyor.hasta bezi bağlandığı için pijama daha iyi tutuyor.ayrıca doğumdan sonra gercekten üşünüyormuş.temmuzun ortasında üşüdüm geceliği cıkardım pijamalarımı giymiştim hastanede.mevsime aldanmayın:)hepinize hayırlı doğumlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?