Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

hmmmm 0-3 ayı bırakıyorum artık o zaman
3-6 aylıklara başlayım birkaç parça ama ayaksız:))
teşekkürler kızlar

Reactions: c_k
Kanguruuuu:/
Her arabaya sigmayan bebek arabamiz yuzunden aldigim pisman oldugum tek urun! Sicak geliyor tasimasi vs. Sikici acikcasi hamilelere duyurulur

fazla kıyafete gerek yok bence oyun halısı aldım kızım halen severek oynuyor 4 ay oldu sıkılmadı bıkmadıbebekten bebege degişiyor bence

büyüyen beşik (bu kadar gereksiz bişey olamaz, alın ikeadan bir bebek yatağı büyüyünce normal karyola alırsınız.)
biberon (hiç kullanmadı)
uyku tulumu
bebek yastığı
emzirme yastığı
bebe yağı
pudra
kraft dondy sallanan beşik (ne beşik olarak kullandım ne mama sandalyesi olarak)
chicco alından ateş ölçer
sürüyle giysi, özellikle yenidoğan bedenleri hiç ama hiç giydirmedim kızım 53 cm doğduğu için çoğu baştan olmadı, şu an da ayından ufak tefek olduğu için önceden alınmışlar olmuyor, mesela yazlık elbiselerini hiç giydirmedim kocamanlardı.
bebek arabasına o kadar para verdiğime de pişmanım chicco lite way alsaymışım keşke

Son düzenleme:
slm kızlar paylaşımlar çok güzel hepinize teşekkür ederim...buradan anladığım kadarıyla bebekten bebeğede çok değişiyor ihtiyaçlar kimi biberon emzik kullanırken kimi ağzına sürmüyor.bende ana kucağı aldım sonra olumsuz yorumları bebeklerin durmadığını duyunca moralim bozuldu açıkçası ama sonra bebekleri üstündenn inmeyenn anneleride duyunca sevindim...inş benim kızımda severek yatar...birde büyüyen yatak almayı düşünüyordum ama vazgeçtim gibi...park yatak alıp 3 sene sonra falan genç odası tarzı bişi alıp geçiş yapıyım diyorum:44: bi de evde ana kucağım olduğu için arabayada takılan ana kucakları yerine normal 0 aydan başlayan oto koltuğu alıyım diyorum...çünkü diğerlerinin kilo sınırıda düşük...bebek arabası konusunda kararsızım kış bebeği olacağı için yaza doğru alıyım diyorum şimdilik düşüncem şu modeli almak kullananlar memnun kalanlar varmı acaba içinizde
BABY2GO MARVEL BEBEK ARABASI PEMBE(KARGO BİZDEN) GittiGidiyor'da 51933516

oto koltuğu ve ana kucağı konusunda bende kararsızım.Kışın aslında ikiside lazım ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim ( bebek arabasını da yaza doğru almayı planlıyorum.Yeni doğmuş bebekle kışın tek başıma dışarı çıkabileceğimi sanmıyorum çünkü....

benim aldığıma pişman olduğum tek şey 2 set 20'li hastane çıkışı seti. Sadece 1 defa giydi hemen küçüldü.

Ayrıca tulum kullanışsız diyenleri okuyunca şok oldum çünkü bence en kullanışlı olanlar tulumlar. Benim kuzum 4 aylık ve doğduğundan beri tulumdan başka birşey giydirmedim.
Hem tek parça, beli asla açılmıyor, kucağına aldığında falan toplanmıyor.
Alt değiştirirken hop diye alttaki çıtçıtları açıyosun, 2 dakikada altını değiştiriyosun.
Ben Mothercare'den almıştım ve verdiğim parayı sonuna kadar çıkardım diyebilirim.
Çabuk küçülüyor o yüzden almayın diyenlere de şaşırdım, sonuçta 0-3 ay için aldığınız tulumları 3 koca ay giyiyor.
1 sene mi giyecek yani, beklentileri nedir anlayamadım. bebek bu büyüyecek heralde.

Aksine, alt üst takımlar çok kullanışsız bence. Aldıklarımın hepsi öylece duruyor.

Ha bir de göğüs pedi kullanışsız diyenlere de çok şaşırdım. Bebek bir göğsü emerken diğerinden süt damlıyor.
Göğüs pedi olmadan o damlayan sütleri napıyolar merak ettim. avcunda mı biriktiriyorlar: )
hoş gerçi kimilerinde süt damlamıyormuş öyleyse sorun yok ama genelde damlıyor.

Son düzenleme:

mesajın için çok teşekkürler.. bnde yawaş yawaş alışverişe başladım ikili alt üst pijama takımı çıtçıtlı badi şapka eldiven çorap aldım geneli 3-6 ay. arkadaşımın kızı 2 aylık 3-6 ay giysileri rahatlıkla oluyo. ana kucağı için çok düşünüyodum çok ii fikir oldu bana onu da alıcam. bi de park yatak ve puset. hiç gerek yok markalara aldanmayın arkadaşlar çok pahalı. 190 tl ye park yatak 65 tl ye ana kucağı 180 civarında bebek arabası 60-70 yl civarında puset buldum bunlardan alıcam

Çok faydalı bir başlık olmuş kızlar.. Tecrübeleriniz için teşekkürler.

Sanırım her bebeğin ihtiyacı farklı oluyor. Önerilerinizi dikkate alacağım. İlk bebeğim olduğu için alışveriş manyağına dönme yolunda planlar yapmaktaydım, iyi oldu burayı okuduğum

Süper bir konu olmuş :) bende altı aylık hamileyim yavaştan alışverişe başladık ama kafam çok karışık bir türlü ne alınacağı ile ilgili kararlar veremiyorum. Tecrübeli hanımların verdiği bilgiler çok işime yarayacak.Çok sevindim özellikle kılık kıyafet konusunda:)

Hem park yatak hem de bebek odası takımına dahil olduğundan sallanan beşik aldık. İkisinin de işlevi aynı aslında hiç gerek yokmuş. Kanguru hediye geldi yazın çok sıcak olduğu için bebeğim içerisinde hiç rahat etmedi bir ya da iki defa kullandım. Oyun halısı inanılmaz gereksiz bir şey bebek yalnız zaman geçirmiyor orada, aynı işlevi dönenceler de görüyor, boyu ayarlanabilir alınırsa dokunup çekiştirebilir. Mama sandalyesi ve yürüteç elim ayağım oldu. Pierre cardin bebek arabası için de çok pişmanım tam dik konuma gelmiyor.

Emzirme önlüğüm hala paketinde duruyor, bebeğim emmedi sağarak sütümü içirdiğim için göğüs pedleri çok işe yarıyor. Bence emzirme ürünleri için acele etmemeli, bebek emiyorsa nasıl olsa alınır. Ama her şeyden önemlisi bebeğimin anne sütünden faydalanmasını sağlayan elektrikli süt sağma makinesine tapıyorum ben dokuz aydır hala sağıyorum. Sütüm çıkmıyor diye manuel pompalardan almayın kıyın paraya bebişler anne sütü içsin :)

bende büyük bi hevesle kraftın 3 tekerli kocaman bi arabasını aldım ne arabamıza sığdı nede doğru dürüst bindi çok para verdik ama değmedi..sonra bi puset alıp rahat ettik...ben park yatak almadım sallanan büyük süslü beşikler çok kullanışlı 2 yıl yattı onda,bellonadanda bebek odası almıştım yatağını 1 kez kullanmadım..bebek telsizide aldık pek işime yaramadı zaten avazı çıktığınca bağırıyodu..

bahsettiğiniz siteye baktım da, bebek nevresimlerinde birden çok marka var, tavsiye ettiğiniz ürünün markasını hatırlıyor musunuz?

emzirme yastığı gereksiz 2 türlüsünü aldım ikiside işime yaramadı

ben de bebek doğmadan neler almak gerekiyor diye internetten bulduğum bir iki siteden liste yapmıştım. en gereksizleri şunlar

nevresim takımı
uyku seti - şu anda 2 yaşına girmek üzere hala üstünde battaniye yorgan durmuyor
kulak çubuğu- bebeklerin hatta bizim kulaklarımız da kulak çubuğuyla temizlenmezmiş
zıbın- ben alma niyetinde değildim tamamen kayınvalidemlerin zoruyla alındı hiç kullanmadım.
burun temizlemek için pompa- hiçbir işye yaramıyor zaten burun tıkanınca doktor otri bebe yazdı onu kullandık çok daha kullanışlı

aklıma gelenler bunlar ama daha bir sürü şey sayılabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…