- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
slm kızlar paylaşımlar çok güzel hepinize teşekkür ederim...buradan anladığım kadarıyla bebekten bebeğede çok değişiyor ihtiyaçlar kimi biberon emzik kullanırken kimi ağzına sürmüyor.bende ana kucağı aldım sonra olumsuz yorumları bebeklerin durmadığını duyunca moralim bozuldu açıkçası ama sonra bebekleri üstündenn inmeyenn anneleride duyunca sevindim...inş benim kızımda severek yatar...birde büyüyen yatak almayı düşünüyordum ama vazgeçtim gibi...park yatak alıp 3 sene sonra falan genç odası tarzı bişi alıp geçiş yapıyım diyorum:44: bi de evde ana kucağım olduğu için arabayada takılan ana kucakları yerine normal 0 aydan başlayan oto koltuğu alıyım diyorum...çünkü diğerlerinin kilo sınırıda düşük...bebek arabası konusunda kararsızım kış bebeği olacağı için yaza doğru alıyım diyorum şimdilik düşüncem şu modeli almak kullananlar memnun kalanlar varmı acaba içinizde
BABY2GO MARVEL BEBEK ARABASI PEMBE(KARGO BİZDEN) GittiGidiyor'da 51933516
bızım elımızde cok dardı kızım dogacagı sıralarda ..o yuzden ben sunları temın ettım..lux e kacamazdım zıra..
*bebek park yatagı aldım 139 lıraydı ahsap olanlara yasadıgım yerde 600 lıra fıyat cıkarmıslardı..gez gez ayaklarımıza kara sular ınmıstı ama cok memnunum..ıcım acılıyor kızımın yatagına baktıkca pembıs pembıs:)
*ana kucagı olmasaymıs ne yaparmısım bılemıyorum:)kızım asırı derece kusuyordu,emzırıp dırekt ona koyuyordum.hafıf yukseltılınce hem kusmasına manı oluyordu hem onda uyuyor hem uyanık oldugu vakıtler onda yatıyordu.bu sayede ne kucaga alıstı ne havaların soguk oldugu o donemde kanepe koltuk uzerınde yatmak zorunda kaldı..zıra sallanıyor olması mızıkdasa bıle hemen susmasına sebep oluyordu..kızım 7 aylık hala onda yatar..mama larını onda yer ...elım ayagım kısacası..:)
*naylon alt acma ...kesınlıkle olmalı
*bebe yagı krem falan hıc almadım ..(kızım pişik oldugunda sadece vazelın surdum altına mıkemmel bırsey vazelın dıger alt degısmem de gecmıs oluyordu halen kullanıyorum) masaj ıcınde saf zeytınyagı getırttım ızmırden organık onu hafıf ısıtıp onunla masaj yapıyorum banyo sonraları...hem cok faydalı..sadece bebe sampuanı ve sabunu aldım..sabunu vucudunu lıflerken sampuanı da sacları ıcın kullanıyorum
*ayaklı tulum kesınlıkle almayın en fazla 2 kere gıydırırsınız,boy cabuk uzadıgı ıcın gıyemıyorlar ayrıca buyume oranının en yuksek oldugu donemde ayaklı tulumlar bebegı kasıyor ..alt ust takımlardan almanızı tavsıye ederım 0-3 degıl 0 -6 aylık...bebek kıyafetlerı genıs olmalı ve vucudu sarmamalı hem onların konforu hem de gelısımlerı ıcın...zaten 0-3 lerı ancak bır kac gıydırırsınız kı buda bıseye yaramaz..alt ayaklı kıyafetlerden almanızı onerırım cok kullanıslı oluyor.ılk 2 ay kullanım ıcın eldıven de tercıh etmelısınız yuzunu yırtmasın dıye..
*bol bol agız mendılı tedarık edın...hem kusma sonrasında hem ek gıdaya gectıgınızde ısınıze yarayacak...
*bebek arabasını da ucuz yollu bısey aldım 130 lıra cıvarında ..ısımı goruyor sımdılık..hem saglık ocagına ası ıcın gıtmede hem dısarı hava almak ıcın cıktıgımızda cıdden cok faydası oluyor..
*ben banyo kuvetı falanda almadım..aslında oyle pahalı bısey degıl ama uzun sure kullanılmadıgını yegenlerımden bılıyorum ..sonra evde koca kuvetı koyacak yer aradı ablalarım:) buyuk genıs bır camasır legenı aldım :) kızımı hala onun ıcınde yıkarım hem genıs hem uzun nnnn sure kullanabılecegımı dusunuyorum..zıra kuvet kullanan arkadaslarım 3 4. aylardan sonra bebek hareketlendıgı ıcın kullanamadıklarını soyleyıp dururlar..anca evde döküntü(döküntüden nefret ederım :) )
*aklıma gelenler sımdılık boyle..:)))
aklıma gelmısken yazıyım dedım kızlar...
ben nevresım dunyası.com dan bebek nevresım takımı sıparıs ettım 14.90 dan :)fıyatı gorunce ne kadar olabılırkı dedım ama hedıyelık ıcın almıstım...4 takım sıparıs ettım kargosuyla 70 lıraya geldı..ınanamadım kızlar,kuması sahane %100 pamuk dokununca anlıyosunuz..ben 25 lıraya dıktırmıstım kızıma hıc gerek yokmus kı kızımın nevresımı bunun yanında hıc kalır patıska kumas gıbı ınce..ayrıca desenlerıde yan yan duruyo sinir oluyorum...bebegınızın nevresımını burdan temın edebılırsınız..pişman olmazsınız emın olun kendıme burdan almadıgıma ben pişmanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?