- 5 Şubat 2020
- 105
- 73
- 13
- 37
O kadar cokkkk kiii hangi birini yazaym tahta beşiği mi .. bebek arabaisiicin örme kundak.. orjinal.nike İlkadım.ayakkabisi .birsuru aldığımız üst baş.ozellikle kot olanlar ... bunları iki kez kullanamadim... Gereksiz görüp almayıp sonradan alıp hasatini cikardiklarimz keşke bir tane daha edinseydimm dediklerim.de.oldu ana.kucagimiz.. bebek arabam.( Keşke daha iyisini alsaydimm) .. ..bebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
güzel bir konu olmuş öncelikle,
ben mama sandalyesi aldığıma pişman oldum hem çok yer kaplıyo hemde kızım sevmiyo oturmayı belkide henüz tam oturamadığındandır, 6.5 aylık şuan ilerde umarım severek oturtabiliriz, şimdi ne zaman otursak kafasını sağa sola eğiyo çıkmak istiyo resmen içinden:)
arkadaşlara katılıyorum tek parça tulumlar çok gereksiz.. Bi de şu astronot kıyafeti var onu da hiç kullanamadım oğlum içinde patlıyordu.. bezleri stoklamak da hata bazen sıra ile gitmiyor ben mesela doğduğundan beri prima kullanıyorum 1 ve 2 den sonra direk 4 e geçtim 3 numara olmadı
Kişiden kişiye çok değişiyor. Sling tulumlar burun aspiratörü benim çok severek kullandığım şeyler mesela :) oyun halısı da yeni aldık kargoda inşallah severek kullanır bebeğim.Öncelikle oyun halısı o kadar yatmak istemiyorlar
Sling denilen şeyler kuzum kilolu doğdu içine sığmadı zaten doktor kalça usg si yapmadan ona koyma demişti
Tulumlarını pek kullanmadım inşallah ikinci çoçuğuma kullanıcam
Burun aspiratörü almıştım ona da gerek kalmadı çok şükür
Ve çok pahalı bir ilk adım ayakkabısı almıştım ona da yazık oldu
Kişiden kişiye çok değişiyor. Sling tulumlar burun aspiratörü benim çok severek kullandığım şeyler mesela :) oyun halısı da yeni aldık kargoda inşallah severek kullanır bebeğim.
Benim boşuna aldık dediğim şey küvet filesi.
Çocuklara ihtiyaci disinda aldigim hersey fuzûlî oldu. Hanimlar fazla kiyafet fazla oyuncak falab inanin hepsi bosuna ben ilk cok hastane cikisi almıştım bi kac takimini kullanamadan buyuduler cingirak falan bebek oyuncakları her modelden alalim dedik bosu bosuna 1 adet ile tek oynuyorbebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
bebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?