Bende babynest istemiyorum aslında oyun halısı ve ana kucağı ikisinide almalı mıyım yoksa tek birisi yeterli mi emin olamadım ondan sordum. Sonuçta ikisinde de çocuk oyalanıyor eğer gerekliyse ikisinide alırım tabiHepsinin alanı farklı. Babynestin kullanım alanı dar ve kullanım süresi kısa diye ben almadım.
Anakucağı sen işini yaparken onun durması açısından güzel. Bazıları fonksiyonel olanlardan alıp içinde de uyutmuş. Ben sadece travel sistem bebek arabasının koltuğunu kullandım. Güzel bir şeydi. Yemek yerken yaparken yanımda götürdüm odalara.
Oyun halısı benim için olmazsa olmaz bir şeydi. 1,5 aylıktan 5 aya kadar neredeyse her gün kullandım, onun sayesinde bacaklarını kollarını hareket ettirmesi daha erken oldu ve sürekli bir aktivite halinde oldu onun içinde. Alan küçük olmasa emeklemeye kadar kullanırdım ama küçük olduğu için onu kaldırıp yorgan serdim yere. Oyuncaklarıyla hala oynuyor.
Hepsinin alanı farklı. Babynestin kullanım alanı dar ve kullanım süresi kısa diye ben almadım.
Anakucağı sen işini yaparken onun durması açısından güzel. Bazıları fonksiyonel olanlardan alıp içinde de uyutmuş. Ben sadece travel sistem bebek arabasının koltuğunu kullandım. Güzel bir şeydi. Yemek yerken yaparken yanımda götürdüm odalara.
Oyun halısı benim için olmazsa olmaz bir şeydi. 1,5 aylıktan 5 aya kadar neredeyse her gün kullandım, onun sayesinde bacaklarını kollarını hareket ettirmesi daha erken oldu ve sürekli bir aktivite halinde oldu onun içinde. Alan küçük olmasa emeklemeye kadar kullanırdım ama küçük olduğu için onu kaldırıp yorgan serdim yere. Oyuncaklarıyla hala oynuyor.
Bebek alışverişinde "gerekli" diye birşey yok. Bebeğin durumuna ihtiyacına göre şekilleniyor herşey. Ben aklıma takılan herşeyi araştırıp alacakmışım gibi belirledim. Sonra bbeğim doğduktan sonra ihtiyaç duyduğum şeyleri daha önce araştırdığım ve not aldığım yerlerden hızlıca aldım. Oyun halısı hiç kullanmadım mesela. ONun yerine evde kendim el emeği birşeylerle oyaladım bebeğimi :)Bende babynest istemiyorum aslında oyun halısı ve ana kucağı ikisinide almalı mıyım yoksa tek birisi yeterli mi emin olamadım ondan sordum. Sonuçta ikisinde de çocuk oyalanıyor eğer gerekliyse ikisinide alırım tabi
Ana kucagi ilk 3 ay cok ise yarıyor oyun halisi 3 ayda ilgisini cekmeye basliyor cocugun. Ikiside sart bence.Bende babynest istemiyorum aslında oyun halısı ve ana kucağı ikisinide almalı mıyım yoksa tek birisi yeterli mi emin olamadım ondan sordum. Sonuçta ikisinde de çocuk oyalanıyor eğer gerekliyse ikisinide alırım tabi
Bebek alışverişinde "gerekli" diye birşey yok. Bebeğin durumuna ihtiyacına göre şekilleniyor herşey. Ben aklıma takılan herşeyi araştırıp alacakmışım gibi belirledim. Sonra bbeğim doğduktan sonra ihtiyaç duyduğum şeyleri daha önce araştırdığım ve not aldığım yerlerden hızlıca aldım. Oyun halısı hiç kullanmadım mesela. ONun yerine evde kendim el emeği birşeylerle oyaladım bebeğimi :)
Ana kucagi ilk 3 ay cok ise yarıyor oyun halisi 3 ayda ilgisini cekmeye basliyor cocugun. Ikiside sart bence.
Herkesin bebegii farkli ihtiyacta farkli demek ki.bende tam tulumlarinhic kullanamadim alt ust ayri aldim hep. Cunku tam tulumlar alt değiştirirken cook zor oluyor ve bebegim hep agliyordu bez acma zamani. O yuzden hep alt ust ayri kullandim.
dediğim gibi alacağınız herşeyi ihtiyaç anında almak daha mantıklı. Bebekler standart değil sonuçta, hepsinin ihtiyacı farklı oluyor.O zaman anakucağı alayım ihtiyaç halinde 3 aydan sonra oyun halısı alırım. İkisini birden baştan almaya gerek yok anladığım kadarıyla
İkisi farklı şeyler için. Anakucağı bebeği yanında tutarak oyalamak için oyun halısı fiziksel gelişimini sağlayarak oyalamak için. İkisinden birini seçecek olsam ben oyun halısını seçerdim. Yanımda dursun diye de sling kullanırdım mümkün olan zamanlarda. Oyun halısı 2-2,5 aydan sonra çok faydalı bence.Bende babynest istemiyorum aslında oyun halısı ve ana kucağı ikisinide almalı mıyım yoksa tek birisi yeterli mi emin olamadım ondan sordum. Sonuçta ikisinde de çocuk oyalanıyor eğer gerekliyse ikisinide alırım tabi
Evet oto koltuğu olan parça.Travel sistemin koltugu derken su daha kucuk olan, arabaya da monte edilen parcadan bahsediyoruz degil mi canim
3 ay oyun halısı için geç bence, 1,5 aydan itibaren oyalanabiliyor. Ama en baştan ikisini de almaya gerek yok, sonradan alabilirsiniz boşuna yer de kaplamasın bütçeyi de yormasın.O zaman anakucağı alayım ihtiyaç halinde 3 aydan sonra oyun halısı alırım. İkisini birden baştan almaya gerek yok anladığım kadarıyla
Tamam teşekkür ederim. Peki anakucağı ne kadar süre kullanılır?İkisi farklı şeyler için. Anakucağı bebeği yanında tutarak oyalamak için oyun halısı fiziksel gelişimini sağlayarak oyalamak için. İkisinden birini seçecek olsam ben oyun halısını seçerdim. Yanımda dursun diye de sling kullanırdım mümkün olan zamanlarda. Oyun halısı 2-2,5 aydan sonra çok faydalı bence.
Evet oto koltuğu olan parça.
3 ay oyun halısı için geç bence, 1,5 aydan itibaren oyalanabiliyor. Ama en baştan ikisini de almaya gerek yok, sonradan alabilirsiniz boşuna yer de kaplamasın bütçeyi de yormasın.
Oturmaya başladığı zaman orada durmak istememeye başladı benim kız. 5 aylıkken huysuzlanmaya başladı 6 aylıkken kaldırdık ana kucağını. Benimki oyuncaksız sessiz titreşimsiz sade bir şeydi. Daha çok fonksiyonlu olanlar daha çok oyalar mı bilmiyorum ama sanmıyorum çabuk sıkılıyorlar çünkü.Tamam teşekkür ederim. Peki anakucağı ne kadar süre kullanılır?
Bende öyle düşünmüştüm zaten :) teşekkürlerOturmaya başladığı zaman orada durmak istememeye başladı benim kız. 5 aylıkken huysuzlanmaya başladı 6 aylıkken kaldırdık ana kucağını. Benimki oyuncaksız sessiz titreşimsiz sade bir şeydi. Daha çok fonksiyonlu olanlar daha çok oyalar mı bilmiyorum ama sanmıyorum çabuk sıkılıyorlar çünkü.
Evet bencede bebeğe göre değişen bir durum. Mesela bi arkadaş cırtcırtlı özellikle yandan olan önlüklerden alın demiş. Ben asla kullanamadım onları kızımın yüzünü tahriş etti.Bebeğe göre değişen bir durum bence ben burda yazılanların çoğunu kullandım mesela oyun halısı, tulum, mama sandalyesi, ana kucağı.. önlüğe ek gıdaya kadar ihtiyaç duymadım bebeğimin salya sorunu olmadı hiç.. muşamba tarzı aldım ama onları da çıkartıyor havlu kullanıyoruz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?