Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Kesinlikle katılıyorum :)

Casual Quantum Travel sistem bebek arabası. Sürüşü şahane, cok güzel, ana kucağı da mükemmel 6 aylık oldu hala evde ona oturtuyorum bir şey yapacaksam. Tek başıma takıp çıkarabiliyorum o yüzden çok güzel amaaaaaaa tek başıma taksiye bineceksem katlaması çok zor bebeği tutarken, çünkü oturma ünitesiyle birlikte katlanmıyor ayırmam lazım. Tek çıkacaksam ve taksiye bineceksem hem sling oluyor üzerimde hem araba. Arabayı ikiye ayırıp katlarken bebek slingde duruyor mecburen. Ya da hiç arabayı almıyorum kanguru veya slingle çıkıyorum taksi kullanacaksam.

Bizde quantum kullanıyoruz. Sürüşü çok keyifli biraz ağır ama bence en büyük problem alt sepeti; çok küçük hiçbir şey koyamiyoruz

Bizde quantum kullanıyoruz. Sürüşü çok keyifli biraz ağır ama bence en büyük problem alt sepeti; çok küçük hiçbir şey koyamiyoruz
Ben bebek çantasını koyuyorum başka şeye de ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Dediğiniz gibi ama sürüşü çok keyifli ve güvenli hissettiriyor. Siz bu katlama olayını nasıl yapıyorsunuz?

Ben bebek çantasını koyuyorum başka şeye de ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Dediğiniz gibi ama sürüşü çok keyifli ve güvenli hissettiriyor. Siz bu katlama olayını nasıl yapıyorsunuz?
Arabasız ya da taksiyle hiç dışarı çıkmadık o yüzden sıkıntı olmadı.

Travel sistem portbebeli,bebek arabası.
En büyük pişmanlığım.
Asla sevmedi kızım o yarı yatar hantal arabayı. Bagajda kapladığı yer,ikiye ayır katla işkenceside cabası. Üzerine iki baston birde sling aldım. Elden çıkardım.
Şimdi baston üzerine anakucağı takılan tarzda birşey alacağım.
Kullanımi kolay,pratik.
Hemde uzun süre kullanabileceğim tarzda.

Konuyu ilk sayfadan itibaren okuyorum kc gundur Harika bir konu Yazanlarin bize fikir verenlerin ellerine saglik

Daha doğmadan 9 aylıkken şıçu mevsim olacak diye hevesle aldığımız tulumlar, zıbınlar, kıyafetler... Kıyafetler yıkanınca 30 derece de olsa çektiği için 9 aylıkken giyeceği şeyler 6 aylıkken ancak olur halde oluyor ve bu yüzden hevesle aldığım bir çok şey giyilmeden küçülenler kervanına katıldı. Biraz büyük alın doğmadan alınan 6 ay 1 yaş kıyafetlerini, 1 beden büyük giydirilir ama küçük mümkün değil.

Bebek beşiği almıştım ben de, ama bizim yatağımızda uyuduğu için kullanamamıştım arkadaşlar.

Her cocuk farkli, arkadaslarin gereksiz dedigi cogu sey bizim vazgecilmezimiz mesela:)

Hemen kuculuyor cok alma dedikleri tulumlardan dogum sonrasi almaya doyamadim, cok gazli bir bebegim vardi ve surekli kucakta tasiyip sirtini sivazlamam gerekiyordu. O alt ust parcalar kucaga alirken sivazlarken hep toplandigi icin hic mi hic kullanmadan vermek zorunda kaldim cogunu, biz en ok tek parca ayakli- ayaksiz tulumlarla rahat ettik

Oyun halisi 2. Aydan itibaren kurtaricimiz oldu, icinde oynar uyur aman allahim doyamiyorr oglum ona.)

Gereksiz aldigim:
Bebek kuveti:) ilk 2 ay sadece onda yikadim, sonra birlikte dusa girmeye basladik acayip rahatmis simdi kocaman yer kapliyo anca:)

Alt ust takimlar, ozellikle ustler kafasi cok buyuk oldugu icin bebegimin basindan cogunu geciremedim (enseleri citli olmasina ragmen)

Uzun kollu atlet aldigim icin kafama edim:) kis bebesi olucak usutmeyelim diye abartmisim, iki kat uzun kol giydirmek gercekten iskence:)

Bebek ayakkabilari, yine en yanlis secimmis:) neyse ki cok fazla almadim:) bu bebelerin ayaklari pogaca gibi oluyor:) ama ayakkabilar daha dar oldugu icin hic giyemiyorlar. Hepsi koleksiyon seklinde kenarda:)

Gogus pedi, cok fazla al goguslerin akacak dedikleri icin ucuz buldukca stoklamisim. Ancsk meger her gogus ayni degilmis. Bazi gogusler sutlerini sizdirir bazilari cok dolu olsa bile sizdirmazmis. 200 tane gogus pedi almisim epi topu 2-3 tane kullandim.

Üst mesajdan gördüm destek çıkmaya geldim, alt üst takımlar gereksizlik abidesi. Altlarını kullandım ama üstüne hep uzun kollu çıtçıtlı ve soğuk havada penye hırka veya yelek giydirdiğim için üstler hep kaldı giyilemeden küçüldü.

Fermuarlı hırkalar- yelekler; küçükken bebeği rahatsız ediyor biraz büyüyünce yemeye çalışıyor o yüzden en güzeli çıtçıtlı olanlar.

Tek parça tulumlar ideal ama onların da boyları çok çabuk küçülüyor o yüzden ayaksız olması güzel.
Ve oyun halısı gerçek bir kurtarıcı, hem çocuğun vakit geçireceği bir yeri oluyor hem de daha çabuk hareket ettiriyor bacaklarını kollarını.
Reflü yastığı benim reflülü bebeğim için en kıymetli eşyalardan biri, neredeyse 7 aylık oldu ve yatağının altına koyduk reflü yatağını başı yine yüksekte duruyor.

maşallah 2 ay sonra nasil birlikte yikanmaya basladiniz
harika bi duygu olsa gerek :)
ama korkmadiniz mi kulagina vs su kacar diye ?
acaba bende mi almasam koca küveti diye dusundum yazinizi okuyunca :)

maşallah 2 ay sonra nasil birlikte yikanmaya basladiniz
harika bi duygu olsa gerek :)
ama korkmadiniz mi kulagina vs su kacar diye ?
acaba bende mi almasam koca küveti diye dusundum yazinizi okuyunca :)
Cok cok kolay oldu:) keyifli:) basta cok korktum ama esim evdeyken yaptik ilk zamanlar denemeleri sonra kendi kendime girmeye basladim.
Tabiki korktum basta ama hic korkmuyorum artik:) kayacagindan suphe ediyorsaniz tisort giyin uzerinize islansa bile ben bukurum sizi

İslansa bile o tutunur size yazacaktim ama ne yazmisim bende anlamadim:)

O gereksiz dediğin banyo küveti sonra işe yarıyabilir:).benim kız 6 yaşında geçen seneye kadar yazın sıcak aylarda içine su doldurup giriyordu.oyuncaklarını doldurup oynuyordu :))çok da hoşuna gidiyor.

O gereksiz dediğin banyo küveti sonra işe yarıyabilir:).benim kız 6 yaşında geçen seneye kadar yazın sıcak aylarda içine su doldurup giriyordu.oyuncaklarını doldurup oynuyordu :))çok da hoşuna gidiyor.
Evet bende o dusunceyle elden cikartmiyorum:) bir iki defa icini doldurup oynattim onu:) gereksiz diyorum ama hastaneden ilk dondugumuzde ilk gunler onunla yikamak buyuk kolaylik

Bizim 7 yaşındaki küvette 2. buçukluk leğende bir iki saat oynuyorlar :)

Bizim 7 yaşındaki küvette 2. buçukluk leğende bir iki saat oynuyorlar :)
Evet bence de hiç gereksiz bir malzeme değil.ben hatta çoğu Zaman kurtarıcı olarak görüyorum.bizim şişme havuz da var ama ne akla hizmet büyük boy almışız hiç bilmiyorum.şişirmedi bir dert doldurması başka boşaltması bir başka dert.hem boğulma riskinden dolayı kızı rahatlıkla tek başına bırakamıyorum.küvet süper:)) o orda 1-2 saat oyalanırken ben yan odada başka işimi hallediyorum:))

Kızlar babynest mi anakucağı mı oyun halısı mı daha işlevsel sizce
Hepsinin alanı farklı. Babynestin kullanım alanı dar ve kullanım süresi kısa diye ben almadım.

Anakucağı sen işini yaparken onun durması açısından güzel. Bazıları fonksiyonel olanlardan alıp içinde de uyutmuş. Ben sadece travel sistem bebek arabasının koltuğunu kullandım. Güzel bir şeydi. Yemek yerken yaparken yanımda götürdüm odalara.

Oyun halısı benim için olmazsa olmaz bir şeydi. 1,5 aylıktan 5 aya kadar neredeyse her gün kullandım, onun sayesinde bacaklarını kollarını hareket ettirmesi daha erken oldu ve sürekli bir aktivite halinde oldu onun içinde. Alan küçük olmasa emeklemeye kadar kullanırdım ama küçük olduğu için onu kaldırıp yorgan serdim yere. Oyuncaklarıyla hala oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…