Sag ustte topik adinin alt yerinde konuyu takip et diyor canım ona tıkla daha kolay bulursun
Tamam canim sagolSag ustte topik adinin alt yerinde konuyu takip et diyor canım ona tıkla daha kolay bulursun
Montessori yatak seçeneğini de değerlendirip park yatak almak daha mantıklı sanırım.Kızlar bebek odası mı (şu büyüyen besikli olanlardan) yoksa park yatak mı?
Evet canım bana da park yatak mantıklı geldi çünkü yanımıza alabileceğimiz bisey gerekiyor, gidip alıverdik vallaMontessori yatak seçeneğini de değerlendirip park yatak almak daha mantıklı sanırım.
Biraz acele etmissiniz anlaşılan hele de yatak konusunda hayırlısı yine de sağlıkli gebelikler dilerimEvet canım bana da park yatak mantıklı geldi çünkü yanımıza alabileceğimiz bisey gerekiyor, gidip alıverdik vallaçok erken ama napalim her şeyi bir anda alamayacağız yavaş yavaş alırız
TeşekkürlerBiraz acele etmissiniz anlaşılan hele de yatak konusunda hayırlısı yine de sağlıkli gebelikler dilerim
Çok acele etmeyin buyuk seyleri alirken heyecanlisiniz anliyorum ama en azindan bebegin cinsiyetini ogrenmeyi bekleyin buyuk seyleri planlayin ama sona birakin diyebilirim.saglikla kucaginiza alin bebeginiziEvet canım bana da park yatak mantıklı geldi çünkü yanımıza alabileceğimiz bisey gerekiyor, gidip alıverdik vallaçok erken ama napalim her şeyi bir anda alamayacağız yavaş yavaş alırız
Çok teşekkürler ya aslina bakarsanız ben pek aceleci değilim ama eşim başta olmak üzere kv anne gorumceler vs.her şeyi almışlar bana alacak birşey kalmadı onlar aldıkça kiskaniyorum ben de alcam işte diyorumÇok acele etmeyin buyuk seyleri alirken heyecanlisiniz anliyorum ama en azindan bebegin cinsiyetini ogrenmeyi bekleyin buyuk seyleri planlayin ama sona birakin diyebilirim.saglikla kucaginiza alin bebeginizi
Acele etmeyin, elbette herşeyi aynı anda alamazsınız ama böyle hızlı alınan şeyler sonrasında pişmanlık yapabilir. Ben herşeyi planladım yazdım çizdim, 7. aydan sonra yavaş yavaş almaya başladım. Ve aldığım hiç birşeyden memnuniyetsizlik yaşamadığım gibi atıl bir durumda da kalmadı, herşeyi hakkının vere vere kullandım.Hayırlı olsun yinede.Evet canım bana da park yatak mantıklı geldi çünkü yanımıza alabileceğimiz bisey gerekiyor, gidip alıverdik vallaçok erken ama napalim her şeyi bir anda alamayacağız yavaş yavaş alırız
Tam zamanında görmüşüm yazınızı iyi ki.Bu hafta sonu bebiş için alışveriş yapacaktık. Hepsini 0-3 ay kıyafet alacaktık hiç almayalım o zaman.2,5aylık bebeğim var. Şu ana kadar en pişman olduğum 0-3aylık kıyafetler oldu. Çoğunu hiç giydiremedim. Şuanda bile. . 6-9giyiyor.
ya bu konuda ben de merak içindeyim. Daha çok 3-6 ay aldım ben de. Bi de mesela 0-3 aylık bebeğe sweatshirt, kazak falan almak gerekiyor mu, yoksa hep böyle pijama gibi şeylerle mi gezecek bu bebekler :) Yani hep zıbın falan mı giyiliyor. Umarım anlatabilmişimdir :)Tam zamanında görmüşüm yazınızı iyi ki.Bu hafta sonu bebiş için alışveriş yapacaktık. Hepsini 0-3 ay kıyafet alacaktık hiç almayalım o zaman.
Selam benim de tecrubem yok ama fikir yuruterek minnacik biseye kazak fln giydiremem heralde diye dusundum :)ya bu konuda ben de merak içindeyim. Daha çok 3-6 ay aldım ben de. Bi de mesela 0-3 aylık bebeğe sweatshirt, kazak falan almak gerekiyor mu, yoksa hep böyle pijama gibi şeylerle mi gezecek bu bebekler :) Yani hep zıbın falan mı giyiliyor. Umarım anlatabilmişimdir :)
evet sanırım haklısın. ben de hani bu bebek dışarı çıkarken ne giyecek, hep pijama gibi şeyler mi giyecek diye düşünüp alayım demiştim ama sanırım giydirilmiyor...Selam benim de tecrubem yok ama fikir yuruterek minnacik biseye kazak fln giydiremem heralde diye dusundum :)
Yataktan alininca zaten ilk etapta yavru kedi gibi olduklari icin :) battaniyeye sarilip kucaga alinir gibi dusundum. Ama yeleklerin cok kullanisli oldugunu cok duydum
Ilk 1 ay zibin giydiriliyor biraz bebegin yapisinada bagli benim bebegim tombikti mesela 1. Aydan sonra esofman altlat8 pijamalar tisort swit vs giydirebildim ama gomlek pantolon almayin biraz buyusun durumuna gore alirsinizya bu konuda ben de merak içindeyim. Daha çok 3-6 ay aldım ben de. Bi de mesela 0-3 aylık bebeğe sweatshirt, kazak falan almak gerekiyor mu, yoksa hep böyle pijama gibi şeylerle mi gezecek bu bebekler :) Yani hep zıbın falan mı giyiliyor. Umarım anlatabilmişimdir :)
Salonda filan otururken bebegi neste yatirirsiniz şart degil ama kullanişli olur besik olmayan yerlerde kullanmak icinBundan almayı düşünüyorumda benim bebişe gereklı olduğunu düşünüyorum alan var mı bundan ya da almalı muyım sizce ne dersiniz kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?