Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Avent soothie emzik 03 ay arası almıştım yorumlara bakıp. 40 liraya yakın para verdim ama emzik o kadar büyük ki üst kısmı kızımın burnuna değdi kullanamadik eşim eczaneden wee baby almış 5 liraya onu kullanıyoruz

Park yatak aldığımada pişman oldum çünkü bebekler ilk doğduğunda anne yani beşikte yatiyorlar daha doğmadan alip eve kalabalık yapmam yanlış oldu benim için

*chicco kanguru ne kadar gereksiz ucus takımı gibi doğumdan sonra almıştım 20 gün evde durdu kullanamadım geri verdim.
*uzun kollu cıtcıtlı bady.cok sacma bi kıyafet.atlet niyetine asla kullanılmıyor.içine cıtcıtlı atlet giydirip üstüne onu giydirsende kullanılmıyor ikisininde altı cıtcıtlı olduğu için.pişmanım aldığıma
*lansinosh göğüs kremi bende hiç bir halta yaramadı.kendi sütümü sürdüm ve zeytinyağı.zaten ilk 10gün ne yaparsanız yapın acıyor.bide birsürü para verdim
*kanz bebek arabası almıştım.standart bişey. çift yönlü,3 kademeli falan.keşke daha donanımlı bişey alsaydım.o zamanlar arabamız var nasıl olsa bebek arabası sağlık ocağına falan giderken lazım olur cok para vermeyelim demiştim ama satıp yenisini alıcam inşallah.
*
*bol bol cıtcıtlı sıfır kollu atlet ve pijama takımı,sıkmayan corap,ağız mendili,battaniye alın.ve mutlaka emzik.benim tercihim nuk damaklı silikonlu.oğlum ne ayaklı tulum giydi ne bişey.ayaklı tulum giyince ayakları buz kesiliyordu.
*hamak almıştım helali hoş olsun ne kadar işimi gördü halada görüyor 4 aylığız.
*dönence verdiğim para helal olsun
*emzirme atleti olmazsa olmaz mutlaka
*hastane cıkısı almıştım 20li idilbaby.hakkını verdi oğlum 3 aylıkken bile giydik.havlusu,battaniyesi,ağız mendillerini hala kullanıyorum.helali hoş olsun verdiğim para
*otribebe nazal burun aspiratörü cok kullandım neler neler cıkarttım su zamana kadar ama yok cocuğa zarar veriyormus falan dediler su sıralar bıraktım ama mükemmel bi alet
*sakın funny baby falan nevresimine 250-300 tl vermeyin.pamuklu kaliteli kumas alıp diktirin.benimki muhtesem oldu teyzem dikti üstelik mobilya beşiğine yan korumalığı falanda var.
şimdilik aklıma gelen bunlar kızlar.isteyen olursa alışveriş listemide yazarım.aldığım herseyi hakkını vererk kullanıyorum
Merhaba hala buralardaysanız alışveriş listenizi paylaşır mısnız?

Park yatak aldığımada pişman oldum çünkü bebekler ilk doğduğunda anne yani beşikte yatiyorlar daha doğmadan alip eve kalabalık yapmam yanlış oldu benim için
Ben de bir ay kullandım boşuna almışım bir de herkes mutlaka al dedi şaka gibi.

Tebrik ederim. Böyle anneler görmek çok güzel deneyimlerinizini okumak isterim.bende aldım sadece iç bezleri yaptırmadım daha. Herkes yapamazsın diyor. Ama ben diretiyorum. Bütün gün evdeyim sonuçta.
Nasıl kullanışlı mı başladınız mı yıkanabilir bezleri kullanmaya.

Acele etmeyin, elbette herşeyi aynı anda alamazsınız ama böyle hızlı alınan şeyler sonrasında pişmanlık yapabilir. Ben herşeyi planladım yazdım çizdim, 7. aydan sonra yavaş yavaş almaya başladım. Ve aldığım hiç birşeyden memnuniyetsizlik yaşamadığım gibi atıl bir durumda da kalmadı, herşeyi hakkının vere vere kullandım.Hayırlı olsun yinede.
Alışveriş listeniz var mı

Hangi marka kullanıyorsunuz pişik vs olmadı mı
Sadece diş dönemlerinde ve antibiyotik kullandığı dönemlerde pişik sorunu yaşadı bebeğim. Onun dışında hiç pişiği olmadı. Ben türk malı olduğu için babyneo bedenliyi tercih ettim. Ama bir çok marka ve model var elbette.

Kizlar citcitli atlet body tarzi seyleri dogum ayini hesap ederek alin. Mesela benim dogumum yazin oldu o yuzden dogunca sifir kol atlet giydi uzerinede ince penye birsey. Ama kisin havalar soguyunca citcitli atletlerini izin kollu aldim daha sicak olmasi acisindan

C Cigdem3545 canım benim kızım 2 aylık şu an anne yani sepet beşikte yatıyor 1-1.5 yaşına kadar yatabilecegi bi beşik park yatak ta 2 yaşına kadar yatabiliyo bu yüzden anne yani alacaksan park yatağı erkenden almanın bi anlamı yok bence. Bizim park yatak şu anda boş yereyer kaplıyor

Anne yanı beşik aldim 600 lira para verip 1 hafta yatti. Neyse ki yari fiyata sattim. :)
Ve hic giydiremedigim tombik oldugu icin olmayan kiyafetler :)

Dogdugunda minikti 3 kilo dogdu :) suan 4 aylik 8,600

Yani dogduktan sonra mama yedi hemen kilo aldi ayda 2 kilo falan :) aldigim guzel kiyafetleri giydirmdim ahah

Ben almadığım için pişman olduğum şey anne yanı beşik ve emzirme yastığı.
Çıtçıtlı badide sıfır kol en çok kullandığım oldu. Yazın sıfır kol giydi kışın onlar atlet oldu:) benimkide tombik o yuzden ileriye dönük kıyafet almayın. Mesela yazın 1yasında olacak ama alamıyorum kilolu.

kızlar park yatagı dogumdan ıtıbaren kullanan arkadaslarım var onuda babynestın ıcın de yatırdılar gecelerı onun ıcınde park yatakta yatıyorlar, kuzenımde suan o sekılde kullanıyor anne yanı6 aydan sonra kullanılamıyor dıye hıc bırı almadı alanlar satıp park yatak gectı, bı kendı odasında besıkte bıde yatak odasında park yatakta yatırıyorlar...

Trawel sistem bebek arabasi için çok pişmanim bastonpuset kesinlikle tercih edilmeli hem hafif hemde yer kaplamiyo chicco urban plus aldim ben evet çok havali şık ama ağır pusetini daha hiç kullanmadim bebegim 7 aylik ve satip baston puset almayi planliyorum bi surude para verdim üstelik:silah:
Ay bende chicco urban plus düşünüyordum yorumunu görünce kararsız kaldım canım

İlk altı ay o kadar çok anne emzirmeye kalkıyor ki suan dediğim gibi cok pişmanım anne yanı almadığıma...alan herkes cok memnun. Yani hele sezeryan ağrısından gece gunduz yataktan kalkmak eziyet.bırakın altı ay kullanmayı biri deseki sadece iki kullanılır yıne de alırdım. Doğumdan sonraki sürec kadın için sıkıntılı. Bana bunları kımse anlatmadı örnek yoktu çevremde malesef....
Altı ay sonra satılır nasılsa.
Ben çok araştırıp bir beşik ve park yatak aldım. Park yatağını çocuk hiç sevmiyor malesef. İçinde özenip bezenip ikea dan almıştım en iyi yatağı.... Yani çocuktan cocuga çok fark ediyor...

Kızlar eşime sordum. Aldığımız en gereksiz şey ne dedim. Kanguru dedi:) iki üç defa kullandım ama tamda acil durumdu. Kanguru alacaksanız mutlaka ergonomik alın. Cocukları kalcasına diğerleri zarar veriyor. Benimki momfortbaby. Hatta önce deneyin. Bazı bebekler çok seviyor bazıları hiç sevmiyor...
Aldığım en gerekli şeyler den biride Anakucağı.

Back