bebeğiniz sesli gülüyor mu?

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
44
benimki çok nadir gülüyor gün içinde yapmadığım şaklabanlık kalmıyor laelaelaelaelaesürekli gülümseme halinde ama kıkır kıkır gülmüyor gıdıklayınca falan o da canı isterse gülüyor sizinkiler?

benim kızımda keyfi olunca gülüyor bazen sesli olarak günde 2-3 kez bazı günlerde 5-6 kez birkaç kez gülüşünü kaydettim çok tatlı oluyorlar

Benim kızımda çok nadir gülüyor. Yani gülümsüyor. Gülmesi için çok uğraşıyorum ama yok. Bildiği sadece ağlamak. Çok fazla ağlıyor. Hep ilgi istiyor.Kucak istiyor. Ben de takılıyorum eşime canım diyorum ya bu çocuk bizimle olmaktan hiç memnun değil galiba.

iyi demek ki daha vakit var ben de benimkinde mi bi gariplik var diyordum elbette gülenler de vardır ama her çocuk bir olmuyor tabi

Benim oğlum genelde sabahları sesli olarak gülüyor gün içinde hep gülümseme halinde...
Gülmesi için bizimde yapmadığımı şaklabanlık kalmıyor :)))

benim kızım da 4 ay 15günlük. arada sırda kahkaha atıyor ama genelde gülümsüyor. yalnız kızım çıngırakları tutamıyor elinde hemen geri düşürüyor. sizinkiler nasıl?

benimki de cıngıragini dusuruyor bi d eyeni atma huyu cıktı elinden atıp arkasından bakıyo
rnormal canım tutamamalari daha cok minicikler bebislerimiz bize her ne kadar buyuduler gibi gelselerde
kas koordinasyonlari daha tam oturmadi gelismekteler
ay cok tatli butun bebislerrr

normalde benim kız görünüşte çok ciddi duruyor güldürmesi gerçekten çok zor fakat gülüncede bi sesli kakaha atıyo anası duyamıyo nedennnnn
çünkü bayılıyooo
ha birde 2 üç gündür popoyu kaldıra kaldıra bi dönüyo etrafını,ana kucağından dışarı çıkacak o derece dönüyo yanii maşallah bebeğime büyüdüklerini gördükçe insanın içi içini almıyor

Son düzenleme:
benım oglum cıglık atrak cok guluyor gulmeyı cok sevıyor ben guldugum zaman gıdıklayınca oyuncaklarına kahkahalarla guluyor:dance:

benim kizimda gülmeyi cok seviyor bazen gülmesi icin kafami hareket ettiriyim yetiyor kahkaha ile gülüyor ona.simdilerdede kendi kendine sanki konusuyor....

benim kızım pek güler yüzlü degil:KK43: birsürü şaklabanlıklar yapıyorum hafif bi gülümsüyor okadar
şimdiye kadar 2-3 kahkahasını duydummmmmm:KK43::KK43:

benim oglum katıla katıla gülüyo peşindende cıglıkla ggggggggggggggggggggggggggggggg yapıyo sonra devam hele saklambac oynuyoruz o örümceginde beni arıyo buluncada ceeeee yapıyorum resmen katılıyo

Merhabalar benim oğlum da bir hafta sonra tam 5 aylık oluyo zor güldürüyoruz sesli çok nadir gülüyor daha pek ses çıkaran bir bebek de değil sizce normal mi

X