Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben daha yeni evliyim ama şimdiden çocuk hayalleri kuruyorum. Etrafta o kadar güzel şeyler var ki! İnsanın hamile kalası geliyor. Peki siz onu beklerken neler aldınız bakalım?
henuz kıyafet dısında bısey almadık body ler tulumlar battanıyeler tek şapka ve eldıvenler hastane çıkışı tek alt patıklı altlıklar ve cok cıcı ayakkabılar yakın bı tarıhtede ana kucagı yatagını pusetını vs alıcam
oooo neler almadımki oğluma odasına beşik ve şifonyer aldım mobilya olarak, tülünü aldım odasını maviye boyadım birsürü kıyafet battaniyeler uyku setleri odası için buhar makinesi hatta sinbonun mini çamaşır makinasını aldım bebişimin minicik çamaşırlarını günlük yıkamak için.. patikler aldım çoraplar aldım daha bir sürü şey işte sayamadığımm bideeeeee üstüne 10 kilo aldım