- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Denerim. Evet vermedim burdakiler büyük hata deyince aklına sadece aldatmak geliyo nedense açıklama gereği duymadım konuyu ne yapacagım konusunda da hala düşünme aşamasındayımBebekten bebeğe değişiyor. Oğlum çok iştahsızdı, düzenli ve yeterli ek gıda alımına nerdeyse on aylıkken başladı diyebilirim. Kızım ona göre daha iyi mesela. Sen farklı tarifler dene sürekli, vermeye çalış. Bu arada aklıma geldi, kocaya bedel ödetme işini naptın yahu o gün cevap vermemiştin?
Buraya her şeyini yazıp, aklına gelen her şeyi sorup danışıp buna özellikle cevap vermeyince insanların böyle düşünmesi normal tabii.Denerim. Evet vermedim burdakiler büyük hata deyince aklına sadece aldatmak geliyo nedense açıklama gereği duymadım konuyu ne yapacagım konusunda da hala düşünme aşamasındayım
Çünkü burda farklı bir kitle var uzun zamandır burdayım az çok biliyorum konuyu açsam da sakız gibi uzatıp her türlü yöne çekileceğini biliyorum zaten sorum için konuyu bilmeleri gerekmezdi büyük hata diye nitelendirmem benim içim yeterliydi. Konuyu dallandırıp budaklandırmak her mesaja ayrı açıklama yapıp detaylandırmak istemedim. Ne yapabilirim diye sordum meraklı herkes konuyu bilmek istedi bilmeden de cevap verilebilirdi açıklama gereği duymadım o yüzden :)Buraya her şeyini yazıp, aklına gelen her şeyi sorup danışıp buna özellikle cevap vermeyince insanların böyle düşünmesi normal tabii.
Öyle aman aman yesin diye beklemiyorum tabi inceliyo oynuyo falan zorlamıyorum ama azcık bir iki lokma tadına baksa bari diyorum bu sefer de geri kalır sonra hiç yemezse diye endişe ettim7 aylık bir bebekten bahsediyorsunuz beklentiniz ne kadar yemesi acaba bilemedim ama bu her bebekte değişse de 7 aylık bir bebek süt bebesidir. Benim kızım memeyi bırakana kadar doğru düzgün ek gıda almadı diyebilirim iştahsızdı. Hala öyle hiç zorlamadım demek ki onun doğası bu. Bebeğinizi izleyin ve zamana bırakın. Sabırsız olmayın.
Rahat ol ilk yediklerinde zaten bi kusma hissi geliyor bu bayada sürmüştü benim kızımda yer annesi daha çok minikÖyle aman aman yesin diye beklemiyorum tabi inceliyo oynuyo falan zorlamıyorum ama azcık bir iki lokma tadına baksa bari diyorum bu sefer de geri kalır sonra hiç yemezse diye endişe ettim
Tamam inşallah bakalım zaten ben yedirsem de ağzını açmıyoRahat ol ilk yediklerinde zaten bi kusma hissi geliyor bu bayada sürmüştü benim kızımda yer annesi daha çok minik
Yoo, hatanın ne olduğunu bilmeden nasıl tavsiye verilebilir ki? Hata var, hata var. Konuyu bilmeden farazi konuşmak çok saçma olurdu. Anonimsin zaten, aldattığını söyleyince kimse yakana yapışmazdı neden boşanmadın diye. Bebeğin çok küçük, rest çekememek için haklı sebeplerin vardır eminim. Garip geldi onca mesaja cevap vermeyip sonra hiçbir şey yokmuş gibi tekrar buraya bir şeyler danışman. Neyse, aklıma geldi sorayım dedim. Konun dağılmasın.Çünkü burda farklı bir kitle var uzun zamandır burdayım az çok biliyorum konuyu açsam da sakız gibi uzatıp her türlü yöne çekileceğini biliyorum zaten sorum içim konuyu bilmelerini gerektirmezdi büyük hata diye nitelendirmem benim içim yeterliydi. Konuyu dallandırıp budaklandırmak her mesaja ayrı açıklama yapıp detaylandırmak istemedim. Ne yapabilirim diye sordum meraklı herkes konuyu bilmek istedi bilmeden de cevap verilebilirdi açıklama gereği duymadım o yüzden :)
Evet anonim hesap ama yeterince zor bi dönemden geçiyorum birde burdaki yorumlarla canımı sıkmak istemedim bazı yorumların da sadece meraktan konuyu sorduğunu düşünüyorum tavsiye için değil o yüzden ısrarla konu ne diye gelen sorulara cevap vermedim ve konuyu anlatıp uzatmak da istemedim. Konuya gelirsem olgun yetişkin bi insanım her detayıyla her açıdan düşünüyorum değerlendiriyorum sağlıklı karar verebilmek için ve bebeğim için. Boşanma kararı zor bi karar düşünüyorum hala ve O konuya cevap vermemem de burda başka konuda soru sormama engel değil.Yoo, hatanın ne olduğunu bilmeden nasıl tavsiye verilebilir ki? Hata var, hata var. Konuyu bilmeden farazi konuşmak çok saçma olurdu. Anonimsin zaten, aldattığını söyleyince kimse yakana yapışmazdı neden boşanmadın diye. Bebeğin çok küçük, rest çekememek için haklı sebeplerin vardır eminim. Garip geldi onca mesaja cevap vermeyip sonra hiçbir şey yokmuş gibi tekrar buraya bir şeyler danışman. Neyse, aklıma geldi sorayım dedim. Konun dağılmasın.
Ben evde bebe bisküvisi yapıyorum. Eline veriyorum, bayağı kemiriyor, oyalanıyor onunla. Bir de yemeklerine salça koyunca daha verimli yemeye başladı. Onlar da biliyor ağzının tadını.
Blw sabır işi ve ben sabırlı biri değilim.Evet anonim hesap ama yeterince zor bi dönemden geçiyorum birde burdaki yorumlarla canımı sıkmak istemedim bazı yorumların da sadece meraktan konuyu sorduğunu düşünüyorum tavsiye için değil o yüzden ısrarla konu ne diye gelen sorulara cevap vermedim ve konuyu anlatıp uzatmak da istemedim. Konuya gelirsem olgun yetişkin bi insanım her detayıyla her açıdan düşünüyorum değerlendiriyorum sağlıklı karar verebilmek için ve bebeğim için. Boşanma kararı zor bi karar düşünüyorum hala ve O konuya cevap vermemem de burda başka konuda soru sormama engel değil.
Aslında önce sebze ve meyvelerin ayrı ayrı tadlarını öğrensin istedim blw tarzıyla arada ağzına götürüyor bir iki lokma alıyor ama genelde oynuyo hep oynayıp ek gıdaya alışmaz bu sefer geri kalır yemek yemezse ileriki aylarda da diye endişe ettim yanlış mı ilerliyorum bilmiyorum
Evet az yiyo öyle o yüzden çok fazla koymuyorum önüne temizlik de sorun değil ama daha uzun sürüyorsa alışma süreci bekleyim o zamanBlw sabır işi ve ben sabırlı biri değilim.Mesele sadece ortalığın batması değil, israf boyutu da içime sinmiyor. Bir de o şekilde çok az yiyorlar, e bir de alışma süreci de çok uzun. Dolayısıyla içime sinmiyor, o süreçte yetersiz beslenir gibi geliyor bana. İlkinde denedim, beceremedim. Zorlamadım sonra. Kızımda da sık sık veriyorum eline, tanısın, kendisi ağzına götürsün diye ama blw yaptırıyorum denemez. Bir de ben en başından beri tam püre değil de biraz pütürlü veriyorum. Şimdi 8 aylık ama karnabahar köftesi bile yer. Zaten en geç kreşe başlayınca kendi başlarına yemek yemeyi öğreniyorlar, belki de o yüzden blw konusunda çok kasmıyorum.
Ama şuan çok erken 8. Aydan sonra blw yapıması gerekir ek gıdayla yeni yeni tanışıyorlar çünkü7. Aydayız yiyeceklerle kaşıkla oyun oynuyor bazı yiyecekleri bazen ağzına götürüyor arada ısırıyo azcık da olsa yiyor ama genelde ağzına da götürmüyor mıncıklıyo falan oynuyo hala. Arada ben de veriyim diyorum ama ağzını açmıyor. Zorlamıyorum yesin diye yiyecekleri tanısın kendi kendine yesin diye serbest bırakıyorum da azcıkk yese barihala tadım yapıyo oynuyo ne zaman yemeye başlar az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?