Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimkinede bakarmısın
benim 18.12.1979
eşimin 6.12.1978
ben şu an 12 haftalık gebeyim
son adet tarihim 23 şubat
şimdiden teşekkürler

benimde içime erkek doguyor 13 haftalıktım gittigimde kız dedi ama ben inanmadım valla içimden inanasım gelmedi ne bileyim anne hissedermiş eşimde daha ilk hamile oldugumu duydu oglum olacak dedi kızımda 4 aylıkken ögrenmiştik Allahım hayırlısını versin eli ayagı sağlam olsunda inşallah başka birşey istemiyorum teşekkür ederim sevilcim

merhaba canım ben de merak ettim benim dogum tarihim 28 mayıs1984 eşiminki 2 ekim 1982 sana zahmet benimki ne son adet tarihini bilmiyorum ama dr lar ocak dedi(ocakta hamile kaldım yani)

Selam, sevil hn bende 3. sayfada sanırım yazmıştım bilgilerimi ama gözden kaçmış galiba benim içinde bakabilir misiniz?

02/01/1981 benim doğ. tr,
09/04/1979 eşimin

nisan ayında gebe kaldım (SAT-27 mart)

bu arada oğluma 2004 aralıkta hamile kalmıştım kontrol için o da tutmuş mu bakabilirseniz sevinirim....

buna benzer bi konu daha acilmisdi neden bu bu kadar tepki cekdi belliki bu arkadasimizda ayni yontemle hesapliiyo tabiki herseyi allah bilir...

SEVİLCİM

benim doğum tarihim 01.09.1981
eşimin doğum tarihi 07.09.1978
son adet tarihim 28.03.2009 7+4 günlük hamileyim bakabilirmisin.ş
şimdiden teşekkürler

ben yokken lütfen arkamdan konuşmayın hangi çagda yaşıyoruz falan nedmek oluyo..

biz bilime inanmıyormuyuz..bebegimin cinsiyeti ilk ultrasonda ögrenecem allah kısmet ederse.

:1closedeyes:
ayrıca takip ederim istedigim topıgı..

huuuuuuuuuuullllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burdayım ben meraklı

Maksat hic değilse 80% bile olsa dogruluk payı varsa bu bize yeter
hadi devam ediyoruz ama doğduğunuz önceki çocukların cinsiyetini söylemeyin burda hesaplayalım.tamammı bakalım bu hesaplama doğrumu
:ecrin_bebek:

SEVİLCİM

benim doğum tarihim 01.09.1981
eşimin doğum tarihi 07.09.1978
son adet tarihim 28.03.2009 7+4 günlük hamileyim bakabilirmisin.ş
şimdiden teşekkürler

erkek bebek:ecrin_bebek:

Selam, sevil hn bende 3. sayfada sanırım yazmıştım bilgilerimi ama gözden kaçmış galiba benim içinde bakabilir misiniz?

02/01/1981 benim doğ. tr,
09/04/1979 eşimin

nisan ayında gebe kaldım (SAT-27 mart)

bu arada oğluma 2004 aralıkta hamile kalmıştım kontrol için o da tutmuş mu bakabilirseniz sevinirim....

evet ilk çocuk erkek çıktı burda
ama nisanda hamile kaliysaniz kiz

ben yokken lütfen arkamdan konuşmayın hangi çagda yaşıyoruz falan nedmek oluyo..

biz bilime inanmıyormuyuz..bebegimin cinsiyeti ilk ultrasonda ögrenecem allah kısmet ederse.

:1closedeyes:
ayrıca takip ederim istedigim topıgı..

bende inşallah hamile kalırsam ultrasona gidicem 3 ayında ama bunu da kabul edelim ki bu bir kadın forumu ve burada eğleniyoruz heyecanlanıyoruz bazen seviniyoruz azacık da olsa mutlu oluyoruz
Her şeyi Tanrımız bilir

Back