• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen ögrendinmi canım ben şimdi 3 lü yaptırıcam maalesef ssk da ikili test yaptırdım ve beni riskli cıkardılar yarın zeynep kamile gidicem genetige ama inanmıyorum ben bebişimde bişi yok amniyo diyecekler ama ben yaptırmayı düşünmüyorum 3 lü yaptırıcam bide detaylıya girerim kzıımda hiçbişi yaptırmamıştım ben

ben öğrenmedim canım ama ikili testi erken yaptırmışsın bana 16 haftalıkken yapıcaz dedi doktor.duyduğuma göre test erken yapılınca da riskli çıkabiliyormuş...bende kızımda hiçbirşey yaptırmamıştım o zamanlar yoktu böyle testler belkide vardı biz bilimiyorduk...

dünde gidip tahlillerimi yaptırdım kan uyuşmazlıgı testi falan işte bir kız vardı canım ya yazık kızın kan tüpünü karıştırmışlar sarılık diye kızın bebegini almaya kalkmışlar sonra eşi akıllı cıkmışta özele gitmişler tekrar yapmışlar bakmışlar ki hiçbişi yok kız diyo 1 hafta agladım vallahi bende yeni yebni geldim kendime aynen bende öyleydim ama şimdi inanmıyorum yok benim bebişim saglıklı başka doktora gittim şte ölçtü biçti yok normal dedi Ama Allahım bilir genede hayırlısı olsun bakalım

evet hayirlisiyla eli ayağı düz olsun da yeter bize annelere:ecrin_bebek:

ben öğrenmedim canım ama ikili testi erken yaptırmışsın bana 16 haftalıkken yapıcaz dedi doktor.duyduğuma göre test erken yapılınca da riskli çıkabiliyormuş...bende kızımda hiçbirşey yaptırmamıştım o zamanlar yoktu böyle testler belkide vardı biz bilimiyorduk...

ikili test degil seninki canım 3 lü 16 haftada bende yaptırıcam işte 27 mayısta özele gidicem birde haydarpaşa numunede yaptırıcam 1 haziranda bakalım aynımı cıkacak diye

keşke olmasaymış ben yaptırdımda ne oldu ilk hamileliğimde calıştım anlamadım bişey 2 de rahat rahat hamileliğin tadına varırım dedim ondada bana risk cıkardılar valla ne diyeyim işte

canlasım ben cıkıyorum malum dizilerimiz başladı dimi ya sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın Allahıma emanet olun inşallah

sevilcim benimkinide hesaplarmısın canımhihoyyyt
ben 24.04.1982
eşim 26.08.1976 doğumlu.
09.03.2002 doğumlu kızım var.
hamileyim ve son adet tarihim 3 şubat....

erkek ama azacık kıza meyllik var

Teşekkürler canım benim içimede aynen o şekilde doğuyora.s.a.s.a.s.

meraba canım ben
19 12 1986 lıyım
eşim 15 6 1983 lu cevap acele sonadet tarihim 22 şubat bekliyorum

canim ben 9 ekim 1984
esim 18 nisan 1984 dogumlu
son sat 27 ocak ama subat 9a kadar iliski olmadi yumurtlama günümde 10 subatti zaten simdi 16+2 haftalik hamisim.. yorumunu merakla bekliyorum..

canim ben 9 ekim 1984
esim 18 nisan 1984 dogumlu
son sat 27 ocak ama subat 9a kadar iliski olmadi yumurtlama günümde 10 subatti zaten simdi 16+2 haftalik hamisim.. yorumunu merakla bekliyorum..

60% kiz
erkek olma ihtimali 40%

sevılcım bana bakmadın merak edıyorum yazmıstım 14 sayfada

sevılcım merhaba banada bakabılırmısın dogum tarıhım 5 subat 1984 esımın 2 mayıs 1981 son adet tarıhım 27 subat suan 12 haftalık gebeyım kaydirigubbakcemile2 tsk ederım sımdıden

kiz olma ihtimali buyuk

eee bana da bakarmısın
21 11 1982 benim
26 08 1980 eşimin
sat 23 şubat

sevil bana bakarmısın arkadaşım benim 22.08.1984 eşimin 17.04.1978 sat 23 şubat

Back