Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim 27 ekim 1978
ben 8 mayıs 1982
ilk hamileliğim aralık 2004 de hamile kaldım
ikincide nisan 2008 de
valla çok merak ettim doğru çıkıyomu nolur banada bakın
ikiside kız ama yanılma ihtimali doktorlarda bile var değilmi aradaşım
sevilcim benimkinide hesaplarmısın canımhihoyyyt
ben 24.04.1982
eşim 26.08.1976 doğumlu.
09.03.2002 doğumlu kızım var.
hamileyim ve son adet tarihim 3 şubat....
ya sevilcim cok merak ettim neye göre hesaplıyorsun şaşırdım valla peki benim ilk cocugumu bilebilirmi bu hesaplama bir bakarmısın ben ilk bebişimin son adet tarihi 16 eylül buyur bacım hadi bil valla yerim seni ben eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979
belinay benimde sat 3 şubat bebişin kac haftalık canım agırlıgı falan nasıl aynımı gidiyoruz yoksa
hanimlar karsimda eski bir kitap var kağıtları yırtık falan yapıştırdım hesaplıyorum kayınvalidemin kitapı
kayınvaliden onunlamı bakıyormuş yoksa
ya merak ettim tuttumu hiç mesela kendine yaptınmı gerci cocugun varmı bilmiyorum ama
ilk çocuğumda fark etmez diyordum ama bi defa baktık kız çıktı sonra 7-ci ayda ultrason yaptık kız çıktı
evet bir kızım var
ben gecen hafta carşamba gitmiştim 100 gr dedi bana bebek için 9 cm boy dedi cinsiyetine kız olabilir dedi ama ben inanamıyorum 14 haftalıktı o zaman belli olmuyormuşki o zaman onun için baktırdım sevile acaba ne cıkacak diye tabii bunlar varsayım ama nedense içimden his erkek diyor bakalım ne olacak
evet canım aynıyız galiba 15 haftalığım sanırım iki haftadır doktora gitmiyorum ama her gittiğimde farklı hafta söylüyor kafam çok karışıyor çok iri bir bebek o yüzden diyor...seninki nasıl canım cinsiyetini öğrendin mi???