Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis

ya cevap vermeden geçemiycem.öncelikle elhamdürillah hepimiz müslümanız.tabikide canı verende alanda ALLAH 'tır. bizimki işin eğlence kısmı ne derler tedbir bizden takdir ALLAH'tan her şey bir vesile değilmidir hayattta .bence arkadaşımıza boşuna kızıyorsunuz .isteyen sorar istemeyen sormaz bu kişiye kalmış bence.

ben onceden soyledim zaten okumadinizmi
Her şey büyük Allahın elinde bu bir takvimdir bakalım ne çıkıyor doğrumu değilmi siz karar veriyorsunuz dimi
Her şey Allahın elinde

hadi bana bak o zaman bakalım ne cıkacak

gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis

hayır asla fal falan değil bu takvim tıbbda var bana ciddi bir doktor uyquladı bende doğru çıktı bu bir tıbb hesap sistemi fallla alakası yok ama siz böyle düşünürseniz tabii ki ben bu işde yokum
ben türbanlı bir bayanım fala inanmam inananlara mani olurum

Bu TIBBDA UYQULANAN BİR CİNSELLİK HESAPLAMA SİSTEMİDİR.

bAKIN NE KADAR İNANDIYSAM BU HESAPLAMAYA BEN DE SİZLERE TAVSİYE EDİYORUM.

AMA YİNEDE BUNUN FAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ BU İŞDE BEN YOKUM
ALLAHA EMANET OLUN

ya cevap vermeden geçemiycem.öncelikle elhamdürillah hepimiz müslümanız.tabikide canı verende alanda ALLAH 'tır. bizimki işin eğlence kısmı ne derler tedbir bizden takdir ALLAH'tan her şey bir vesile değilmidir hayattta .bence arkadaşımıza boşuna kızıyorsunuz .isteyen sorar istemeyen sormaz bu kişiye kalmış bence.

kızmıyorum canım yanlış anladın sadece fikrimi yazdım şuna göre erkek buna göre kız diyip insaları yönlendirmek yanlış geliyo sadece.ozman açıklasın arkadaşımız inanalım..

cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler..

buda benim fikrim..:delphin:

hayır asla fal falan değil bu takvim tıbbda var bana ciddi bir doktor uyquladı bende doğru çıktı bu bir tıbb hesap sistemi fallla alakası yok ama siz böyle düşünürseniz tabii ki ben bu işde yokum

ALLAHA EMANET OLUN

e yani sevil bana gelincemi gitmeye karar verdin aşkolsun valla ben sadece doktorun dedigi cıkacakmı diye merak ediyorum genede sen bilirsin teşekkürler

ALLAHA EMANET OLUN

sevilcim 2 kişinin lafına kızıpta bence kendinide merak edenleride üzüyorsun

canım benimkinede bakarmısın
benim 18.12.1979
eşimin 6.12.1978
ben şu an 12 haftalık gebeyim
son adet tarihim 23 şubat
şimdiden teşekkürler

kızmıyorum canım yanlış anladın sadece fikrimi yazdım şuna göre erkek buna göre kız diyip insaları yönlendirmek yanlış geliyo sadece.ozman açıklasın arkadaşımız inanalım..

bende aynı fikirdeyim zaten doktora gidip ögrenmiyomusun bu sadece bir varsayım

bak gördüğün gibi herkesin bir fikri var ama fikirlerimizi incitmeden söylersek daha doğru olmazmı canım

sevilcim bunun fal olduğuna inanıyorlarsa burda ne işleri var ozaman bakıyorumda çok iyi takip ediyorlar

evet ya hadi sevil catladım meraktan valla benimki sadece merak valla bak yazıyorum bida son adet tarihim 3 subat 2009 eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979 son dogum 24/06/04

sonuçta mercanın dediği gibi dr gitmeyelim hiç ALLAH ne verirse ona razı gelelim (ALLAH insanlara akıl vermiş )

sevilcim kimseye küsme eminim onlarda yanlış anladılar seni

bencede Allah zaten ne verirse o bizim başımızın tacı ama su foruma bakın cinsiyet bölümüne sayfalar var hepimiz okuyoruz ama yinede Allahımın layık gördüğüne şükür ediyoruz değil mi

ya sonuçta insan istiyor kış gelir yazı yaz gelir kışı napalım önce yaradandan istiyoruz ama bilimsel olarak kanıtlanmış gerçeklerde var hangi çağda yaşıyoruz.

hiç moralini bozma biz seni zorluyoruz sen bizi değil bende merakla bekliyorum cevabınıalkisalkisalkis

Back