Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevilcim merhaba. Bende merak ediyorum hamileyim su anda. Ben 28.08.85 dogumlu esimde 20.08.77 dogumlu. Subatda hamile kaldim 2009. Bebegimin cinsiyeti nedir acaba? Cevap verirsen sevinirim.

erkek bebek:ecrin_bebek:

pardon ama merak etttım nasıl tahmın yurutuyorsun yoksa tahmın degılde bılıyormusun.cıdden cok merak ettım.

Merhaba rica etsem banada bakabilirmisin.

eşim 03.06.1976
ben 25.05.1979

Sat 23.04.2009

Teşekkürler...a.s.

Ay sevilcim genelde dogru cikiyprmu tahminlerin? :) Ck sevindim Insaallah erkek bebisim olur.

sevil_83 merhaba benim 14.11.1976 eşimin 21.09.1970 ilk doğumum 25.11.1996 da kızım var
24 .ocak 2008 de doğum yaptım 28 haftalık doğdu 3 gün yaşadı şimdi tekrar hamileyim son adet tarihim 16 nisan ikinci bebeğim erkekti

afedersin sen hangi tarihte ayda gebe kaldın

bu sırr olarak kalsın tamammı:icecream:

bana sacma geldı.ben boyle seylere ınanmam cunku.Allah'ın verdıgı canın kız mı erkek mı oldugunu sen nerden bıleceksın kı?bana kızma ama bu bole herseyı Allah bılır herseyı yaratan cunku O'dur.ben bılırım demek gunah sayılabılır dıkkatlı ol canım.benden soylemesı.bu benım dusuncem ve benım gıbı dusunende muslaman kardeslerımız coktur...

sevilin tahminlere göre temmuzda yapıcam erkek olursa sevil sana ne alıyım :)))))))))))))

....................

Son düzenleyen: Moderatör:
cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler. inanmayın böyle saçmalıklara...

en son 16 nisanda adet gördüm nisanın sonunda hamile kaldım galiba hamile kalma günüm hesaplayıcılarda 29 nisan gözüküyordu

bana sacma geldı.ben boyle seylere ınanmam cunku.Allah'ın verdıgı canın kız mı erkek mı oldugunu sen nerden bıleceksın kı?bana kızma ama bu bole herseyı Allah bılır herseyı yaratan cunku O'dur.ben bılırım demek gunah sayılabılır dıkkatlı ol canım.benden soylemesı.bu benım dusuncem ve benım gıbı dusunende muslaman kardeslerımız coktur...

gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis

sevilcim merhaba bende 15 haftalık hamişim eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979 dogumluyum son dogumum 24/06/2004 şimdiden teşekkür ediyorum

ben onceden soyledim zaten okumadinizmi
Her şey büyük Allahın elinde bu bir takvimdir bakalım ne çıkıyor doğrumu değilmi siz karar veriyorsunuz dimi
Her şey Allahın elinde

Back