Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyeti değişenler???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hahahah evet cnm bende inanmadım hatta çok sonraları aklıma geldi hamile kalmadan 1ay önce gitmiştim ...içime doğan nedense kız tabi Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.mesela bu hamileliğimde miğde yanması çok yaşadım oğlumda hiç yaşamamıştım,rüyamda falan da kızım oldugunu gördüm(hatta dün gece dua ettim Allahım bana rüyamda bebeğimin cinsiyetini göster dedim doktor rüyamda kız dedi)sonra etraf ve kendimde hep öyle hissettik.o kadar sabır göstrrdim ki başka bi doktora gitmek istemedim renkliye kadar gitmicem dedim gitmedimde .Ama gecen söyle bir hadise oldu çok sevdiğim bi hocamla konusuyorduk Aman aslı dedi sakın cinsiyetini söylerken içinden kızım yada oğlum olsun deme ,Allahım bana hayırlı sağlıklı ve KIZ GİBİ KIZIM,ERKEK GİBİ ERKEK evlat nasip et dedi.beni kendime getirdi bian korktum gercektende öyle ama inşallah rabbim sağlıklı,hayırlı erkek gibi erkek,kız gibi kız evlat nasip etsin cümlemize ve bizlre..bakalım beklemekteyiz

Hayırlısını versin Allah, dediğin gibi söylenmemesi gerekiyor oğlum olsun kızım olsun falan diye yani kime böyle denk geldiysem istediği olmadı bilmiyorum neden söylenmemeli, bir de evladın kızı erkeği olmaz da biri erkekse diğeri kız ister insan genel olarak Rüyalar da gerçekte yaşananların yansıması ve bilinç altına işlemiş hali imiş, yani öyle istediğinden tabiri öyle olan rüya bile görmüş olabilirsin hayra yoralım gündüz niyetine umarım Allah hayırlısı ile kalbine göre verir.

Amin cnm benim dedipin gibi bilinçaltıda olabilir hergün bu forumda cinsiyeti değişti diyenleri okuyorum :))ama dün gece aslında çok içten dua ettim ne biliyim Etkisindeyim hala

Amin cnm benim dedipin gibi bilinçaltıda olabilir hergün bu forumda cinsiyeti değişti diyenleri okuyorum :))ama dün gece aslında çok içten dua ettim ne biliyim Etkisindeyim hala

Bir bilimsel haber vereyim, aslında ceninin döllendiği ilk saniyede cinsiyeti belli oluyormuş heheh, yani cinsiyeti belli şu an bebişinin ama sen bilmiyorsun, sonradan değiştiği yok yani umarım hayırlısı olur, yine de hayırlısını iste çünkü öylesi daha makbul, tabi cimcime bir kız kim istemez ki saçları yanlardan bağlanmış gerçekten çok şeker kız çocukları

Bilimselliğin yanında birde dinsel açıdan da aslında belli biz bilmiyoruz.ayrıca bebeğin cinsiyetini de bilimsel olarak biz seciyoruz aslında erkek belirleyici x yyi veriyor ama yinede biz seciyormuşuz...ah aslında herşey belli de biz bilmiyoruz ...dddiğin gibi kız çocukları çok tatlı oluyor evet ama ben hep kızdan çok oğlum olsun istedim oldu aslına bakarsan erkek cocuklarını daha çok tatlı buluyorum ama yinede insan olmayanı istiyor bakalım kısmet salı günü ve bayram sonrası sanırım netleşicek mutlaka yazarım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun

Valla kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ama ultrasonlarda o kadar yanılma duyuyordum kendim yaşamayana kadar bukadar da olmaz diyordum benim 13 ve 16. Haftada erkek dedi pipi gösterdi 17. De kız dedi geçen detylıya girdim kesin kız dedi insan şaşırıyor ister istemez hatta iki ayrı doktor ki biri eşimin arkadaşıydı biz hiç sormadan s
Hayırlı olsun cnm bana erkek demişti hala giremedim renkliye 28"inde inşallah öncesindede randevum var kendi dokyoruma cihazlarıda iyi bakalım ne dicek

Senin içinde hayırlısı olsun canm rabbim gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin inşallah

Amin cnm benim gönlümdeki kızım olması bi oğlum var çünkü ama neolursa olsun o benim canım olucak seni görünce umudum oluyor:)ya peki sana bişey sorucam sende erkek diyen doktor nasıl söyledi kesin eminim şeklindemi?yoksa yüzde şeklindemi ?

13. Haftada istanbuldaki doktorum eşimin arkadaşıydı yüzde 70 dedi 16. Haftada memlekette gitmiştim oradaki doktorum yüzdelik le konuşmadı bana pipi de gösterdi ama ultrasondan kalkınca yanılma payı var dedi

Arkadaslar 16.haftadan önce yanılma payı olabiliyor.Kesin konusulmuyorsa 5.ayi beklemek lazım. Cinsiyeti görmek için bebegin bacaklarını açması lazım

Arkadaslar 16.haftadan önce yanılma payı olabiliyor.Kesin konusulmuyorsa 5.ayi beklemek lazım. Cinsiyeti görmek için bebegin bacaklarını açması lazım

Bende 11 haftalik goruntusunu nub teorisi sayfasina yukledim ve guvendigim bir arkadasim nub cikintisi yukarda erkek deyince kiz askimi bastirma karari aldim ama hala bi umut var icimde galiba:) Cunku doktorlarda o cikinti dogrultusunda yorum yapiyor yuksek ihtimal tutuyor. Elbet yanilma oluyor o da bizi bulur mu bilmem acigim yanilmalara :))

13. Haftada istanbuldaki doktorum eşimin arkadaşıydı yüzde 70 dedi 16. Haftada memlekette gitmiştim oradaki doktorum yüzdelik le konuşmadı bana pipi de gösterdi ama ultrasondan kalkınca yanılma payı var dedi
Ama sen de kesin hiçbiri dememiş pipi gösterdi derken belkide kordonu görmüş olabilirsin hepsinde kesin konuşulmamış keşke bende de öyle olsaydı kesin erkek emin olmasam söylemem dedi yarın inşallah belli olucak gönlüme göre olur inşallah

Selam arkadaslar bende dun gittm doktora 4 gun once gittigimde bacaklarini toplamisti gostermedigi halde yuzde 60 yuzde 70 kiza benziyo dedi doktorum. Dun ise yine inceledi 13+6 haftalik. Ve kesin erkek dedi hatta bizde gorduk ama kafam karisti kesin erkek diyen doktor yanilirmi acaba? Bi dahaki muayenem 27 ekimde daha cok var acaba kesin erkek midir

Kizin erkege ddondugu oluyormus bacak arasini gizleyebilirmis erkek. Ama kesin erkek diyorsa bacak arasini gormustur bence ve degismez diye dusunuyorum. Birkac yerde buna benzer seyler okudum mantikli geliyor bana. Rabbim gonlumuze gore saglikla gelisini nasip etsin yavrularimizin.

Valla canım artık cok ciddiye almadigim icin sormadım :) çünkü hem erkek hem kız teşhisi koyan bir doktorla muhattap oldum :)) madem net göremiyorsun, tahminde bulunma o zaman dımı? :)
Sonuç ne çıktı canm aynısı benm başıma geldi 12 haftada erkek dedi 15 haftada kiza benziyor kordon bacak arasında ama ora dümdüz dedi çıkintı kaybolmuş dedi yani kesin emin olamadı okuyunca seni merak etim şimdi kesişlenmiştir sanırım saglikla dünyaya getir bebeğini

selam kızlar bana da doktor 15. haftada kız dedi yüzde 10 yanılma payı var dedi.

Kız canım :)

Benimde 5. aya yakindi kiz dedi daha sonra ki kontrolde erkek dedi şok olmustum, kiza hazirlamistim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…