Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyeti değişenler???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aslında kıza alıstırdım kendimi :)

Bende kiza alistirmistim, erkek deyince sok oldum bide aglamaya basladim dr falanda sasirdi. Ilk cocugumdu farketmezdi tabiki cinsiyeti ama 5 aya yakin kiz olacak diye alistirdik kendimizi. Simdi tekrar istiyorum bu sefer kiz olsa keske :KK66: Allah sagliklisini ve hayirlisini versin hepimize.

Bende kiza alistirmistim, erkek deyince sok oldum bide aglamaya basladim dr falanda sasirdi. Ilk cocugumdu farketmezdi tabiki cinsiyeti ama 5 aya yakin kiz olacak diye alistirdik kendimizi. Simdi tekrar istiyorum bu sefer kiz olsa keske :KK66: Allah sagliklisini ve hayirlisini versin hepimize.
Amin canım insan alıştırıyor kendini

Kızlar ben şuan 18. Haftamı bitirdim. 16 haftalikken doktora gittim bebeğim kendini hiç göstermedi hatta bacak arasını falan da göremedim doktor erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Bu değişir mi yoksa o hafta da yapılan tahmin kesin mi olur

Merhaba bana yardımcı olur musunuz? 11. haftada bebeğime erkek dedi doktorumuz 13.haftada ise başka bir doktor kız dedi kafam çok karıştı.sizce bu durum değişir mi?

Merhaba bana yardımcı olur musunuz? 11. haftada bebeğime erkek dedi doktorumuz 13.haftada ise başka bir doktor kız dedi kafam çok karıştı.sizce bu durum değişir mi?

Cnm degisedebilir,degismeyedebilir.2.kızıma 11haftalık hamileyken erkek dedi,sonra 14.haftada kız dedi ve kızım oldu.simdi 3.ye hamileyim 12 haftalıkken sordum erken daha dedi.bende bekliyorum,17.haftada falan gitmeyi düşünüyorum iyice kesinlessin diye.

Canım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorum

Slmn
Canım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorum
Slm öncelikle hayırlı olsun aynı durum bendede oldu önce kız gibi sonra 16.hafta kesin erkek dedi 22 .hafta da
Hayırlı olsun cnm bana erkek demişti hala giremedim renkliye 28"inde inşallah öncesindede randevum var kendi dokyoruma cihazlarıda iyi bakalım ne dicek
Slm öncelikle hayırlı olsun sonuç ne oldu merak ettim

kızlar ben de nub teorısınde anlayan arkadaşların yorumları hep kız dı ama benım oğlum olcak tutmadı. ayrıntılı ultrasnla bakıldı ve sonrasında da 2 ayrı doktor erkek dedi
ultrason resmine bakabilirmiyim banadaq herkez kız diyor ama benim içimde erkek war :)

13.haftamda kıza benzetti nub için herkes kız dedi yeme alışknlğm değişmedi tipimden vs herkes kız dedi çocukta pipi çıktı takvimlerrede gram inanmıyorum
nub teorisinin resmini atabilirmisiniz benimkinede herkez kız diyor ama benim içimde erkek war merak ediyorum )

X