benim de değişir mi bu saatten sonra
Bence degisebilir canim, dr lar yanlislik yapabiliyor benim basima geldi iste. Biraz daha bekle bence alistirma kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de değişir mi bu saatten sonra
Bence degisebilir canim, dr lar yanlislik yapabiliyor benim basima geldi iste. Biraz daha bekle bence alistirma kendini
Aslında kıza alıstırdım kendimi :)Bence degisebilir canim, dr lar yanlislik yapabiliyor benim basima geldi iste. Biraz daha bekle bence alistirma kendini
Amin canım sağlıklı olsun daBu arada umarim gonlune gore olur :)
Amin canım sağlıklı olsun da
Aslında kıza alıstırdım kendimi :)
Amin canım insan alıştırıyor kendiniBende kiza alistirmistim, erkek deyince sok oldum bide aglamaya basladim dr falanda sasirdi. Ilk cocugumdu farketmezdi tabiki cinsiyeti ama 5 aya yakin kiz olacak diye alistirdik kendimizi. Simdi tekrar istiyorum bu sefer kiz olsa keske Allah sagliklisini ve hayirlisini versin hepimize.
Merhaba bana yardımcı olur musunuz? 11. haftada bebeğime erkek dedi doktorumuz 13.haftada ise başka bir doktor kız dedi kafam çok karıştı.sizce bu durum değişir mi?
Canım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorum
Slm öncelikle hayırlı olsun aynı durum bendede oldu önce kız gibi sonra 16.hafta kesin erkek dedi 22 .hafta daCanım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorum
Slm öncelikle hayırlı olsun sonuç ne oldu merak ettimHayırlı olsun cnm bana erkek demişti hala giremedim renkliye 28"inde inşallah öncesindede randevum var kendi dokyoruma cihazlarıda iyi bakalım ne dicek
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz şimdi doğmuştur heralde şuan bende aynı durumdayım peki sonuç kesin erkekmi :)13. Te erkek gibi dedi
15 %90 kiz dedi
19+4de %100 erkek dedi gosterdi de
ultrason resmine bakabilirmiyim banadaq herkez kız diyor ama benim içimde erkek war :)kızlar ben de nub teorısınde anlayan arkadaşların yorumları hep kız dı ama benım oğlum olcak tutmadı. ayrıntılı ultrasnla bakıldı ve sonrasında da 2 ayrı doktor erkek dedi
nub teorisinin resmini atabilirmisiniz benimkinede herkez kız diyor ama benim içimde erkek war merak ediyorum )13.haftamda kıza benzetti nub için herkes kız dedi yeme alışknlğm değişmedi tipimden vs herkes kız dedi çocukta pipi çıktı takvimlerrede gram inanmıyorum