Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyeti değişenler???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:))). Bize önce çıkınto var demişti. Sonra bacak arasını boş gördük. Sizin haftanız ileri. Hala inanmıyor mı? Ayrıntılıya girdiniz mi?
Canım senin bebeğinin ultrason resmini gördüm nub teorisinde. Paralel duruyo nubu. Kız yani. Özellikle ikinci resimdi sanırım nubunun net göründüğü fotoğraf var ya onda.

Canım o pipi dedikleri hem kız da hem erkek de olduğu için o haftalarda ben seninkinin kız olduğunu düşünüyorum. O kadar inceleyip göremediyse zaten kızdır.
inşallah canım saglıklı olsunda kız olmasını cok ısterım 2 oglum var bıde kızım olursa tam olur

Canım senin bebeğinin ultrason resmini gördüm nub teorisinde. Paralel duruyo nubu. Kız yani. Özellikle ikinci resimdi sanırım nubunun net göründüğü fotoğraf var ya onda.
benımkınede baksana bı gı belkı bellı olur

Eklentiler

• IMG_20150615_125402.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 491
inşallah canım saglıklı olsunda kız olmasını cok ısterım 2 oglum var bıde kızım olursa tam olur
İnşAllah hayırlısıyla gönlündeki gibi olur canım. Daha önce yaşadıklarını hatırlıyorum bu yüzden çok isterim gönlündeki gibi olmasını. Kesinleşince yaz inşAllah buraya da.

İnşAllah hayırlısıyla gönlündeki gibi olur canım. Daha önce yaşadıklarını hatırlıyorum bu yüzden çok isterim gönlündeki gibi olmasını. Kesinleşince yaz inşAllah buraya da.
inşallah canım rabbım hepmızın gonlundekı en guzel sekılde versın ınsallah

Canım bence başka doktora git. Bacak arasından pipiyi görmese bile anlıyor bazı tecrübeli doktorlar erkek olduğunu bölgenin yapısından. Yani çok saçma olmuş dediği.
bu bölge yapısına bakmadı sanmıyorum çünkü pozisyonunu değiştirip pipiyi görmeye çok çalıştı olmadı. sonradan söylediğide bana mantıklı gelmedi

14+3 gunluktu bunda canım ay ınsallah ya 7 gun kaldı randevuma heycandan duramıyorum yerımde
Canım sanki üç çizgi var gibi bacaklarının arasında o nedenle dedim 13 haftalıktan büyükse diye. Üç çizgi kız demek diye biliyorum. Bende bekliyorum merakla :):):)

bu bölge yapısına bakmadı sanmıyorum çünkü pozisyonunu değiştirip pipiyi görmeye çok çalıştı olmadı. sonradan söylediğide bana mantıklı gelmedi
Bence başka doktora git canım ikilemde kalmak en kötüsü. Yoksa evlat evlâttır ama insan bilmek istiyor.

Bence başka doktora git canım ikilemde kalmak en kötüsü. Yoksa evlat evlâttır ama insan bilmek istiyor.
Aynen oyle canım. Hamileligimin başından beri erkek demesi inandırıcı gelmedi. Oğlum diye sevemedim bir türlü. Bugun 13 haftalikken erkek demistiniz dedim. Erken soylemisim yanilma payi var dedi. Sonra bacak arası boş dedi. Muayenenin sonunda pipi gördüm dedi. Simdi nasil inanayim gördüğüne. insanlarin kafasını karıştırmakta bire birler

arkadaşlar merhaba,

benim 12+1 hafalık iken 2 li taramada erkek dedi. ama çok erken söylediği içinde içimde acaba değişir mi diye bir endişe var. herşeyden once hayırlısı olması önemli ama bu şekilde olunca da insan düşünmeden edemiyor.
sizin fikriniz nedir?

BEN GÜVENME DERİM. EVET BAZEN YAPTIKLARI TAHMİNLERİN TUTTUĞU OLUYOR AMA BANA GÖRE ÇOK ERKEN. BENİM DOKTORUM 13 HAFTALIKKEN ERKEK DEDİ. 16 HAFTALIKKEN GİTTİĞİMDE SANA CİNSİYETİNİ SÖYLEDİM Mİ DEDİ. 13 HAFTALIKKEN ERKEK DEMİŞTİNİZ DEDİM. ÇOK ERKEN SÖYLEMİŞİM DEDİ. KENDİ SÖYLEDİĞİYLE KENDİ ÇELİŞTİ RESMEN. BİRAZ DAHA BEKLE DERİM BEN

Bana 2 hafta önce erkek gibi dedi. Pazartesi günü erkeğe benziyor ama kordon bacaklarının arasında dedi. Cuma günü gel tekrar bakalım dedi. Bugün gittim, bebeğim hiç bacaklarını açmadı. Hareket halindeydi ama bacaklarını aralamadı bile. %90 kız dedi. Ama ben yan usg görüntüsünde 4-5 kez bacaklarının arasında çıkıntı gördüm. Aptal oldum resmen.

kızlar ben de nub teorısınde anlayan arkadaşların yorumları hep kız dı ama benım oğlum olcak tutmadı. ayrıntılı ultrasnla bakıldı ve sonrasında da 2 ayrı doktor erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…