Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyeti değişenler???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
YA BANADA BACAK ARASINDA KORDON VAR DEDİ. GÖSTERMEDİ

Biz pazar gunu baska bir doktora gittik. Oda hic tahmin edemiyorum bacaklarını açmıyor kordonu bacaklarının Arasında dedi.
Ya bide bisey daha soracağım bacağının arasinda kordon var dedikten sonra nasil %90 kiz diyebiliyorlar. Neye göre sordun mu

Ya bide bisey daha soracağım bacağının arasinda kordon var dedikten sonra nasil %90 kiz diyebiliyorlar. Neye göre sordun mu
Valla canım artık cok ciddiye almadigim icin sormadım :) çünkü hem erkek hem kız teşhisi koyan bir doktorla muhattap oldum :)) madem net göremiyorsun, tahminde bulunma o zaman dımı? :)

Valla canım artık cok ciddiye almadigim icin sormadım :) çünkü hem erkek hem kız teşhisi koyan bir doktorla muhattap oldum :)) madem net göremiyorsun, tahminde bulunma o zaman dımı? :)
yani aynen öyle diyorum ya bende anlayamıyorum neye göre konuştuklarını. bacaklarını sırf açmıyor diye kız demiş olamaz herhalde

Bende pazartesi gittim bizim inatcı kuş ilkinde açar gibi oldu bacak arasını erkek gibi gözüküyor dedi ilk snra doktoz bi çikokata ye dolan gel bakalım dedi gittim geldim bu sefer sırtını döndü:) yarn bi dha gel dedi yine gittim bu seferde bi çıkıntı var erkeğe benziyo ama biraz daha büyüsün haftaya gel dedi 16 haftalık oldu ama ya o çıkıntı nasıl ayırt edilmiyo anlamadm

aynı durumla bende karsı karsıyayım canım :) gulsem mı aglasam mı bılemedım :) kımısı 12 haftalıkken anlıyor, bızımkıler nasıl anlasılmıyor bende onu anlamıyorum valla. benımkını once erkege, sonra kıza benzettıler sımdı hıcbırseye benzetemıyorlar :)) ben gırdıgım usglerın vıdeolarını cektım onları ızlıyoruz. bacaklarının arasında cıkıntı var cok belırgın. ama bende dr soylemeden ıkna olamıyorum

Aynen bnada 12 de kız gibi demişti etraftaki herkez sağolsun kız o kız diye diye benide inandırdılar şimdi erkeğe benziyo deyince bnde şaşırdm bide net konuşmaması bni uyuz etti çocuğu rahatsz etmiceğimi bilsem başka bi doktora daha gidicektm bnde baya çıkıntı gördm hatta baya minik pipiydi:) ama 16 hafta olmuş hala diyoki kızdada aynı çıkıntı olabilir kesin bişey diyemem 18 de gel

Valla canım bende baska bir doktora daha görünsem mi diye düşünmüyor degilim açıkcası çünkü cok merak ediyorum

KIZLAR YAZILANLARI BASTAN SONA OKUDUM BENDE 12 HAFTALIK HAMILEYIM.DUN DOKTORA GITTIM MUAYENIN BASINDA ERKEK SANKI DEDI SONLARA DOGRU KIZA BENZIYO 2 HAFTA SONRA GEL DEDI.SIZE SORUM SU CiN TAKVIMI VE RUS TAKVIMINE BAKTINIZMI DOGRULUK PAYI VARMI.BENIM 2 TAKVIME GOREDE ERKEK CIKIYO.SIZCE ERKEK OLABILIRMI.DOGRU CIKAN VARMI ICINIZDE

Benimde bütün takvimlere göre erkek öıkı
benimde erkek çıkıyo doktor büyük ihtimal erkek gibi ama kesin değil dedi gerçi ben o takvime fln inanmıyorum cnm

İki takvime göre de erkek çıktı ama kızım olacak inşallah.

Benimde bütün takvimlere göre erkek öıkı

benimde erkek çıkıyo doktor büyük ihtimal erkek gibi ama kesin değil dedi gerçi ben o takvime fln inanmıyorum cnm
Benm bütün takvimlere benzetmelere vs göre erkek çıkıodu ama kızım olacakmış inanmıyorum hiçbirşey e

Takvimlere ve söylentilere hiç ama hiç inanmıyorum yok erkekte tatlı yenir vs vs
Hepsi yanlış cıktı bende hep erkek erkek dediler kız cıktı

Bana 13.haftamda erkek gibi dedi ama 1 veya 2 ay sonra belli olur dedi yarın gideceğim bakalım ne diyecek doktor. Bence 16.haftadan önce söylemleri doğru değil. Insani nkafası karisiyor

13.haftamda kıza benzetti nub için herkes kız dedi yeme alışknlğm değişmedi tipimden vs herkes kız dedi çocukta pipi çıktı takvimlerrede gram inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…