YA BANADA BACAK ARASINDA KORDON VAR DEDİ. GÖSTERMEDİBana 2 hafta önce erkek gibi dedi. Pazartesi günü erkeğe benziyor ama kordon bacaklarının arasında dedi. Cuma günü gel tekrar bakalım dedi. Bugün gittim, bebeğim hiç bacaklarını açmadı. Hareket halindeydi ama bacaklarını aralamadı bile. %90 kız dedi. Ama ben yan usg görüntüsünde 4-5 kez bacaklarının arasında çıkıntı gördüm. Aptal oldum resmen.
Biz pazar gunu baska bir doktora gittik. Oda hic tahmin edemiyorum bacaklarını açmıyor kordonu bacaklarının Arasında dedi.YA BANADA BACAK ARASINDA KORDON VAR DEDİ. GÖSTERMEDİ
HAYDAAABiz pazar gunu baska bir doktora gittik. Oda hic tahmin edemiyorum bacaklarını açmıyor kordonu bacaklarının Arasında dedi.
Ya bide bisey daha soracağım bacağının arasinda kordon var dedikten sonra nasil %90 kiz diyebiliyorlar. Neye göre sordun muBiz pazar gunu baska bir doktora gittik. Oda hic tahmin edemiyorum bacaklarını açmıyor kordonu bacaklarının Arasında dedi.
Valla canım artık cok ciddiye almadigim icin sormadım :) çünkü hem erkek hem kız teşhisi koyan bir doktorla muhattap oldum :)) madem net göremiyorsun, tahminde bulunma o zaman dımı? :)Ya bide bisey daha soracağım bacağının arasinda kordon var dedikten sonra nasil %90 kiz diyebiliyorlar. Neye göre sordun mu
yani aynen öyle diyorum ya bende anlayamıyorum neye göre konuştuklarını. bacaklarını sırf açmıyor diye kız demiş olamaz herhaldeValla canım artık cok ciddiye almadigim icin sormadım :) çünkü hem erkek hem kız teşhisi koyan bir doktorla muhattap oldum :)) madem net göremiyorsun, tahminde bulunma o zaman dımı? :)
aynı durumla bende karsı karsıyayım canım :) gulsem mı aglasam mı bılemedım :) kımısı 12 haftalıkken anlıyor, bızımkıler nasıl anlasılmıyor bende onu anlamıyorum valla. benımkını once erkege, sonra kıza benzettıler sımdı hıcbırseye benzetemıyorlar :)) ben gırdıgım usglerın vıdeolarını cektım onları ızlıyoruz. bacaklarının arasında cıkıntı var cok belırgın. ama bende dr soylemeden ıkna olamıyorumBende pazartesi gittim bizim inatcı kuş ilkinde açar gibi oldu bacak arasını erkek gibi gözüküyor dedi ilk snra doktoz bi çikokata ye dolan gel bakalım dedi gittim geldim bu sefer sırtını döndü:) yarn bi dha gel dedi yine gittim bu seferde bi çıkıntı var erkeğe benziyo ama biraz daha büyüsün haftaya gel dedi 16 haftalık oldu ama ya o çıkıntı nasıl ayırt edilmiyo anlamadm
Aynen bnada 12 de kız gibi demişti etraftaki herkez sağolsun kız o kız diye diye benide inandırdılar şimdi erkeğe benziyo deyince bnde şaşırdm bide net konuşmaması bni uyuz etti çocuğu rahatsz etmiceğimi bilsem başka bi doktora daha gidicektm bnde baya çıkıntı gördm hatta baya minik pipiydi:) ama 16 hafta olmuş hala diyoki kızdada aynı çıkıntı olabilir kesin bişey diyemem 18 de gelaynı durumla bende karsı karsıyayım canım :) gulsem mı aglasam mı bılemedım :) kımısı 12 haftalıkken anlıyor, bızımkıler nasıl anlasılmıyor bende onu anlamıyorum valla. benımkını once erkege, sonra kıza benzettıler sımdı hıcbırseye benzetemıyorlar :)) ben gırdıgım usglerın vıdeolarını cektım onları ızlıyoruz. bacaklarının arasında cıkıntı var cok belırgın. ama bende dr soylemeden ıkna olamıyorum
Valla canım bende baska bir doktora daha görünsem mi diye düşünmüyor degilim açıkcası çünkü cok merak ediyorumAynen bnada 12 de kız gibi demişti etraftaki herkez sağolsun kız o kız diye diye benide inandırdılar şimdi erkeğe benziyo deyince bnde şaşırdm bide net konuşmaması bni uyuz etti çocuğu rahatsz etmiceğimi bilsem başka bi doktora daha gidicektm bnde baya çıkıntı gördm hatta baya minik pipiydi:) ama 16 hafta olmuş hala diyoki kızdada aynı çıkıntı olabilir kesin bişey diyemem 18 de gel
benimde erkek çıkıyo doktor büyük ihtimal erkek gibi ama kesin değil dedi gerçi ben o takvime fln inanmıyorum cnmKIZLAR YAZILANLARI BASTAN SONA OKUDUM BENDE 12 HAFTALIK HAMILEYIM.DUN DOKTORA GITTIM MUAYENIN BASINDA ERKEK SANKI DEDI SONLARA DOGRU KIZA BENZIYO 2 HAFTA SONRA GEL DEDI.SIZE SORUM SU CiN TAKVIMI VE RUS TAKVIMINE BAKTINIZMI DOGRULUK PAYI VARMI.BENIM 2 TAKVIME GOREDE ERKEK CIKIYO.SIZCE ERKEK OLABILIRMI.DOGRU CIKAN VARMI ICINIZDE
İki takvime göre de erkek çıktı ama kızım olacak inşallah.KIZLAR YAZILANLARI BASTAN SONA OKUDUM BENDE 12 HAFTALIK HAMILEYIM.DUN DOKTORA GITTIM MUAYENIN BASINDA ERKEK SANKI DEDI SONLARA DOGRU KIZA BENZIYO 2 HAFTA SONRA GEL DEDI.SIZE SORUM SU CiN TAKVIMI VE RUS TAKVIMINE BAKTINIZMI DOGRULUK PAYI VARMI.BENIM 2 TAKVIME GOREDE ERKEK CIKIYO.SIZCE ERKEK OLABILIRMI.DOGRU CIKAN VARMI ICINIZDE
Benm bütün takvimlere benzetmelere vs göre erkek çıkıodu ama kızım olacakmış inanmıyorum hiçbirşey eBenimde bütün takvimlere göre erkek öıkı
benimde erkek çıkıyo doktor büyük ihtimal erkek gibi ama kesin değil dedi gerçi ben o takvime fln inanmıyorum cnm
Takvimlere ve söylentilere hiç ama hiç inanmıyorum yok erkekte tatlı yenir vs vsKIZLAR YAZILANLARI BASTAN SONA OKUDUM BENDE 12 HAFTALIK HAMILEYIM.DUN DOKTORA GITTIM MUAYENIN BASINDA ERKEK SANKI DEDI SONLARA DOGRU KIZA BENZIYO 2 HAFTA SONRA GEL DEDI.SIZE SORUM SU CiN TAKVIMI VE RUS TAKVIMINE BAKTINIZMI DOGRULUK PAYI VARMI.BENIM 2 TAKVIME GOREDE ERKEK CIKIYO.SIZCE ERKEK OLABILIRMI.DOGRU CIKAN VARMI ICINIZDE