- 3 Şubat 2012
- 4.844
- 7.927
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek de olabilir kız da.. O haftalarda ikisinde de pipi şeklinde çıkıntı oluyor. Dışarı büyürse erkek oluyo içeri doğru yerleşirse kız oluyo. Nub teorisi konusunun ilk sayfasında detaylı anlatımı var.benim de 11. haftada erkek dedi. tüm yorumları okuyunca ben de artık acaba mı demeye başladım. herkese de söylemiştim erkek diye. ama o kadar net söyledi ki cinsiyeti belli erkek bak bu da pipisi dedi gerçekten bir pipi vardı. o çıkıntı dediğiniz şey mi acaba. doktor da çok tecrübeli, yılların doktoru görmese öyle bir yorum yapmazdı herhalde hem konuşmayı da pek sevmiyor, konuşup da söylediğine göre doğrudur diye düşünüyorum. Aslında değişse kız olsa da fena olmaz ama :)
Canım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorumMeraba kızlar çok güxel bi topik olmuş ...buarada banada ayrı bir ders oldu bu hamile oldugumu bundan sonra kalırsam eğer kimseye söylemeyi düşünmüyorum cinsiyet konusunda çok etkiliyorlar çünkü.benim bir oğlum var daha evlenmeden biliyordum oğlum olacagını rüyamdada gördüm keremimi:)şuan ikinci gebelik kız erkek ilk hissetmiyordum ama hamile kalmadan önce bi falcı senin kızın olucak dedi (fala inanmadım tabi)neyse efendim ikili testte doktorum söylemedi hem küçük daha dedi hemde kilolusun dedi.bi hafta kontroldede söylemedi tabi ben bekleyemedim ikinci muayneyi.özele gittiğimden ötürü devlette bir arkdsımdan rica ettim beni ultrasyona soksun diye 15haftalıkken girdim doktor ilk belli olmaz zaten cihazlar kötü dedi sonra bi bakalım dedi bakarken sanki erkek gibi dedi ama emin değilim dedi sonra bebek çok hareketli dedi şimdi gördüm bak pipisi falan dedi ama ben anlayamadım göremedim de tabi .eminmisiniz dedim eminim emin olmasan söylemem dedi.hala etrafın kızdır baskısı bana ilginç geldi.sizce daha bekleyim mi?erken bir haftadamı söylemiş?
Haklısın beklemekten başka çare yokinşallah hayırlısı neyse o olur ama 2sinide tatmak isterdim artık eğer erkekse 2tane badigartım:))))hemde oğluma arkadas olacak.kızsa artık bana destek arkadas denek tahtam olacak:)))Canım bence 20. Haftanı bekle çünkü bana da 15 +3 te erkek dedi ve pipi bile gösterdi geçen kontrolümde kız bence dedi 22. Haftamı bekliyom detaylıya girecem orada kesinleşir gerçi çok merak ediyom ama sabredecem başka doktorlara gidip kafamı daha da karıştırmak istemiyorum
Hayırlı olsun cnm bana erkek demişti hala giremedim renkliye 28"inde inşallah öncesindede randevum var kendi dokyoruma cihazlarıda iyi bakalım ne dicekDetaylıya girdim bebeğim kesin kız
Ben de hiç falcıya gitmem yani 10 yılda bir ancak, arkadaşlar öyle bahsedip övmüşlerdi ki aklıma girdi gideyim dedim iş çıkışı koşa koşa çarşıya gittim kahvemi içip falıma baktırdım ve bakan kadın kızın olucak dedi sanmıyorum falan dedim ısrarla kızın olucak ne dersen de olucak falda çıktı dedi Kız demek falda çocuk demekmiş kız haber diye yorulurmuş yani falda genelde kız dedi mi bir haberin var demekmiş, erkek dahi olsa kız dediklerinde haber manası taşıyormuş, benim de oğlum oldu hatta oğluma hamileymişim birkaç günlük, umarım allahım günah yazmamıştır, oldu olan ama gitmiş bulundum bilmeden.Meraba kızlar çok güxel bi topik olmuş ...buarada banada ayrı bir ders oldu bu hamile oldugumu bundan sonra kalırsam eğer kimseye söylemeyi düşünmüyorum cinsiyet konusunda çok etkiliyorlar çünkü.benim bir oğlum var daha evlenmeden biliyordum oğlum olacagını rüyamdada gördüm keremimi:)şuan ikinci gebelik kız erkek ilk hissetmiyordum ama hamile kalmadan önce bi falcı senin kızın olucak dedi (fala inanmadım tabi)neyse efendim ikili testte doktorum söylemedi hem küçük daha dedi hemde kilolusun dedi.bi hafta kontroldede söylemedi tabi ben bekleyemedim ikinci muayneyi.özele gittiğimden ötürü devlette bir arkdsımdan rica ettim beni ultrasyona soksun diye 15haftalıkken girdim doktor ilk belli olmaz zaten cihazlar kötü dedi sonra bi bakalım dedi bakarken sanki erkek gibi dedi ama emin değilim dedi sonra bebek çok hareketli dedi şimdi gördüm bak pipisi falan dedi ama ben anlayamadım göremedim de tabi .eminmisiniz dedim eminim emin olmasan söylemem dedi.hala etrafın kızdır baskısı bana ilginç geldi.sizce daha bekleyim mi?erken bir haftadamı söylemiş?