Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sağol dumancım aynen dediğin gibi bir lokma gidiyor galiba, bende hyperimesis oldu maalesef, genetikmiş. Sanırım benim de 9 ay devam edecek. Olsun, bebek gelişsin de ben razıyım. Bugünlerime şükürler olsun

sağol dumancım aynen dediğin gibi bir lokma gidiyor galiba, bende hyperimesis oldu maalesef, genetikmiş. Sanırım benim de 9 ay devam edecek. Olsun, bebek gelişsin de ben razıyım. Bugünlerime şükürler olsun

oyy anladım canım geçmiş olsun zor bi süreç olacak o zaman senin için inş.sonu güzel olacak ama...

cnm çok sevindim adına hayırlı olsun oğluşun sağlıklı sıhatli kucağına almakta nasip olsun inşallahh :))
mide bulantıların içinde çok geçmiş olsun hiç bi çaresi yokmu acaba geçirmenin ... ama bak bebiş hiçetkilenmiyo bu durumdan maşşallahh oğluna senin :))

sağol canım, ilaçla geçiyor aslında ama onu da epeyce kullandım, daha fazla kimyasal sokmak istemiyorum bebeğin vücuduna..katlanıyorum elimden geldiğince, yeter ki bebek iyi olsun senin de doğum kapıdaymış, inşallah kolay bir doğumla kavuşursun bebeğine

selam melek anneleri beni bileniniz vardır belki sezeryanla dogum yaptım bebeğim karnımda ölmüştü 4.5 ay önce 40 ım çıkınca kontrol iğnesi vurundum oda kanama yaptı kanamam geçeli epey oldu uzun da sürdü ne zaman hastalancam bilmiyorum geçmişte olabilir.eşim sağolsun bigün dikkat etmedi acaba hamilemi kaldım kanamada ondan mı kesildi.off kafam çok karışık sizle paylaşayım dedim. biyandan sevinirim kızım hala kardeşini bekliyo.biliyorum sbişey olmuyo rabbim yardım ediyo ama tek korkum 14 ay sonra tekrar sezeryan olmak.yengemin ki eski zaman koşullarında oda 14 ay arayla 3 kere sezeryan oldu. sizle paylaşmak istedim.

tabi sende hakılısın bende ilk zamanlarda öle düşünüyodum benimde 3 aydır mide yanmam var ve çok çok kötü oyuzden mecbur ilaca başlamak zorunda kaldım ... evet cnm çok az kaldı inşallah sağlıklı sıhatli alırım kuzumu kucağıma :)) darısı sizin başınıza :))

merhaba kızlar ben 2012 mayısayında düşük yaptım şiddetli kanamam olmuştu ve malesef bebeğimi kaybettim şimdi 8 haftalık hamileyim ve yaklaşık1 aydır kanam görüyorum progestan kullanıyorum ama kanamam kesilmiyo hatta 3 kere kesin bebeğimi kaybediyorum die doktora gittim ve herdefasında yerndeydi gelişimide kalp atışı da iyiydi yatmaya devam ediyorum umarım kötü birşey olmaz Allah ım onu benden almaz en son gittiğim doktor kesen aşağıda dedi dikkat et yat dedi bende devam ediyorum yatışa şu riskli dönemleri bi atlatsam başka bişey istemiycem

cnm bugün 2 aylık bi bebek görmeye gittim,ilk günden beri annesinin kanaması olmuştu ve dr onada kese çok aşağıda demişti... kız rapor bile almadı işe gitmeye devam etti, kanama sürekli oldu ama çok şükür bebiş suan kucağında..Dua et ve bebeğinin doğacağına inan,sen olumsuz olursan herşey kötüye gider... dr dinlen diyosa dinlen inş.bişey olmaz....

test filan yaptınmı acaba? merak ettim gelişmeleri:26:

Canlarım,güzel anneler ve anne adayları hepinizin yeni yılı kutlu olsun... İnşallah bu yıl herkesin dileği kabul olur hepimizin ortak dileği bebeksiz geçen son yılımız olur...

yok cnm hastalandım bugün bişey yokmuş
iyi bakalım cnm hayırlısı en güzel zamanda gelir bebeğin inşallah...

bi uğramak istedim, özledim sizi :) biz kan verdik geçen hafta genetik için sonuç üç ay sonra. başka haber yok malesef. Hepinizi öpüyorum

bi dee birsen sana battaniyenin işlemesini göstermek istedim :) inşallah beğenirsin çok merak ediyorum yorumunu :) foto biraz yamuk ama idare et.

Son düzenleme:

Canımmm çoook güzel emeğine sağlık, çok beğendim... Kızım çoook şanslı böyle teyzeleri olduğu için:)

müge bizde seni özledik kuzum....ay battaniye çoooookkkkkk güzel olmuş,çok şeker tam zeynep eyşan hanıma yakışır.....
inşaallah kendi çocuklarınada yaparsın çok yakında böyle,güzel şeyler..

dileeeek bende bende güle güle kullansınlar inşallah, amin Dilek'im amin

mügecimmm çok çok çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlıkk ... zeynepcikte sağlıklı sıhatli kullansın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…