Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok duygulandım çok heyecanlandım.Allah uzun ömürler versin kızına. Allahım bizlere de yaşatsın o mükemmel duyguyu inşalllaaaaaaaaahhhhhh... bize de dua etmişsindir inşallah sancı çekerken :)

arkadaşlar benim kürtaja 25 gün oldu bugün, dün üniversiteye hematolojiye gittim kanda pıhtılaşma testleri için yine ilk düşük falan filan yapmak istemedi doktor sonra genetik yatkınlığım var annemde de var falan dedim tamam dedi yazdı, ama rutin olanlar yani bütün testleri yapmadılar, koagülasyon testlerni falan yaptılar, hepsi gayet norma dedi, düşüğünüzün sebebi kan pıhtılaşması değildir falan dedi, ben diğer testleri de istiyorum dedim yok dedi bunlar yeterli tamam dedim napalım artık gerkirse onlar için özele gidicem. her neyse sonra kadın doğuma gittim kontrole, şimdi karından bakalım dedi adet ol gel sonra vajinal bakalım semar ve diğer testlere bakalım dedi, karından ultrasona girdim temiz dedi, ben de kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğmde kürtajımı yapan doktor sanki perde gibi bşy var falan dedi, ben de önemli bş mi dedim yook olsa da bşy olmaz dedi, onu sordum bu doktora o da aynısını dedi var gibi ama önemlş bşy gibi durmuyo dedi gerekirsefilm çektirirz dedi. şimdi adet omayı bekliyorum ama bu perde olayına canım çok sıkıldı... kafam karmakarışık aklımda sorular sorular sorular
bu konyla ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa benimle sevinirim

kızlaaaaaaarrrrr sonunda tatil geldi ben bu akşam yolcuyum, 5 gün gelemiycem,şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallahhhhhhh bebeksiz geçen son bayramımız olur diyorum ... kocccaman öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn

canım bak ne güzel testlerinin çoğu bitmiş, smear de temiz çıkar bence. Perde ilk haftalarda önemli değil ki senin ki zaten belli belirsizmiş, varsa da çözümü var sonuçta. İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun

sağolasın canım inşallah. şimdi benimle ilgili bir sorun olmadığını bi anlayayım heyecanla korunma süremin bitmesini bekleyeceğim(içim rahat bir şekilde), sonra bi hamile kalayım bu defada heyecanla bebeğimin gelmesini(9 ayın geçmesini) bekleyeceğim.Allahım herkese nasip etsin...

HERKESİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN... DUA İLE....

PENBETEKİR canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim çok şükür kurtuldun.......... kızlar hepiniz iyi sinizdir bizim net donuyo dünde yazdım çıkmamış hepinizin bayramı mubarek olsun bidahaki bayrama hepinizin bebişleri olsun işlh umutlarınızı sakın bırakmayın ben geçen kurban bayramında kürtaş olmuşdum düşük yapmışdım 6 haftalık bu sene bebegim yanımda çok şükür darısı hepinize işlh bidahaki bayrama hepinizin kucagı dolar işlh öptm

senin de bayramin kutlu olsun canim
ayni sekilde benim de ilk bebegim kurban bayraminda gelmisti
ve aralik ayinda dusuk yapmistim
ama simdiki kurban bayramina cok sukur bebegimle girdim
dedigin gibi umutlu olmali herkes

canlarım ben geldim hepiniz için güzel bi bayram olmuştur inşallah... benim için güzeldi:) dinlendim iyi geldi, dönüşte arabayla döndük 9 sattlik yol çok zorladı beni ama dinlenince rahatladım...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi...

bu arada eskiler tanır KETENHELVA bugün doğum yapmış, ikizlerini almış kucağına... bende diğer topiğinden bi arkadaşı yazmış ordan okudum, Allah sağlıklı uzun bi ömür versin bebişlerine...darısı bizeee:)

çok duygulandım çok heyecanlandım.Allah uzun ömürler versin kızına. Allahım bizlere de yaşatsın o mükemmel duyguyu inşalllaaaaaaaaahhhhhh... bize de dua etmişsindir inşallah sancı çekerken :)

ettim canım Allah ne dileğiniz varsa versin kucağınızı bebişle doldursun inşallah...

sağol canım. Allaha şükür kolay atlattık sağlıkla. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Tüm isteyenlere nasip etsin...

hoşgeldiniz canım, iyi istirahat et. kızını dinlendir. bizim bayram çok yoğun geçti, çok gelen oldu hayırlı olsuna. kızla birbirimize alışıyoruz. herşey yolunda şimdilik. öptüm canım...

hoşgeldiniz canım, iyi istirahat et. kızını dinlendir. bizim bayram çok yoğun geçti, çok gelen oldu hayırlı olsuna. kızla birbirimize alışıyoruz. herşey yolunda şimdilik. öptüm canım...

seninki çifte bayram oldu tabi ne kadar mutlusundur allah bozmasın.... nasıl bebişimizin uykusu filan ? dirmit naptı acaba o da yapmıştır doğum..

seninki çifte bayram oldu tabi ne kadar mutlusundur allah bozmasın.... nasıl bebişimizin uykusu filan ? dirmit naptı acaba o da yapmıştır doğum..

mutluyum da lohusalık psikolojisi çok farklı. çok karmaşık bişi. uyku sorunumuz pek yok çok şükür ama genelde 15 günden sonra oluomuş galiba bakalım şansa artıkın. dirmit muhtemelen doğurdu. umarım iyidir canım ya hem kendş hem bebişi. darısı başına dumancım...

günaydın epeydir yazamadım bebegini kucağınaa alanlar olmuş Allah sağlıklı ömürler versin huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsinn inşş. darısı tüm arkadaşların başına olsun...

ohh gezentii iyice gezdin geldin hee :)) ayy ben bu bayam uzun yolculugu göze alamadım geçen bayramki yorgunluktan sonra :))
ayy bende 29 unda doğurucak diye biliyodum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına yaa ben dirmiti merak ediyorum muhtemelen doğurmuştur ama iyi haberlerini bi alaydık içimiz rahatlardı...

kızlar nasılsınız benim kız uyuyoken dedim bakayım napıyonuz diye .herkez iyiye benziyo KETENHELVAya çok sevindim allah analı babalı büyütsün darısı bütün isteyenlere işlh kendinize iyi bakın hepinizi öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…