Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

herkese selam doğum yapanlar , doğumu yanaşanlar, hamile kalmaya çalışanlar Allah kolaylık versinn Allah herkesin gönlüne göre versin bende sabretmeye devamm diyorum bakalım hayırlısı 102 gün oldu nasip olsaydı tam bende bu dönemler doğum yapcaktım normalde ama değilmiş olamadıı

slm canım nasip değilmiş allah bebeklerimizi bizden daha cok sevmiş benim bebeklerimde gelecek ay doğacaklardı ne diyelim kısmet cennette kavuşacaz inşallah onlara sen ne yaptın doktora gidiyormusun ben kürtajdan sonra adet oldum geriye 2 adet dönemi kaldı ondan sonra korunmayı bırakacam

a.slm. evet nasip değilmiş .. ben ilk doğumdan 15 gün sonra gitmiştim doktora bi sıkıntı görmedi kürtaj olmadım zaten çok şükür ama 3 ay düşünmücez dedi. en uygun zaman bence ocak ayı itibari ile düşünebilirsin dedi hemen düşünürsen o zmn kasım gibi gel bi kontrole dedi. bende acele etmicem adetimde tam düzenli değil düzene girsin ocak ayı gelsin öyle doktora gidicem yani şimdilik öyle düşünüyorum tabi korunmayı bırkaınca o zmn hemen olurmu bilemiom ilk hamileliğim kolay olmuştu ama nasip hayırlısı bakalım....
inş sende istedigin zamanda hamlle kalırsın..

canımmm seninde nişan gelmiş suan belki sende doğum yapmışsındır:) inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruzzzz...

canım benim neler düşündüğümü biliyosun ,hayırlısı kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran...öpüyorum seni...

Cuma sabah 9 sularında sümüksü nişan geldi. İplemedim.
Akşam 8 sularında uçuk pembe akıntı geldi. Tetikteyim tabi. Akşam 22 gibi tuvalete gittim kan pıhtısı düştü, dedim eyvah. Biraz daha oyalandım. Bu arada belden giren şiddetli sancılar başladı, kasılmalar başladı. Yani o yalancı sancılar hiç bişiymiş anladım. Daha sıklaşsın die bekledim, kah yattım kah ortalığı topladım. Duş aldım. Eşim dedi hadi artık daha fazla beklemeyelim, bindik gittik hastaneye. Nöbetçi doktor geldi, alttan baktı, 1 parmak açıklık var, doğum başlamış, evin yakınsa git sabah 9 gibi gel dedi bu sırada saat gece 02 suları. Tabi kanama başladı bende muayeneden kaynaklı biraz kabaydı yani. Sonra ultrasonla da baktı, bebek iyi dedi. Eve geldik. Cumartesi sabah 10a kadar gram uyuyamadım sancılardan ama çok düzenli değil, bi 10 dk bi 20 dk. bir gelio ama nefessiz bırakıo. Eşim hadi gidelim dio yok diorum bu sancıyla doğum olmaz, yok gidelim dedi doktor gelin demişti dedi iyi dedim gittik. Şansıma kendi doktorum da ordaydı. Niye geldin sen doğurmuosun dedi, gece olanları anlattım, ilk doğumun bu hem böyle gülemezsin doğursan dedi. Geç bakalım ne olmuş dedi. Yine tüy gibi hafif elleriyle baktı 1 cm açıklık vari tıkaç gitmiş ama 3-4 dk. bir kasılma ve sancı sıklığı olmadan gelme dedi. Her an herşey olablir bebek hareketlerine dikkat et dedi.

İşte böle kızlar. nişan gelmesi üstünden 1 gün, sancıların başlamasınn üstünden 12 saat geçti. Arada girio gene ama çok sık değil.

Allah hepimiizin yardımcısı olsun kızlar. Habrdar etcem sizi. Öpüldünüz DEMİŞTİMYAAAAAAAAAAAAa,

Cumartesi artık sancılar o kadar dayanılmaz oldu ki olduğum yerde kaskatı kesilir oldum, inlemeye başladım. Dedik artık vakit tamam. Akşam 6da gittik hastaneye, nöbetçi doktor baktı ve hemen yatış yapın 6 cm açıklık var, gece yarısı gibi bebek gelir dedi. Allah dedim bitti mi bu yolculuk. Nese yattım odaya, sancım çok iyi olmasına karşın suni sancı bağladılar, nst, lavman derken 1 saat dolmadan bana ıkınma geldi. Ebe hadi bakalım suyunu patlatalım daha kolay olsun kızının gelişi dedi. Doktor geldi bi bakalım nasıl durumlar dedi, 9cm olmuş, inanamadılar. doğumhaneye gidiyoruz hadi dediler. Tekerlekli sandalyeye aldılar,nasıl gittik dopumhaneye bilmiyorum. Belden dize kadar batikonladılar, çatalın iki yanında iki ebe hadi güzelim ıkın harikasın, önümdeki doktorum eveeeeeeeeeeeet saçlar göründü güçlü ıkın, hadi bi daha, geri kaçmasın bebeğin dedi, sana biraz yardım edelim deyip kesi attı asla anlamadım, son ıkınmada yani 3. de bırak ıkınmayı geldi kızımız dediler, bi baktım doktorun ellerinde ufacık bişi, ben tabi inanamıyorum olaya, sağlıklı mı dedim evvvveeeeeeet dediler kızımı makyaja götürdüler. Sonra doktorum seninle biraz daha işimiz var dedi, eşi falan çıkarıp içimi temizlediler sohbet ederek güldük eğlendik, dikişlerim atıldı yine bişi anlamadım ve 9 aylık macera bitti. Sonra odama aldılar, ballı kaymağımı getirdiler yanıma. 3550 gr, 50 cm pespembe yanaklı bi kız. Hemen emzirdim. Allahım hala rüyada gibiyim.

Sonuç olarak, zorunlu olmayan arkadaşlara sesleniyorum, kesnilikle normal doğum yapın, doğumhaneye girmem ve bebeğin çıkması 10 dakika sürdü, sancı kısmı zor ama doğum yapma zor bişi değil. Herşeyi canlı canlı yaşamak o ana tanık olmak muhteşem bişi.

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Anne adaylarını bir avazda kurtarsın, olmayanlara da nasip etsin.
Ben şimdi gidiorum haberleri veririm, öptüm canım arkadaşlarım...

yaklasık 3 ay önce bebeğim karnımda öldü 2.5 aylık hamileydim ve korunma süremiz bitti .yumurtlama dönemim 12 ila 17 ekim arası.ilk defa gögsümden sıvı gelmeye basladı gögüslerim sis.prolaktinden süpheleniyorum ama adet düzensizligim falan yok diger belirtilerde yok...hormonlarıma baktırcam tabikide ama prolaktin yüksekse tedavi süresi cokmu uzun sürüyo ve sonuc veriyomu? bildigim kadarıyla prolaktin yüksekligi hamileliğe engel ve ben cok mutsuzumm bebegimii cok istiyodum

başın sağolsun canım göğsünden sıvı gelmesi ilaçtan mı bilemiyorum bir doktora danış istersen korunma sürecin bitmiş ne güzel darısı bizim basımıza inşallah hamilelik ve doğum maceralarinı yazarsın bir dahaki sefere buraya

canım allah evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yazını heyecanla okudum ne güzel anlatmışsın allah bizede isteyen herkesede versin allah evladını ve seni korusun allaha emanet olun

cok hosuma gitti okurken cok duygulandim canim benim
kolay olmasina bebegine saglikla kavusmana cok sevindim
saglikli uzun omurlu olsun bebegin
Allah anali babali buyutsun, cok gecmis olsun sana

ayyy kuzumm çok çok sevindimm çok güzel bi doğum olmuş okurken gözyaşlarımı tutamadım Allahım miniğinize ve size uzun sağlıklı sıhatli ömürler versin inşallahhhh....
aminn Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallahhh ....

çok geçmiş olsun cnm Allahım inşallah kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip eder sana ... ama mutsuz olma lütfen senini psikolojin düzgün olmalıki bebeğinde çabuk gelsin...

pentekirrr çok sevindim canım hayırlı olsun bebegin valla gözlerim doldu okurken çok sevindim senin adına Allah uzun ömürler versinn maşallah diyelim . Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu vakti zamanı var elbet bize de nasip olur inşşş... tebrik ederim tekrarr

geçmiş olsun Allah başka acı yaşatmasın çok küçükmüş kaybettiğininde daha büyük olsa tam bebek şeklini görsen ultrasonda çok daha dokunurdu 25 haftalıktı bnmkilerde ben prolaktin vermişlerdi ama kullanmamıştım bilemiyorum sorunun cevabını hayırlısı olsn tekrar nasip olur inşş üzülme..

ne güzel anlatmışsın canım yaa gözlerim doldu, iş yerinde olmasam ağlıycam çok duygulandım... gözün aydın pembiş yanaklı bebeğine allah uzun ömür versin, bizim için öp kokla....Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu...

PENPETEKİR canım ne kadar duygulandım ve yaşadıklarını az da olsa hissettim sanki inan gözlerim dolu,dolu şu ana gözünüz aydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün inşaallahkokluyoruz pembiş yanaklı kızını

RABBIM SAGLICAKLA HAYIRLA BUYUTMENI NASIP ETSIN GUZELIM GOZUN AYDIN OLSUNNN

CNM ALLAHIM SANADA KOLAYLIK VERSIN INSALLAH kolay dogumlar olsunnnnn

kızlar herkese sağlıklı huzurlu bayramlarrr diliyorumm..

dirmit Allah kolaylık versin inşş sende kolay bi doğum geçirirsinn..

pembetekir okurken çok duygulandım, güle güle büyütün inşallah bebişi Ah ne muhteşem bir histir kim bilir. Darısı hepimizin başına

canım allah evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yazını heyecanla okudum ne güzel anlatmışsın allah bizede isteyen herkesede versin allah evladını ve seni korusun allaha emanet olun

cok hosuma gitti okurken cok duygulandim canim benim
kolay olmasina bebegine saglikla kavusmana cok sevindim
saglikli uzun omurlu olsun bebegin
Allah anali babali buyutsun, cok gecmis olsun sana

RABBIM SAGLICAKLA HAYIRLA BUYUTMENI NASIP ETSIN GUZELIM GOZUN AYDIN OLSUNNN

CNM ALLAHIM SANADA KOLAYLIK VERSIN INSALLAH kolay dogumlar olsunnnnn

pembetekir okurken çok duygulandım, güle güle büyütün inşallah bebişi Ah ne muhteşem bir histir kim bilir. Darısı hepimizin başına

Allah razı olsun kızlar sizden. Çok güzel paylaşımlar yaşattınız bana 9 ay boyunca. Hakkınızı helal edin. Darısı tüm kızların başına. Doğumhanede bebeğimi gördükten sonra doğum ekibine Allah razı olsun sizden dedim ya kızıma kavuşturdunuz beni, ne çektiğim sancılar, ne 10a yakın dikiş, ne avaz avaz bağırmalarım umurumda değil, dünya batabilir şu an kıyamet kopabilir beni ilgilendirmiyor. Kızım sağlıkla doğdu gerisi beni bağlamıyor. Şimdi emzirirken sözlerle ifade edemeyeceğim duygular yaşıyorum.
Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, annelik hakkından mahrum etmesin.
;ite böle kızlar, ben gidiyim gelcem kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…