Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aboo ısmımı verdımmm

elli kız bildiğin ELLİ...başın tabi ağrır sabaktan beri o kadar stres yapıp ağrıttın başını ama ilk günler iğnede yapar biraz başağrısı..yeter artık stres yapma bebiş daha yeni yerleşiyo içerde çocuğu amma rahatsız ettin be

birde bol su iç vücudunun şimdi suya daha fazla ihtiyacı var idrarin rengi ondan da öyle olabilir...pazarteside hemen kan testini yenilersin...

amin saol canim
saol canim hayir 2 bucuk yasinda dunyalar tatlisi bir kizim var ikinci hamileligim

amin canim sana da cok gecmis olsun normal yollamami dustu yoksa kurtaj yoluylami

kizlar birde bisey sorucam benim bebegim 9 haftakikken dustu bebegimin hic biseyi belli degildi sadece kafa govde ve kuyruk kismi ayirt ediliyoydu kollari yoktu bacaklari bile yoktuama 9 haftalik 4D ultrason goruntulerini izledigimde herseyi belli oluyo eli kolu bacaklari anlamdim ben simdi

benim okudugjm bilgilere gore 7.haftadan sonra zaten sekilleniyor

dumancim bne hala baslamadim magnezyuma tereddutteyim
erkendne baslatiyor doktor bilemedim
netten okuyorum hep ileri donemde iciyorlr
ben icmesem olur mu acaba ya
hala karar veremedim:44:

kan degerım 12.59 sızce nasıl kac haftalık olabılır
cnm adetin geçmişmiydi peki senin? benim en son değerim 17 ydi ama adetime daha 5-6 gün vardı, eğer adetin geçtiyse ve değer böyleyse 2 gün sonra tekrarla testi 30 larda bi değer çıkması lazım...ki öyleyse geç döllenmedir..inşallah yükselir canım suan hamilesin 1 haftalık filan bebişin,5 ten sonrası gebe kabul ediliyo merak etme sen...

dumancim bne hala baslamadim magnezyuma tereddutteyim
erkendne baslatiyor doktor bilemedim
netten okuyorum hep ileri donemde iciyorlr
ben icmesem olur mu acaba ya
hala karar veremedim:44:
cnm bende 11-12.haftalarda gece krampları başlamıştı..bende kan pıhtılaşmasından zannediyodum magnezyum eksikliğindenmiş... dr hemen başlattı magnezyuma rahatlattı..bi zararı olmaz diye düşünüyorum vitamin o da sonuçta... bende erken başlamış oldum anlayacağın...

ne oldu bidenem doktordan hberler getirmedin bize

geldim canım geldim... dr dan sonra yine sürttük baya:)yeni yeni ciciler aldım kendime valla artık yeter bişey almıycam filan diyodum ama hızlı bi giriş yaptım:)) birde şu iğneler 1 saat eczanede onlarla uğraştık,günde 2 tane sıkıntı oluyo sigortamın limiti de doldu uğraştık durduk...sonrada giremedim..
neyse konuya geleyim:) bebişim iyi, bize gıcıklığı var dr a girmeye 5 kala kıpır kıpır içeri giriyorum put gibi adam karnımı sallaya sallaya bi hal oldu yok yüzünü uzun süreli dönmedi gösteremedi bi pozunu yakalayamadık... dr a göre hiç bi sıkıntı yok, hatta 1 hafta ilerde gözüküyomuş değerleri..suanda 400 gryuvarlak bi suratı var ama bi ara onu gördük bana benziycek herhalde hematologun d-dimer olayını hiç takma kafana dedi, elimizden geleni yapıyoruz herşey yolunda çok şükür dedi... ve öksürüğümü duyunca hemen antibiyotik yazdı zatürreye çevirebilirmiş allah korusun derinden öksürüyorum ya hemen rapor yazayım dinlen dedi ama salak ben istemedim benden bu kadaaarrrr

ben doktora karin agrilarim oluyor dedim
hem de ben yurt disindayim belki magnezyumu gidalardan almakta zorlanicam diye dusundu belkibilmiyorum
ben o zaman icmeye basliyim
yorumun icin saol canim
arada adet sizlamasi gibi seyler oluyor dedim cok normal rahim buyuyor dedi ama progestan icerken agrimaz dedi, ben de progestan ictigimden beri kramp falan hic olmuyor gercekten

evet cnm kakasını yutmuş amin rabbim cümlemize sabır versin bilmiyorum kafam çok karısık daha çok yeni rabbim günü geldimi gücünü verir heralde ne gzl bak sen hamişsin allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin.yok cnm doğumda kaybetmedim 2 gün olmuş öleli karnımda nasip kader allahın takdiri ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…