arkadaşlar bişi sorcam size. benm 3 aylık korunma süremin 1.5 ayı geçti. doktora en son gittiğimde ben vakit kaybetmek istemiorum folik asit falan başlayalım mı hemen dedim. 3 ay sonra gel dedi.bi testler falan mı yapılcakmş ne. bunu da eşim söyledi. ben duymamışım sanırım stresten test falan. benm önceden kalan folik asit var evde. ben ona kendim başlasam bişe olr mu acaba ya? zaten hamilelik düşünen herkese iç diyorlar 2-3 ay önceden.
yorgunbulutlar, testlerinizi yaptırın ona birşey demiyorum ama bırak korunmayı falan. safsata o 3 ay benim fikrime göre. benim beklemeden hamile kalan arkadaşlarım doğurdu bile çoktan. bak ben burda daha böööyle bekliyorum. zaman değerli, kaybetme boşuna. folik asiti ben son 1 senedir içiyorum, içebilirsin bence birşey olmaz.
valla kafam çooook karışık ama ben istesem bile eşim istemio 3 aydan önce.doktor dediğinden çıkmaz o.bakalım hayrlısını versn allahım ya bilemiorum
selam kardelyacım. bişey kalmamış doğumaa...hayırlı doğumlar olsun inşallah tatlım. sapasağlim al kucağına bebişini. doğumdayken olmayanlara da nasip olsun diye dua et olur muuu??
canım sende istesen eşinde istese rahim toparlanmadan olmuyo zaten ben adam akılı korunmadım ama olmadı kürtaşımdan sonra sen dua et kuzum rabbim ol dediğinde 10 kat korunsan afedersiniz ama olur canım
yok canım kımseye soylemedım ılk sızle paylastımm esım ve sız bılıosunuzzkaynosa solersem sımdı benı strese sokuyo cok soru soruyoo zırt pırt arıyo panık yapıo benıı hep bu konu hakkında konusak ıstıyoo bı doktota gıdım gelım bı aksılık yoksa 2 aylıkken solerımm
kan degerım 12.59 sızce nasıl kac haftalık olabılır
kizlar bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti dusuk yaptim doktor bana iki ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi sizler nekadar bekleme sureniz yardimci olursaniz sevinirim
canımıniçi geç döllenme bence seninki erken gebelik testinde de çıkmaması bunu gösteriyor panik yok pzt. katlanacak kan testin ama yaptır mutlaka tamammı 2-3 haftalık seninki en fazla moral bozma sakın büyümeye çalışıyor bebiş sen iyi ol ki rahat ve güzel büyüsün annecik
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum..seninde çok az kaldı doğuma hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşir inşaallah...herkeze selam mirage........nasılsın kuzum beydaglı canım sende iyisindir işlh herkez iyidir işlh iyi hafta sonu geçirelim hepimiz işl dumannnnnnnnnnnnn kuzum hastane haberlerini bekliyom FATMA BEYZA şimdi okudum başın sag olsun yaşadıgın anları saniye saniye anlıyom üzülme demek boş ama şunu unutma bir an önce iyleşcem vitamin kan illaçlarımı kullancam hemen hamile kalcam diye aklından çıkarma sakın pes etme sebebini araştır beklerken tedavini ol canım umutsuzluga kapılma aynılarını ben yaşadım aynı senin gibi kocaman bebiş ve karnımda bir çizik kucagım boş ama 8 ay sonra hamile kaldım şuan rabbimin izniyle oldu 33 haftamdayım agrılarıma gelince gece yatakda dönerken biraz dikşlerim acıyo evt agrılarım oldu şu ana kadar çok şiddetli olmadı ama yaşayan bir kızımın olmasına ragmen içim çok acıdı hamilelikdeki agrılardan daha kötü beklemek bu güne kadar iyiydim işlh bundan kötüsü olmam 8 ay bekledim yani canım şimdi dogum günümü sayyorum rabbim sanada bütün isteyenlere versin işlh
mirage ne haber kuzum ne oldu bu ay yaptıraksınız dimi tüp bebeği...selam kardelyacım. bişey kalmamış doğumaa...hayırlı doğumlar olsun inşallah tatlım. sapasağlim al kucağına bebişini. doğumdayken olmayanlara da nasip olsun diye dua et olur muuu??
kizlar bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti dusuk yaptim doktor bana iki ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi sizler nekadar bekleme sureniz yardimci olursaniz sevinirim
hamilesin canım merak etme ama pazartesi testi tekrarla,hemde gebeliğin çok yeni...15 gün sonra gittiğinde kese bile görünmez belki..benim geçen hamileliğimde değerim 50 idi 2 haftalıktı sen düşün artık...o yüzden üzülme artık iğneylede bir alakası yok..
canım arkadaşlara katılıorum stres yok! daha küçüktr bence.benm 68 di değerim 2 hafta 2 günlük falandı. dedikleri gbi testi tekrarlaynca için rahatlıcaktr inşşş.9 ay geçmez bak rahat tut içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?