Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yorgunbulutlar, testlerinizi yaptırın ona birşey demiyorum ama bırak korunmayı falan. safsata o 3 ay benim fikrime göre. benim beklemeden hamile kalan arkadaşlarım doğurdu bile çoktan. bak ben burda daha böööyle bekliyorum. zaman değerli, kaybetme boşuna. folik asiti ben son 1 senedir içiyorum, içebilirsin bence birşey olmaz.

valla kafam çooook karışık ama ben istesem bile eşim istemio 3 aydan önce.doktor dediğinden çıkmaz o.bakalım hayrlısını versn allahım ya bilemiorum

herkeze selam mirage........nasılsın kuzum beydaglı canım sende iyisindir işlh herkez iyidir işlh iyi hafta sonu geçirelim hepimiz işl dumannnnnnnnnnnnn kuzum hastane haberlerini bekliyom FATMA BEYZA şimdi okudum başın sag olsun yaşadıgın anları saniye saniye anlıyom üzülme demek boş ama şunu unutma bir an önce iyleşcem vitamin kan illaçlarımı kullancam hemen hamile kalcam diye aklından çıkarma sakın pes etme sebebini araştır beklerken tedavini ol canım umutsuzluga kapılma aynılarını ben yaşadım aynı senin gibi kocaman bebiş ve karnımda bir çizik kucagım boş ama 8 ay sonra hamile kaldım şuan rabbimin izniyle oldu 33 haftamdayım agrılarıma gelince gece yatakda dönerken biraz dikşlerim acıyo evt agrılarım oldu şu ana kadar çok şiddetli olmadı ama yaşayan bir kızımın olmasına ragmen içim çok acıdı hamilelikdeki agrılardan daha kötü beklemek bu güne kadar iyiydim işlh bundan kötüsü olmam 8 ay bekledim yani canım şimdi dogum günümü sayyorum rabbim sanada bütün isteyenlere versin işlh

valla kafam çooook karışık ama ben istesem bile eşim istemio 3 aydan önce.doktor dediğinden çıkmaz o.bakalım hayrlısını versn allahım ya bilemiorum

canım sende istesen eşinde istese rahim toparlanmadan olmuyo zaten ben adam akılı korunmadım ama olmadı kürtaşımdan sonra sen dua et kuzum rabbim ol dediğinde 10 kat korunsan afedersiniz ama olur canım

selam kardelyacım. bişey kalmamış doğumaa...hayırlı doğumlar olsun inşallah tatlım. sapasağlim al kucağına bebişini. doğumdayken olmayanlara da nasip olsun diye dua et olur muuu??

selam kardelyacım. bişey kalmamış doğumaa...hayırlı doğumlar olsun inşallah tatlım. sapasağlim al kucağına bebişini. doğumdayken olmayanlara da nasip olsun diye dua et olur muuu??

sagol canım aklımdasınız hepiniz ama ful uyutursalar girerken ederim ama epidural olursa daha çok daha güzel ederim işlh hep ediyom zaten bebegim oynadıkça diyom allahım isteyen herkeze ver hayırlısıyla diye

Sende bndensin cnm bnde esime solemedim
yeni babasini kaybetti 1 ay oldu ins Rabbim bu bebegimi bana bagislar hepinize bagislar

kizlar bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti dusuk yaptim doktor bana iki ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi sizler nekadar bekleme sureniz yardimci olursaniz sevinirim

kan degerım 12.59 sızce nasıl kac haftalık olabılır

canımıniçi geç döllenme bence seninki erken gebelik testinde de çıkmaması bunu gösteriyor panik yok pzt. katlanacak kan testin ama yaptır mutlaka tamammı 2-3 haftalık seninki en fazla moral bozma sakın büyümeye çalışıyor bebiş sen iyi ol ki rahat ve güzel büyüsün annecik

kizlar bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti dusuk yaptim doktor bana iki ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi sizler nekadar bekleme sureniz yardimci olursaniz sevinirim

hoşgeldin canım Allah bi daha yaşatmasın burada yaptığımız genelleme ve konuşmalar üzerine yazıyorum bunu 1 adet görmen yeterli zaten rahim kendini toparlamadan gebeliğe müsade etmiyor. hem psikolojik açıdan hem de fiziksel daha fazla beklemene gerek yok büyük bebeklerde uzun oluyor korunma süresi canım

msj attım sana canm bı baksana cok saol bana cok moral verdınnn

hamilesin canım merak etme ama pazartesi testi tekrarla,hemde gebeliğin çok yeni...15 gün sonra gittiğinde kese bile görünmez belki..benim geçen hamileliğimde değerim 50 idi 2 haftalıktı sen düşün artık...o yüzden üzülme artık iğneylede bir alakası yok..

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum..seninde çok az kaldı doğuma hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşir inşaallah...
mirage ne haber kuzum ne oldu bu ay yaptıraksınız dimi tüp bebeği...

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..ilk bebeğinmiydi?? ewet 2 ay sonra başlayabilirsin tekrar denemeye doktorlar küçükse 2 yada 3 ay korunma süresi veriyolar..

SEZENAY geçmiş olsn canım allahım tekrar göstermesin. bebek küçk olduğu içn 2 ay normaldr herlde. ben 20. haftada kaybettim 3 ay dedi. ne denirse onu yapıoruz işte bilemioruz ki. allah hepimz içn hayrlsını versn

canım 50 derken 5.0 yanıı yoksa ellimiii abo benımkı 1 haftalıktır ozaman ama adetımde gectıı.. tmm tekrarlıcam suratım okadar asıkkı kayınvalıdem ugradı ıkı dakka noldu dıo basım agrıo dedım esımı aramıs aylanın suratı asık noldu dıyee ama gercektende basım agrıo sen bu ıgneyı kullandıgında basında agrı yaptımı cnm bıde ıdrarım kırmızıya yakındı

canım arkadaşlara katılıorum stres yok! daha küçüktr bence.benm 68 di değerim 2 hafta 2 günlük falandı. dedikleri gbi testi tekrarlaynca için rahatlıcaktr inşşş.9 ay geçmez bak rahat tut içini

tamam cnm cok saol benım endıselendıren testı yaptırdıgım yerde kagıda kocaman bı negatıf yazmaları... ınsallah bı aksılık olmazda guzel haberlerle gelırım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…