aaaaaa niye şımarıklık olsun. tabi değil. ama unutma sakın o bir erkek. anlatamazsın. aranız da düzelmiş. boş ver gerekne ne ise sen yap çok üstüne gitme, maalesef ne kadar bebek isteseler de hassas davranamıyorlar. Allahım sadece 1 aylığına adet olma gebe kalma ve düşük yapma yeteneğini erkeklere verseydin bence anlarlardı herşeyi...
olabilirsin canım, istersen yarın doktora gidip onaylat, muayene ile. Hadi bize de haber ver sonucunuArkadaslar beni hatırlayan var mı bilmiyorum pek göremedim foruma 4 Ağustos'ta 11+4 günlük bebeğimi kaybettim 20. Gun esinlenerek geri çekilme ile beraber olduk bugün 30. Gun ve hamilelik testi pozitif göğüslerde de hassasiyet var hamile olabilir miyim?? Keske olsa
olabilirsin canım, istersen yarın doktora gidip onaylat, muayene ile. Hadi bize de haber ver sonucunu
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa((
Eşimle tartıştık kızlar, bu ay teste gidecektik. Birlikte çalıştığı arkadaşı kayınpederi geliyor diye izin almış tam iki hafta..Bana diyor ki "sen eylül dedin, eylül dört hafta" ama o testlerin belli günleri var diye hatırlıyorum ben, 2 hafta sonra yumurtlama zamanım benim yine.Yarın adet başlıyor, testlerin bazısı adetin 2-3.günlerinde diye hatırlıyorum. "Kardeşimle(erkek kendisi, öyle çok yakın da değiliz yani) göndereyim seni" diyor, böyle bir şeye tek başıma ya da kayınbiraderimle gitmek istememem,eşimin yanımda olmasını istemem çok mu şımarıklık yani..
pıhtılaşma testini ihmal etme canım ok bizide haberdar etsağ olun kızlar, gideceğim ama kızgınım da sanki sabote eder gibi, tutturmuş sen inanmıyorsun olacağına da illa tedaviyle olsun istiyorsun da doktordan daha mı iyi biliyorsun da(ki dr da dedi isterseniz gidebilirsiniz diye)..ben manyak mıyım, normal yoldan kolaycacık olacak olsa neden istemeyeyim, sadece aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum her geçen ay psikolojim daha çok bozuluyor sanki vakit kaybetmek istemiyorum neyse çaremiz onu bulalım istiyorum
ben hamıle dıılmısım test yaptım maalesef negati merak edenler varsaa....
Canım yA olabilirsin demen bile beni mutlu etti cok sagol:)) iste insan umutla yasiyor..ihtimalle bile mutlu oluyorum( doktoruma gidemem kesin kizar.Ama bir kerede tutturacak kadar şanslı oldugumu sanmıyorum ama testte de çizgi var iste:)) hayırlısı
Bana 40 gün kadar ara ara kanamalarin olabilir dedi kayinvalidem ama ins okadr uzun sürmez..kanama gunun regl sayiliyor canim
baya uzun surebilir 10 gune kadar
ara ara kanama olabilir
Bnm 10 surdu cnm bu arada bn adacayi ictim bol bol icim temizlendi
Bu kansmadan sonra istersen bir adet donemi bekler ve calismalara baslarsin insAllah
çok sagolun kizlar.. Gurbetguzeli, adaçayi aldim içmeye basladim dünden beri (zorla çok kötüymüs tadi kokusu..canım geçmiş olsun. Allah tez vakitte bebeğini sana versin. şimdi sana duymaktan hoşlanmayacağın bişi söylycem. o bebek sağlıksızdı ve doğmaması gerekliydi o nedenle doğa tarafından yok edildi. bunu lütfen Allah'ın bir lütfu olarak düşün ve sabredenlerden olduğun için gurur duy. korunma konusuna gelince, 5 doktora gitsen de 5 faklı şey söyler. düşük erken dönemde olduğu için korunma süren tamamen senin psikolojinle ilgili, hazır olunca kesersin korunmayı...
Arkadaslar beni hatırlayan var mı bilmiyorum pek göremedim foruma 4 Ağustos'ta 11+4 günlük bebeğimi kaybettim 20. Gun esinlenerek geri çekilme ile beraber olduk bugün 30. Gun ve hamilelik testi pozitif göğüslerde de hassasiyet var hamile olabilir miyim?? Keske olsa
duman kuzu çoko geçmiş olsunn :)) keşke rapor alsaydın yoksa geçmiyo bu hastalık rapor alıp yatarsan iyi gelir toplarsın hemen sakın zorlama kendini :))selam kızlar...geçmişi okuyamadım nasılsınız herkes iyimi? haftasonu istanbuldaydım düğüne gittim... çok fena hastayım suan,zaten başlangıç vardı şimdi tam oldum,öksürük hapşırık burun akıntııs baş ağrısı...uzun sürmez inşallah.. yatmadan selam vereyim dedim... görüşürüz öptüm hepinizi...
Kizlar dun gelemedim umarim hepiniz iyisinizdir
kendinize iyi bakin
gonlunuzdeki tum guzellikler sizlerle olsun
opuyorum hepinizi iyi gunler
ben selamimi verdim,uyumaya devam edeyim
günaydın kızlarr bu hafta sonu sınavım var ondan girmiorum derslerimi düşünmem lazım hep okuyorum ama dualarım sizinle
kızlarrrrr cumartesi doktora gittim tam 4 tane yumurtam olmuş adetimin 9.günü 12mm 11.6 mm 10.5 mm ve 9.3 mm olmak üzere sağda 2 solda 2 yumurtam olmuş perşembe günü randevum var tekrar çatlatma iğnesi yapılcak bide soğan kürüne başladım bakalım bu ay neler olacak herkesi kocaman öpüyorummmm
günaydın canııım, dumana dedin de sen de dikkat et bele fln, bak daha yeni geçti aman diyimgünaydın hepinizemutlu bir hafta olsun hepimiz için....
bugün temizlik günüm başlıcam birazdan bir günaydın deyim dedimdi hepinize
DUMANN kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine gezip,gezip çocuğuda kendinide hasta etmee..
ah paşam ya ah canım ya, kızlar ya valla ayıpsa ayıp gitmeyin de almayın da hamiş/bebekli fln akraba, arkadaş..insanlar söylenir ama anlarlar da..kolay mı canım ya..öyle yetemedim fln deme lütfen insanlık hali bu sonuçta ne yapalım bizgünaydın canlarım nasılsını zgörüşmeyeli beni sorucak olursanız canım çok sıkkın 2 gündür arkaşaımın eşi arkadaşımı boşuyomuşbende yardım olsun diye selatı tefficiye topluyorum birden bire olmuş eşi senle ayrılmak istiyorumd emiş sebebi yokken allah yardımcısı olsun dünden beri devamlı benle teleonda konuştu durdu bir lafı beni bitirdi ölüyorum paşam nefes alamıyorum dedi bugün babasıgil hastaneye yatırıyor arkadaşı ne zaman çıkar allah bilir ne olur yardım edinde halledelim bu işi bu arada benim acım taze degil dün bebek mevlütüne gitmek zorunda kaldım kaç zamandır gitmicektimde malesef gitmek zorunda kaldım eşimin yakın akrabasıydı gittik komşularla mevlüt bitti bebegi getridiler sevmek için birde ne görüyüm allahım peri kızı gibi giydirmişler gelinlik şeklinde bir kıyafet yavrum nede gzüel bakıyodu sonra millet bana allah sanada versin demeye başladılar lafta birşey yok allah razı olsun ama neden canım acıyo o lafı duyunca insanların ban acıyarak bakmalarından yoruldum kızlar ya bebeg bakarken öle bakmışımki zor tuttum kendimi kucagıma verdiler seviyim diye allahım şimdi degiş paşa aglama sakın rezil olursun dedim sonra arkadaş gördü öle dikkatli baktıgımı gözümü kaçırdım yanıma geldi agzımdan tek bir laf çıktı ömürüm annecim annaen sen dursaydın ne ciciler alıcaktı dedim arkadaş sakın paşa dedi aglama sonrası malum orayı öle bir terkettimki ne siz sorun ne ben söylüyüm içim yanıyo içimin acısını kim geçiririki allahım paşa kuluna yardım et
ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamınbebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekmeleri vurmaya başladı babasıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2milyar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benim kızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi sarıldı bana alnımda öptü içinin herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası işe giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım birini bıraktım birini sevdim öptüm kokladım yavrumu bunun içinemi sarıcam dedim babası ömürüm durucak degilmi buda ogullarımız gibi gitmicek degilmi dedim yok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık ban ayalan söyledin beni kandırdın dedim eşime sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken ne oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ömürümmü çok özledim ben yayavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmm ben benden herkez mevlüte gitti beekleriyle gelmişkler benden sosnra evlenipte ta kaç sene sonra düşünün bebekleri vardı içim acıdı helede bana acıyan gözlerle bakmaları ben ne zaman bebegimi kucagım aalıcam saglıklı hayırlı bir şekilde ben ne zaman menlüt okutucam ben ne zaman anne olucam
çok sağol, etmez miyim canım, sonuçları alır almaz yazarım,şimdi kırmızıları bekliyorumşımarıklık değil ama eşi bulan nerdeki bende hep tek giderim üstelik başka memlekete gittim testlerim için tek başımaaaaaaa boş ver kocaman kadınsın git hallet
pıhtılaşma testini ihmal etme canım ok bizide haberdar et
zeynep, gittin mi doktora?
günaydın kızlardün eşimle arayı düzelttik bu işler psikolojimizi bozdu resmen ya neyse iyiyiz şimdi...
benim kırmızılar bugün gelecekti ama ateş yükseldi gecikecekler herhalde, bakalım onları bekliyorum şimdi
AYEN, canım gelecek aya yine beraber bekleyeceğiz galiba, ben eylülden çok umutluyum
olsun kuzum önümüzdeki ay olur inşallah
günaydın canlar :))bugün işyerindeki son saatlerim teslim etmem gereken dosyalar var onları teslim edip çıkıcam artık evdeyim pazartesi doğum iznine ayrılıcam ve kontrolümüz var inş. güzel haberler alırız bebeğim inş. sağlıkla büyüyordur herşey yolundadır inş. artık iyice ağırlaştım zor yürüyorum kasık karın ağrılarım başladı dr. gidince sorucam yalancı sancı oluyor herhalde geceleri uyuyamıyorum ama yinede hamilelik çok güzel allahım isteyen ve dileyen herkese nasip etsin inş.
paşam canım benim ya(( rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.beydağlı mirage müge nazlım yeni gelen arkadaşlar kaybeden umut eden bekleyen annelere rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
penpetekir kardelya rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. duman tubiş sağlıkla büyüsün inş. kuzularınız sağlıkla doğsun inş. taze hamişler every ve gurbet güzeli rabbim devamını getirisin sağlıkla 40. haftalara inş.
kızlar kib herkesi tek tek
Eşimle tartıştık kızlar, bu ay teste gidecektik. Birlikte çalıştığı arkadaşı kayınpederi geliyor diye izin almış tam iki hafta..Bana diyor ki "sen eylül dedin, eylül dört hafta" ama o testlerin belli günleri var diye hatırlıyorum ben, 2 hafta sonra yumurtlama zamanım benim yine.Yarın adet başlıyor, testlerin bazısı adetin 2-3.günlerinde diye hatırlıyorum. "Kardeşimle(erkek kendisi, öyle çok yakın da değiliz yani) göndereyim seni" diyor, böyle bir şeye tek başıma ya da kayınbiraderimle gitmek istememem,eşimin yanımda olmasını istemem çok mu şımarıklık yani..
günaydın kızlarr bu hafta sonu sınavım var ondan girmiorum derslerimi düşünmem lazım hep okuyorum ama dualarım sizinle
kızlarrrrr cumartesi doktora gittim tam 4 tane yumurtam olmuş adetimin 9.günü 12mm 11.6 mm 10.5 mm ve 9.3 mm olmak üzere sağda 2 solda 2 yumurtam olmuş perşembe günü randevum var tekrar çatlatma iğnesi yapılcak bide soğan kürüne başladım bakalım bu ay neler olacak herkesi kocaman öpüyorummmm
oldum canım az önce, hormonlar da cirit atıyor önce güldüm sonra ağladım şimdi rahatladımbenımde adet gunum yarın normalde ama erken gebelık testımde negatıftınıye eylul cnm ekstra bıseymı papacaksın?? benım moral bıraz bozuldu yoruldugumu hıssettım
sağol canım, ben de öyle yapmaya gayret ediyorum ama işte arada kaçıyorkeep, canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum. regl olmana yakın zamanlarda kendini frenle, iki kere düşün öyle söyle :)), ikincisi birşey sen çok planladığın halde olmayacak gibi oluyosa sükunetini koru sabret, zorlama, çünkü muhakkak ve muhakkak bir sebeple engelleniyor o iş. ama bahsettiğin konuyla ilgili tavsiyem bir test için eşini bekleme, kalk git yaptır gülüm kendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?