anammm benim beynimmi döndü ben nir başka şehirdesin diye biliyorumm :))
hosbulduukk canımmm asıl sız nerdesınızz başka topiklere takıldımmm
kalabalığız aklında öyle kalmıştır bebem :)
ya ben yine anneme kaçtım haftabaşı 2 gün inzivaya çekiliyorum ordanaptın test yaptınmıııı
anladım cnmmtugbaemrahın dedıgı ıs neymıs?? ınsallahh olurr kuzumm... yaa sorma ben test yaptım su hassas testler varya ama nerden baksan adete 9-10 gun kala dayanamadım catladımm yaptım agzımın payını aldımmm bıde canımı sıktım nıye sıkıosam sımdı adete 6 gun var beklıommm gecmedı yaa bu ayy zamannn
anladım cnmmtugbaemrahın dedıgı ıs neymıs?? ınsallahh olurr kuzumm... yaa sorma ben test yaptım su hassas testler varya ama nerden baksan adete 9-10 gun kala dayanamadım catladımm yaptım agzımın payını aldımmm bıde canımı sıktım nıye sıkıosam sımdı adete 6 gun var beklıommm gecmedı yaa bu ayy zamannn
mügeeee msjlarını silll atamıyommm
sildim ama 10 dk bi mesj yollayabiliyoruum :)
ayyy Allah iyiliğini versin cnm yaaa 10 gün kala yapılırmı o test adetten 3 4 gün geçmeden doğru sonuç vermiyoki çıkmaması çok normal ama bak daha 6 gün varmış bi hafta daha bekle bakalım :)) cnm ben bi firmanın çağrı merkezindeyim ama operasyonada kişi alınıcak :))
merhaba kizlar
kesemizi gorduk cok sukur
tecrubeli arkadaslara sormam lazim
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
ama aci hissettim iki kere baya kurcalandim yani
soyledim yukari dogru bakiyorum cunku dedi birsey demedi
4+5 minicik kese
ama bekleyemedim iste erkenden gittim cunku gergindim
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
cok siddetli degil ama rahatsizlik oluyor
kadin jinekolga git baktir dedi elle baya kontrol eiyorl ona da tereddut ettim
neyse artik stres yapmak istemiyorum Allah'a emanet bebegim
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya
yaaa ben o idrar testlerine de pek güvenmiyorum olsun kuzum beklee nolcak sonuç güzel olsunda 20 gün bekle :)) inşallah mutlu haberler verirsin bizee :))kız benım kullandıgım test hassas bı test normalde adetten 1 hafta önce gösterıo dıgerlerıne gore bıraz pahalıı gecenkı hamılelıgımıde öyle öğrenmıstımm iştee umutlandımmm 10 gun öncede gosterır sandımoff beklemek benı olduruo
merhaba kizlar
kesemizi gorduk cok sukur
tecrubeli arkadaslara sormam lazim
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
ama aci hissettim iki kere baya kurcalandim yani
soyledim yukari dogru bakiyorum cunku dedi birsey demedi
4+5 minicik kese
ama bekleyemedim iste erkenden gittim cunku gergindim
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
cok siddetli degil ama rahatsizlik oluyor
kadin jinekolga git baktir dedi elle baya kontrol eiyorl ona da tereddut ettim
neyse artik stres yapmak istemiyorum Allah'a emanet bebegim
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya
cnm vajınal olacak tabıkı cunku daha cok kucuk hepımızın muayenesı ole oluoo takma bole seylere kafanı tabıkı kasmaktan acıyo bıraz bende oyleydım hep acı hıssederdımm strese gırme hamılelıgının keyfını cıkarrr
aslinda vajinalda hic kasmiyordum normalde aci hisetmem
sanki kadin cok kurcaladi gibi degerleri olcueleri yazarken
acidi iste korktum tabi
karin da agriyor simdi psikolojik sanirim
ya ben ne zama tam anlamiyla yasiycam bilmiyorum kizlar ya
keseyi gorne ekadar gobegim catladi artik sabir tasim kalmadi
simdi gordum sevinmek yerine ya birsye olduysa korkusuusffff sinir oluyorum kendime
bir de kadinin tekrar vajinal utrasona yaptirma 10.haftaya kadar bekle demesi beni gerdi sanirim
yok yok cok hafif
kanin altinda huzursuzluk gibi
adte olmadna onceki agrilar gibi
ama zaten ben bu adte oncesi agrilari baya zamandir yasiyorum
normal oldugunu dusunucem cunku genelde nette de yaziyor ilk haftalar adte olacakmis gibi agrilar olur diye
evt cnm aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?