aminn kuzumm inşallahhh :)))oleeeeeeeeeeeeeeeey hiç bitmesin o tepiklerrrrr. Allah artırsın:)
ohhh haberler süpper maşşallah kuzuna herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindimm :)) hadi hayırlısı bakalım kuzu senin doğum ne zaman ???canlarım şimdi geldim yani sat 2 de kayınvalidemdeydim anca bitti kızım almaya gitmişdim ordada yazamadım size nst güzel bebegin haftasıda çok güzel dedi neye göre güzel oldugunuda anlamadım kilosu 1880 miş oda iyi sancım bebek aşagıda gibi problemde yokmuş halbuki nstye gigdiğimde karnımda hafif adet sancısı gibi agrı oldu ama demekki abartılı degil makinada çıkmamış herşey yolunda dedi ekopirin aspirinimi bırak dedi doguma bir hafta kalaKAN PILTILAŞMASI iğneni bırakdırcam kanın normale dönsün dedi .ya acil olurda doguma girmem gerekirse napcaz dedim . doktorda ozaman tamamen uyutcaz dedi hiçde öyle istemiyom uyutulmakdan korkuyom artık nasip ........hala 5 kilo almışım dedi çok güzel böyle devam et dedi .........benden bukadar ....kızlar yemeyimi yapayım hemen geliyom muabbete bu gün sizle konuşmadım kendimde eksiklik hissettim yazdıklarınızı hiç okuyamadım hemen geliyom
cnmm kaçırdımmı bennn tebriklerr çok çok sevindimmmm Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh i26 eylülde güzel haberlerini güzel pıt pıtları duydugunun haberini alırız inşallahhhcnm ne olsun ilk randevu 26 eylul bakalim teyzesiseni merakla bekliyom heeeeee ins saglicakla al kucagina dogumda bizleri unutma emii dualrinda
selam kızlarrrr nasılsınız??? çok yogun bigündü fenalıklaar geçirdim ama çok şükür evdeyim veee kocişim yolda geliyo 11 gibi kavuşucaz inşallahhhhkızlar hepinize tşkkr ederim, aslında basit belki biçok anneye göre olması gereken normal bi durum ama bizim için o hareketlerin önemi çok büyük,,, 2 gündür onun mutlulugunu yaşıyorum Allah en kötü günümüzü böyle yapsın...
dirmitcim nasılsın cnm bol bol su içiyomusun? kardelyaa cnm bak sende de herşey normal bi ara coştu bebişler ama suan herkes için herşey yolunda süper..tuğbaaaaaaaaaa resimlerine baktım çook tatlı o göbişin yaaaa:)) bende öyleydim bikini üzerinde kocaman bi göbekle dolaştım ama hamiş oldugun biliniyo sonuçta için rahat,, o bile çok güzel dime:)) ayrıca dediğin gibi el üstünde oluyosun tadını çıkarsaydın tatilinin iyice:)
hamişlerin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim :) inşallah son ana kadar sağlıkla sıhhatle devam edersiniz arkadaşlar..
cnm ne olsun ilk randevu 26 eylul bakalim teyzesiseni merakla bekliyom heeeeee ins saglicakla al kucagina dogumda bizleri unutma emii dualrinda
ekim 15 dogum nasipse işlh nerde senin fotolar bende görmek istiyom
amaan gece gece topikte kimsecikler yok tabi kibana gece gece yine geldiler, sabaha giderler herhalde..
ekim 15 dogum nasipse işlh nerde senin fotolar bende görmek istiyom
amnin herkez uyyo gece 12.30 da yattım sabah 5 de gözümü açtım ne çok uyumuşum canlarım 1 sat sonrada ssk ya gitcem işlh ordanda hayırlı haberlerle dönerim hadi hepinize iyi uykular
günaydııınkızlarrr günaydınnnnn :))
son 1 gün daha vee 30 agustos tatilll akşama kadar yatıcamm :))
günaydıııneşim de sabah gözünü açıp 30 ağustosta işe gitmeyeceğiz ne güzel dedi..tatilin 1 gün olanı bile nasıl güzel geliyor insana
kıslar bebegın kac gunluk oldugunu gosteren tablo varya ben yapamıyorum hayrına bırı hazırlarmı bende dırek kopyalarım 5 temmuzda yaptım ben dogumu
aa dirmit ve semrabenm de aşırı yoğun adetim bugün resmen kesildi pat die ya. sabahtan beri tık yok. anlamadım. inşallah bi düzene girer ya.geriliyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?