heyyy ilk tekme di mi, dört gözle bekliyordun,senin bebiş sağlam bi tezahüratı hak etti:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:kızlar bugün çok güzel bişey oldu, sizinlede paylaşayım...bebişim tekme attı arka arkaya 7-8 kez... yani tabi tekme denemez ufacık bi kıpırtıydı ama ilk kez böyle hissettimAllah ım hepimize yaşatsın bu duyguyu çok mutlu oldum bugün...
cnm bak babası gelmemiş ama bebiş "anne yalnız değilsin" demiş sanayok cnm yaa daha gelmedi beyefendi iştende 1 gün izin aldı güzelce tatil yapıyoaman bebişim yeter bana
sen nslsn??
heyyy ilk tekme di mi, dört gözle bekliyordun,senin bebiş sağlam bi tezahüratı hak etti:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
cnm bak babası gelmemiş ama bebiş "anne yalnız değilsin" demiş sanaben dpolardayım,dün bi acilde serum yeme maceram oldu, geçti çok şükür
bnm midem deline yazmıştı iki sene önce, dikkat etmem gerek ama dün yine tuttu. Dpo dpo aldım ilaçları ama hayırlısı bakalım.Şimdi iyiyim, bugün çorbaya talim ettim,yarına normale döner herhaldenolduki sana neden serum yedin? geçmiş olsun cnm
bnm midem deline yazmıştı iki sene önce, dikkat etmem gerek ama dün yine tuttu. Dpo dpo aldım ilaçları ama hayırlısı bakalım.Şimdi iyiyim, bugün çorbaya talim ettim,yarına normale döner herhalde
evet canım aynen de öyle ilk tekme hemde 1 değil 2 değil 3 değiiiilll tammmmmmm 8 kereeeeee
bnm midem deline yazmıştı iki sene önce, dikkat etmem gerek ama dün yine tuttu. Dpo dpo aldım ilaçları ama hayırlısı bakalım.Şimdi iyiyim, bugün çorbaya talim ettim,yarına normale döner herhalde
canımmm ne güzel bi duygudur yaaa :) çok sevindim..allahım bize de bunları hissetmeyi nasip edeer inşllhh..
evet, şimdi ediyorum cnm sağol, aklım başıma geldiaman dikkat et canım yaaa senin sağlığından önemli diil hiçbişey koru kendini...
var cnm, benim yumurtlama dönemim karışıktı az, şimdi netleşti yumurtlama sonrası 5teyim. Doktora söyledim hamilelik şüphem var diye, o da ona göre ilaç verdiğini söyledi bakalımgeçmiş olsun canım. görünmüodun zaten bişe olduğunu anlamalıydık sanırım..ya ben mi yanlış hatırlıorum senn hamilelik beklentin yok muydu bu ay için? ilaç içtim falan diosun..
iyi uykular dumancım ve dumanın tekvandocu bebişiiikızlar ben çıkıyorum uyku bastırdı görüşürüz öptüm sizi...keppmee cim cnm geçmiş olsun tekrardan
var cnm, benim yumurtlama dönemim karışıktı az, şimdi netleşti yumurtlama sonrası 5teyim. Doktora söyledim hamilelik şüphem var diye, o da ona göre ilaç verdiğini söyledi bakalım
belki bi iki gün daha ufak ufak gelebilir cnm,benim öyle olmuştubenm de aşırı yoğun adetim bugün resmen kesildi pat die ya. sabahtan beri tık yok. anlamadım. inşallah bi düzene girer ya.geriliyorum cidden
slm ben geldim YORGUNBULUTLAR dediğin gibi sen bide konturole gitmişsin ben gitmemişdim temiz dediyse temizdir sen adet oluyon bence iyidir adet olmak rahimin toparllanmasının belirtisiymiş hadi hayırlısı NAZLIMMMMMcanım sıkılma hayırlı vakit gelsin rabbim ol dediğinde olur inan olur sen incir falan bol bol ye maçlara devam kuzum DUMANN SENDE ÇABUKÇA 65 KİLO OLDA KUZUM İĞNENİ YÜKSELTSİNLER HAKKAT SENİN PRENSES TAM SAVAŞÇI ÇIKDI herşey işlh iyi olucak canınızı sıkmayın allahım hepimizin kucagını hayırlı evlatlarla doldursun rabbim dermansız dert vermesin bu günümüzede şükür MÜGEEEEEEE kolay gelsin kuzum BEYDAGLİ nerelerdesin HERKEZİ ÖPTM BİRAZ İŞ YAPİİİİİİM GELİRİM CANLARIM
ayyy kaçmış gözümden cnm, kusura bakma:26: valla ben de ilk duyduğumda korkmuştum, kulağa hoş gelmiyor ama öğrenince rahatladım, iki gün önce simir sonucumu da aldım tertemiz..artık bu ay bakalım neler olacak, olmadı yeni testler bizi bekliyor..sen bakmadan nasıl dayandın cnm ya, ben telefonda sordum kıza oku üstünü ne yazıyor diye..bu arada o düşük nedeni değilmiş, benim doktor öyle dedi..yani bizim düşük nedenleri bilinmiyor halaKIZZZZZZZZZZZ KEEPPPPPPPPPP ben sana ne diyeyim bilmiyom........kürtaj sonucunu yazmışsın yeni sayfa açıp benim birde 6 haftalık kürtajım vardı benimkinin sebebide seninkiyle aynıydı geçen sene 9 kasımda oldum kürtaş ocakda hamile kaldım ve şu saate kadar korkumdan kürtaş sebebiyşmi ögrenmedim kagıt elimdeydi ama cesaret edemedim en son hamile kalınca doktora gittim dedim korkuyom dedim agladım şimdide hamileyim dedim doktor kagıda baktı önemsiz dedi .rahatladım bu satte kadar hala ögrenmemişdim ne oldugunu düşün yani okadar evham doluyum şimdi bakınırken gördüm amaninnnnnnnnnnn dedim bu bizim keeppppppp grip falan yazınca okudum devamını meger ne stres yapmışım çok salagım yaaaaaa yani sayende kürtaş sebebimi şimdi ögrendim ama bi enfeksiyon oldunu anlamıştım nette bile bakamamışdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?