- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Valla sağa sola durmaksızın hareket eden bir göz titremesi düşün. Ailedeki bu. Hatta başları da sallanan var. Yan bakınca sabitliyolar biraz görüntüyü netliyolar.Ben 3 aylıkken farketmiştim sizin ailedeki nistagmus ne tür vertikalmı horizontalmi
Mrb halen aktivmisiniz taa 2012 yazmissiniz ama Yardımınız lazımmerhaba ben size cevap yazdım ama özel mesaj olarak gönderdiğimi zannettim fakat ulaşmamış.....benim mail adresime telefonunuzu yollayın size ayrıntılı bilgi vereyim...pelinsa@yahoo.com
ilk yazanlar aktif degil.bende şuanki durumlarını merak ediyorum nasıllar diye..ben 1 yıldır buradayım.sizdedemi nistagmus var..?Mrb anneler kim var bu rahatsızlık la uğraşan
Benim 4 aylık oğlumda var aileden genetik. Sizin durumunuz nedir?Mrb anneler kim var bu rahatsızlık la uğraşan
Evet ben oraya da üyeyim ama çok da aktif değil. O ameliyattan da haberdarım ama uzun vadede bakalım olumlu sonuç verecek mi tekrarlama ihtimali var mı onu düşünüyorum. Benim oğlumda sürekli titreme var ne yazık ki. Uzağa bakınca elbette daha fazla. Zaten çok uzağı görmüyo tv izleyemiyo vs.Mrb arkadaşlar nerden başlasam ki doktora gittik 11 aylık oldu izmirdeyim Prof gördü göz 2.5 miyop astigmat için erken dedi herseyi normal yürümeye başladı kelimeler dökülüyor bir bir gözde kayma yok sadece titreme var ama devamli değilde heyecan ve korktugun da bide uzagi görmeye çalıştığın da oluyor doktor gözlük 1 yaşında vercem dedi bizde albina hastalığı var titreme ve baş sallamasi ile ilgili ameliyat olan başarı gören var face ekleyin nistagmus sitesini orda paylaşanlar oluyor
Geçmiş olsun benim oğlum da 9 aylık şu an. Genrtik nistagmuslu. Epey olmuş yazalı. Dra göstermişsinizdir. Ne dedi nasıl bir tedavi uyguladı? Benim oğlumun fiziksel gelişiminde sıkıntı yok. Emekliyo oturuyo sıralıyo. Ama tel sarar gel gel yaptıramıyorum bi türlü. Korkutuyo beni bu durum açıkçası. Sizin bebeğinizin durumu nedir? Titreme azalıyo diyolar büyüdükçe ama ben henüz bi şey fark etmedim. Göz doktorlarına götürdüm ama göz için bi tedavi de uygulamadılar. Genetik bu bizde. Anne tarafımda çok yaygın. Annemde ve erkek kardeşimde de var. Şu taklit olayı çözülse belki daha az dert edicem kendime ama olmuyo işte korkuyorum üzülüyorum. Titremesi az değil oğlumun ve sürekli maalesef. Siz neler yapıyosunuz?Benım bebegım 8 aylık ve bu hafta nistagmus teşhisi kondu. Haftaya cumhur beyden randevu aldım. Çok üzgünüm. Siz neler yaptınız bu hastalıkla ilgili bizi beler beklıyor. Görme kaybı olacak mu. Titremede azalma oluyor mu büyüdükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?