mrb pelinsa söylediklerinin hepsi benim kızımdada var kızım 8 aylık aynen üstten bakma kafa pozisyonu oluşturma, yamdan yandan bakma bir gözde kayma hepsi var, hipermetropu şuan hiç yok ama maalesef titreme hala fazla. dr titreme duracak ama görme normal bir insan görmesi gb hiç bir zaman olmıcak,hep özel bir çocuk olacak ve çok ilgi bekleyen bir çocuk olacak dedi. İnşallah titremeler durur,her şeyi sallanır vaziyette görüyor olduğunu düşünmek beni çok üzüyor
dktr albinizm mi var dedi size bunlr onun yoryuumlarıda.bize baştn dedilr sobnra saçndan faln kesp baktılr temz çıktı
Hayır,albinizm demediler.Göz muayenesinde hiç bir problem çıkmıyor,göz sağlam görünüyor,göz dibi sinirleride sağlam çıkıyor.Beyine giden göz sinirlerinde zayıflık var muhtemelen dedi dr. Ama ilk mr de bir sorun yoktu.iki gün önce tekrar mr çekildi. Pazartesi sonuçlarını alıcaz,hem beyin hem omurga mr si çekildi. Ayrıyetten hafif skolyoz(omurga eğriligi) var kızımda,aynı zamanda biraz geri bir çocuk 8 aylık oldu gel gel diyince atılmıyor,tel sarar öğretemedim bir türlü ,bakalım Pazartesi belli olacak.Çok endişeliyim.Allah'ım şifa versin herkese de bizlerede.