Bebeğinden ayrılamamak.

İlk defa duymadım. Genelde duyuyorum. Kız bebekler daha sakin olur, kızlarda çok gaz sorunu olmaz, Kızlar daha erken doğar gibi... İlgisi var mı bilmem ama erken doğmadı. Tam gününde doğdu
Kızlar daha hassas ve kırılgan olur ya o Bakımdan dedim anneler de daha çok üzerlerine Düşüyor sanki .

Genelde de öyle değil midir zaten kız çocuğu farklı olur tabi bu yanlış anlaşılmasın evladın kızı erkeği olmaz ama kız çocuk daha narin ve korumasız geliyor bana o Yüzden belki de sizin de bilinç altınızda bu düşünce vardır .

Ay maşaAllah bebeğine. Bende bir uyusada iş yapsam, yemek yapsam, duşa girsem diye gözünün içine bakıyorum.
Uyuduğunda da iş yapamıyorum işte, sorun bende. Ayrılamıyorum başından, ben de yanına uzanıyorum. Onu koklarken, okşarken uyuyorum yanında. Yada dakika başı gidip bakmaktan işim bitmiyor bir türlü, nedir çözümü?

Ben evlat ayrımı olarak görmedim hiç yazdığınızı. Anladım ne demek istediğinizi. Kız evlat başka derler ya hep... Daha kırılgan, daha nazik, daha işveli oluşlarından.

Maşallah kuzuna
Çok şanslısın
2 aylık bebeğim var malesef kolik
Genelde yapışık geziyoruz :) ama ben çok bağımlı olmasını istemiyorum durdurabildiğim kadar kendş yatağınada yatırıyorum iş yaparken pusete koyup yanımada alıyorum
Bu şekilde hem ilerde bebeğe zor hem sana

Ben evlat ayrımı olarak görmedim hiç yazdığınızı. Anladım ne demek istediğinizi. Kız evlat başka derler ya hep... Daha kırılgan, daha nazik, daha işveli oluşlarından.
Aynen öyle :)

Ama işte bazı arkadaşlar evlat ayrımı olarak algılayabilirler . Halbuki hiç öyle demek değil niyetim .

Ne kadar güzel doyasıya yaşa ben öyle yapmıştım.O uyuduğunda kalkıp işlerini yaparsın.Bu zamanlar geri gelmiyor bol bol doya doya sev yavrunu.
Uyuduğunda da yanından ayrılamıyorum ki. Zaten gece iyi uyuduğu için gündüz en fazla iki kez yarımşar saat uyuyor.

Son düzenleme:
Peki bu iyi bişey mi sizin açınızdan? Yani sizsiz durmasını ister misiniz şuan? Yoksa memnun musunuz bu durumdan?

O zaman hiç iyilik yapmıyorum şuan sanırım. O dengeyi kurmak da çok zor. Benim annem de hep soğuktu bize karşı, ben de hep tek başıma, her işimi kendim hallederim tamam bu güzel bişey ama anne ilgisi, sevgisi daha güzel. Annemin daha sevgi dolu olmasını tercih ederdim.

Puset yanımda olmasına rağmen böyleyim. Mesela pusetle mutfağa getiriyorum, öyle mahsun mahsun bakar oturur ama ben hiç rahat edemiyorum saniye başı dönüp onla konuşuyorum, oynuyorum. O zaman da işim uzuyor. Uyku eğitimini nasıl verdiniz?

anne sevgisi tabi ki cok onemli ve bebeginize sevginizi hissettirerek harika bir is yapiyorsunuz ancak buyuyor ve buyudukce aranizdaki bagliligi bagimliliga donusturmemeniz lazim
gercekten bebege zarar verirsiniz , kisisel gelisimini etkilersiniz
gerekirse bununla ilgili destek alin
birbirinize baglanin ama bagimli olmayin
bunun cevabini burda bulamazsiniz bu arada hassas bir konu , nette bazi sitelerde doktorlara ve padagoglara danisabilirsiniz ucretsiz size cevap verirler

Maşallah yaa hiç bence bozma yemek yaparken al yanına konuş onunla :) bakıyormuş ya sadece yerim onu ben
Benim de böyle olur inşallah bebeğim.
İnşallah.
Evet öyle yapıyorum ancak, pusetle mutfağa koyuyorum öyle beni izliyor yada oyuncağınla oynuyor ama arada dönüp laf attığımda hemen heyecanlanıp ayaklarını oynatıyor hızlı hızlı

Cok normal degil mi? Ben ilk bebegime hamileyim. Allah nasip eder dogurursam bebegim 2 ayliklen onu yalniz birakip sınava Gidecegim. Simdiden stresi basti nasil birakacam o kadar saat diye.

Yaaa maşallah diyorum gerçekten gözümün önünde canlandı bian o ayaklarını ısırasım geldi

Maşallah deyin
Teşekkür ederiz ama şuan böyle belki değişecek büyüdükçe bilmiyorum. Bi de onun da etkisi var sanırım. Belki durmayan bir bebek olsa sıkılıp, bunalıp uyusa da dinlensem diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…