- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi akrepistan
-
Kızlar daha hassas ve kırılgan olur ya o Bakımdan dedim anneler de daha çok üzerlerine Düşüyor sanki .İlk defa duymadım. Genelde duyuyorum. Kız bebekler daha sakin olur, kızlarda çok gaz sorunu olmaz, Kızlar daha erken doğar gibi... İlgisi var mı bilmem ama erken doğmadı. Tam gününde doğdu
Hoşbuldum gerçektenAnneliğe hoş geldin:)
Uyuduğunda da iş yapamıyorum işte, sorun bende. Ayrılamıyorum başından, ben de yanına uzanıyorum. Onu koklarken, okşarken uyuyorum yanında. Yada dakika başı gidip bakmaktan işim bitmiyor bir türlü, nedir çözümü?Ay maşaAllah bebeğine. Bende bir uyusada iş yapsam, yemek yapsam, duşa girsem diye gözünün içine bakıyorum.
Ben evlat ayrımı olarak görmedim hiç yazdığınızı. Anladım ne demek istediğinizi. Kız evlat başka derler ya hep... Daha kırılgan, daha nazik, daha işveli oluşlarından.Bu söylediğimi evlat ayrımı olarak algılamanız çok değişik .
Her evlat değerlidir mutlaka ama ben kız çocuk sahibi olan annelerin birazcık daha hassas OLduğunu ve daha korumacı olduklarını düşünüyorum . Bu tabi ki benim fikrim .
Değişmez inşallah. Değişmez dimi?Ya o arada bebeğin de huyu değişirse
Öyle mi düşünüyorsunuz? Umarım öyle olmaz.benimki 40 gun surmustu
siz biraz uzatmissiniz , birkac aya gecmezse destek alin cunku saglikli bir baglanma sekli degil bu
cocuga da zarar verirsiniz bu durum uzarsa
Aynen öyle :)Ben evlat ayrımı olarak görmedim hiç yazdığınızı. Anladım ne demek istediğinizi. Kız evlat başka derler ya hep... Daha kırılgan, daha nazik, daha işveli oluşlarından.
Uyuduğunda da yanından ayrılamıyorum ki. Zaten gece iyi uyuduğu için gündüz en fazla iki kez yarımşar saat uyuyor.Ne kadar güzel doyasıya yaşa ben öyle yapmıştım.O uyuduğunda kalkıp işlerini yaparsın.Bu zamanlar geri gelmiyor bol bol doya doya sev yavrunu.
Peki bu iyi bişey mi sizin açınızdan? Yani sizsiz durmasını ister misiniz şuan? Yoksa memnun musunuz bu durumdan?Ben oyleyim oglum 7 aylik olacak neredeyse halen ayrilamiyorum yanimda yatiriyorum besiginde yatrdm bikez esim dedi die o gece ben yatamadm kafam besigin icindeydi hep.izne gittik annem bana birak gez biraz dedi birgun olsun cikmadm disari onsuz:) ancak soyle bi durum var benim bebegimde kucukmen duruyodu buyudukce akillari eriyor simdi oglumda asla bensiz duramiyor yalniz birakinca kiyamet kopuyor senin kizinda oylw olur zamanla
O zaman hiç iyilik yapmıyorum şuan sanırım. O dengeyi kurmak da çok zor. Benim annem de hep soğuktu bize karşı, ben de hep tek başıma, her işimi kendim hallederim tamam bu güzel bişey ama anne ilgisi, sevgisi daha güzel. Annemin daha sevgi dolu olmasını tercih ederdim.Ben de senin gibiyim. Gerçekten bağımlılık gibi. Ama frenlemeye çalışıyorum kendimi. Çünkü annem bizi hep kendisine yapışık büyüttü ve üniversiteyi il dışında kazandığımda çok ama çok zorlandım hergün ağladım kendimi çok güçsüz hissettim. Hala zorluklarla başa çıkamıyorum mahvoluyorum. Kendim gibi yapmak istemiyorum kızımı da. 14 aylık olunca işe döneceğim, fikri bile canımı acıtıyor ama doğanın düzeni böyle mutlaka ayrılacağız bigün.
Puset yanımda olmasına rağmen böyleyim. Mesela pusetle mutfağa getiriyorum, öyle mahsun mahsun bakar oturur ama ben hiç rahat edemiyorum saniye başı dönüp onla konuşuyorum, oynuyorum. O zaman da işim uzuyor. Uyku eğitimini nasıl verdiniz?Puseti yanına getirsen? Oğlum nerdeyse 6 aylık oldu. Daha iki haftadır kendi başına duruyor. O da uyku eğitimi sayesinde hani. O aylarda benim için senin bu bahsettiklerin hayal bile değildi. :) ilerisini de düşün yani :)
Ay demeyin yapışık yaşayacağız bu gidişle galibaBiraz daha buyuyup tepkiler vermeye baslasin bir de o zaman gor asıl sevgiyi :)
anne sevgisi tabi ki cok onemli ve bebeginize sevginizi hissettirerek harika bir is yapiyorsunuz ancak buyuyor ve buyudukce aranizdaki bagliligi bagimliliga donusturmemeniz lazimO zaman hiç iyilik yapmıyorum şuan sanırım. O dengeyi kurmak da çok zor. Benim annem de hep soğuktu bize karşı, ben de hep tek başıma, her işimi kendim hallederim tamam bu güzel bişey ama anne ilgisi, sevgisi daha güzel. Annemin daha sevgi dolu olmasını tercih ederdim.
Ne güzel bir yorum, siz daha tatlısınızçok tatlısınız, tebessüm oluştu yüzümde okuyunca
İnşallah.Maşallah yaahiç bence bozma yemek yaparken al yanına konuş onunla :) bakıyormuş ya sadece yerim onu ben
Benim de böyle olur inşallah bebeğim.
Yaaaİnşallah.
Evet öyle yapıyorum ancak, pusetle mutfağa koyuyorum öyle beni izliyor yada oyuncağınla oynuyor ama arada dönüp laf attığımda hemen heyecanlanıp ayaklarını oynatıyor hızlı hızlı
Maşallah deyinAllahım kendi kendine uyuyan
Kucağa alışmayan
12 saat uyuyan
Yer yadırgamayan bir bebek
Ne kadar şanslısın yaaa
Valla sende haklısın benim de böyle 4/4 lük bir bebeğim olsa ben de yanından ayrılmazdım :)
İnşallah öyle olur, doğru yapıyorumdur.Ilgilenmeniz cok guzel zaten normalde de oyle olmali onunla bol bol konusun sevin.sevgiyle buyuyen bebekler daha ozguvenli bireyler oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?