- Konu Sahibi akrepistan
Maşallah size Allah bağışlasın yavrularımızı, darısı başıma inşallah. Evet güvenli bağlanmayı duydum ben de, eskilerin söylediklerinin aksini söylüyorlar ben de biraz ona güveniyorum açıkçası.Bebeğine doy doyabildiğine çok çabuk büyüyorlar çünkü kızım üç yaşında ilk altı ay sadece benim kucağımda sakinleşirdi babasında bile on dakikadan fazla durmazdı uyumadığı her an yapışık yaşadık bir yaşına kadar yanında ben yada babası yokken alt katımdaki kayınvalideme bile bırakmadım onun babası yada ben olmadan yalnız kalmasına tahammülüm yoktu şimdi yalnız başına babaannesinde saatlerce kalabilir oynayabilir çünkü bana güveniyor özlediği an ben yanına gidebilirim çok sosyal yedi kralla barışık bir çocuk sosyal bir ortama girdiğinde benden fazlasıyla bağımsız hareket edebiliyor herkesle tanışıp derdini anlatıp muhabbet bile kuruyor bu kendi yaşıtı bir çocuk yada 70 yaşındaki bir yaşlı olsun farketmiyor bebekken çok öptüm çok kokladım nefesinin kokusunu içime çekerdim mis gibi süt kokardı şimdi işi düşmezse kucağıma gelmiyor cadı hala çok öpüyorum ama bebekliği gibi değil çünkü niye beni çok öpüyorsun öpme diyor büyüdü kendi kararları var artık bebekken onca öpüp koklamama rağmen keşke biraz daha çok öpseymişim diyorum doyulmuyorlar çünkü o kadar dip dibe yaşamamıza rağmen bana bağımlı bir çocuk değil bu akşam babasıyla gezmeye gittiler anne sen bekle biz geleceğiz dedi cimcime gelincede çok eğlendik birdaha sende gelirsin üzülme diyor daha çok taze annesin zamanla rayına oturur herşey sonsuz sevgi vermek bağımlı bir çocuk yapmaz bebeğinizi sakın korkmayın doya doya tadını çıkartın bebeğinizin