Bebeğinden ayrılamamak.

Benimde Allah nasip ederse Ocak ayında doğumum gerçekleşecek. Bende sizin gibi olurum gibi hissediyorum
Çünkü çocukları çok çok seviyorum
Sadece kendim için değil sokakt bile gördüğüm çocuklara gülümseyerek bakarım çok hoşuma gider
hem ilk çocuğunuz böyle olmanız çok normal
Hem de annelik iç güdüsü kötü bi şey değil ki bu.
Okuduğum çocuk gelişimi kitaplarında da bebeğin ihtiyacı olduğu an yanında olunduğunda özgüveni daha yüksek ve kendini daha güvende hissedermiş. Ne aşırı üstüne düşmek lazım ne de yüzüstü bırakmak lazım
Zaten daha 3 aylık bebek. Bu kadar üstüne düşmeniz çok normal bence :)

aynı durumdayım bebegım 3.5 aylık ...

alakasız ama bebegınız ne kadar sklıkta emıyor ve kılosu kac

Masallah.
Bende iki oglani oyle buyuttum ama benimkiler coook aglardi
Dun dedim ayri yatayim oglandan uykularim kacti baktim saat 4 yok dexim olmuyor girdim kucugun yanina buyugu uykulu bBanin yanina anca uykuya daldim
Yani zor alistirma

Canım ne diyeceğim i mi bilemedim böyle kadınlar yani senin gibiler anne olmayı hakediyor kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap annelik sana çok yakışıyor Canım

Annelik tam olarak bu işte. Allah acısını göstermesin.

Haklısınız, ben bi de 6 aylıkken odasını ayırma hayalleri kuruyorum o zamana kadar bu olayı çözmem lazım.

Şu slingi çok duydum her derde deva nerdeyse. Kolik, gaz, uyku her soruna birebir diye ben hamileliğimde ilk aldığım şey slingdi. Sanırım bir tek ben beceremedim sling kullanmayı. Tek omuz benimki ilk başlarda taktığımda çocuk bir süre sonra altından kaymaya başlıyordu öyle bir korktum dışarda kullanmadım. Evde kullanayım işimi gücümü yapayım dedim, kesinlikle çok rahatsız bişey. Onunla asla süpürge yapamam, mesela öne doğru eğilinmiyor. Sonra yemek yapayım dedim, çocuk önümde tezgaha yaklaşamıyorum ki bişeyler doğramak için. Lavaboya yaklaşamıyorum bulaşık yıkamak için, ocağa yaklaşamıyorum çoçuğun bi yerine bişey olacak diye. Ben yapamadım slingle, nerde hata yaptım bilmiyorum ama milletten de hep duyuyorum “slinge takardım çocuğu bütün evimin işini yapardım” diye, nasıl eğilip kalkıyorsunuz ayol? Tezgaha, ocağa nasıl yanaşıyorsunuz?

Ben de iyi ki işten çıktığımda hamile kalmışım derim hep, o kadar güzel ve dolu dolu geçirdim ki hamileliğimi. Bu da sanırım doğum sonrası bebeğe yansıdı. Valla ben de hep duyardım “uykusunda bile özlüyorum” diye, “yok artık” derdim. Uykusundan uyandırmazsınız da, yanından ayrılamazsınız siz de

İlahi.
O sling sürekli annesini isteyen, hiç başka iş yaptırmayan ve kolik bebekler için daha çok tavsiye edilir yalnız. Burada sorun annede bebekte değil.
İşte tam benlik aslında, hem bebekten hiç ayrılmamış oluyorum hem de ev işlerimi yapmış oluyorum ama olmadı çok denedim beceremedim sling kullanmayı. Bi taktiği varsa deyiversin biri

Cok yanlis yapiyorsunuz ilerde cekersiniz bunun acisini. Cocuklar oyle akillilar ki alistirmayn oyle. Yoksa ilerde sizi kiziniz yonetebilir Benim oglumda ayni sizin kiziniz gibiydi. Ben bilerek fazla almazdim kucagima bile.
Kucağıma almıyorum. Tam tersi benden başka kimse kucağına almadan oyalayamıyor. Hemen “yatmak istemiyor” deyip kucaklarına alıyorlar. Oysa ben de yatırdığımda mırın kırın ediyor ama hemen dikkatini çekecek bişeyler yapıyorum ve sonra çok güzel oynuyoruz. Şimdi nasıl oğlunuz büyüdükçe değişti mi?

Ay benim annem hala böyle koskoca kız oldum 22 yaşındayım hala '' gelde öpeyim, bebeğim zeyingözlüm gel azcık yanımda otur vs'' diyo Annelik zor zanat
Ay ne tatlı. Siz de oturun öpüşün, koklaşın. Keşke benim annem de öyle olsa, ayrılmazdım koynundan. Benim annem tam tersi, hiç belli etmez sevgisini. Hiç öyle öpsün koklasın bilmem, hatta şımarıklık görür böyle şeyleri o yüzden ben de onun yanında rahat olamadım hiç. Kıymetini bilin, inşallah ben de kıZıma öyle olurum büyüdüğünde.

Allah bagislasin masallah
Ama pusetinden oyun halisindan cocugu alip ozur dilemek? Cok saglikli bir durum degil. Cocugunuz icin de sizin icin de bence
Amin inşallah. Özür dilemek şöyle; onunla ilgilenmediğimi düşündüğüm için üzülüp özür diliyorum onu öperek. “Özür dilerim kızım seninle ilgilenemedim, çamaşırları asmam gerekiyordu” gibi. Onu orda yalnız bıraktığımı anlıyormuş gibi geliyor.

22 yasinda :)) Hala daha akilli uslu saygili bir evlat. Demek istedigim kucaginiza fazla almayin. Yaninizda uyutmayin alismasin. Yoksa o sizi oynatir bu seferde rahat edemezsiniz. Ben kendim emzirme disinda kucagima almadim. Emzirirken uyurken sevdim hep. Gelene gidenede dedim fazla kucaginiza almayin alistirmak istemiyorum diye. Emzirirdim uyaniksa bile gider yatagina birakirdim kendi kendine uyurdu. Biraz buyudukten sonra kendisi uykusu geldiginde giderdi kendi yatardi. Sonunda ben rahat ettim yani. Kucaga aliskin olmayinca yemegimi isimi gucumu rahat yapabiliyordum.

Ahahah gelecekteki ben. Kıyamam size. Nasıl tatlıdır şimdi o bebiş. Ancak biraz duygularınıza ket vurun. Büyüdüğünde bir takım sıkıntılar olabilir, özgüven, özbenlik gibi...
İşte acaba kötü mü yapıyorum? Kendim içinse sıkıntı yok ama ona kötülük yapmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…