Bebeğinde süt ve süt ürünleri alerjisi kan mukuslu kaka ve rota aşısı

Peki bebeğinizin kilo alımı nasıl ? Bize dün rota olduk sonra bezinde kan gördüm :KK43: daha kaka yapmadı bakacağım diğer bezlerinde kan olacak mı
Sizde alerji tespit edilmiş miydi daha önce ? Kan olduysa en iyi ihtimal sadece süt ve sit ürünlerine karsı alerjiniz var o zaman.Diz mi istediniz rota aşısı olmasını

Peki bebeğinizin kilo alımı nasıl ? Bize dün rota olduk sonra bezinde kan gördüm :KK43: daha kaka yapmadı bakacağım diğer bezlerinde kan olacak mı
Sizde alerji tespit edilmiş miydi daha önce ? Kan olduysa en iyi ihtimal sadece süt ve sit ürünlerine karsı alerjiniz var o zaman.Diz mi istediniz rota aşısı olma
Merhabalar bebeğime 3 aylıkken rota aşısı yaptırdım ve rota asisindan sonra şiddetli karın ağrısı ve ishal yaşadı yaklaşık bir hafta sürdü bu durum. Sonrasında mukuslu kaka hayatımıza veda etmedi ve sorunlar giderek arttı ve bir kaç gün gün önce kakasinda nokta kadar kan geldi..hemen doktorumuza götürdüm kaka tahlili yspti ve süt alerjisi olabileceğini ve 2 hafta diyet yapmamı istedi. 2 hafta sonra tüm belirtiler geçerse tekrar dene peynir ve yoğurt yemeyi yine aynı olursa 6 ay kadar tamamen kes hepsini dedi. Şuan diyetin 5. Gunundeyim süt ve süt ürünlerini yumurtayı tamamen kestim buna rağmen iki gündür kakada kan yeniden başladı. Nokta kadar kan geliyor mukus devam ediyor. Normalde aşırı kusan bir bebekti kusma sorunu geçti günde 5 6 kaka yaparken 2 3e düştü

Benim sormak istediğim kakada hicbisey tuketmedigim halde kan gelmesi normal mi. Sizin kakadaki kan sorununuz nasıl çözüldü kaç günde geçti. Her bezde kan görünce çok üzülüyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var,.yorum yapabilirseniz cok sevinirim
bizim 1 aydan fazla oldu hala kan oluyor .nerdeyse her şeyi tüketmeyi kestim gibi dr m kan kesilince hemen ek gıdaya başlıyacağız diyor.Bizimkiler bağırsak tepkili alerji olduğu için maleseff rota aşısı iyi gelmiyor, tahribat yapıyor.Yaptığımız diyet de sadece semptomları azaltıyor.Çok zor süreç maalesef inşallah tez zaman da düzelir Allah dermansız dert vermesin diyorum artıkın

Ben çocuk dr me alerjik bebek rota yapılır mı tetikler mi diye üstüne basa basa sormama rağmen sıkıntı olmaz dedi ve sonuç kanlı kaka o çocuk dr yide Allah a havale ediyorum.Daha beterini yaşasın

Sizde alerji tespit edilmiş miydi daha önce ? Kan olduysa en iyi ihtimal sadece süt ve sit ürünlerine karsı alerjiniz var o zaman.Diz mi istediniz rota aşısı olma

bizim 1 aydan fazla oldu hala kan oluyor .nerdeyse her şeyi tüketmeyi kestim gibi dr m kan kesilince hemen ek gıdaya başlıyacağız diyor.Bizimkiler bağırsak tepkili alerji olduğu için maleseff rota aşısı iyi gelmiyor, tahribat yapıyor.Yaptığımız diyet de sadece semptomları azaltıyor.Çok zor süreç maalesef inşallah tez zaman da düzelir Allah dermansız dert vermesin diyorum artıkın
Bende ek gıdaya geçtim ama bugün yine kan geldi şimdi bu kan ek gidadan dolayı mı g3ldi yediğim biseyden mi geldi anlayamiyorum nasıl olacak bu iş hiç anlamaidm ya gerçekten

Ben çocuk dr me alerjik bebek rota yapılır mı tetikler mi diye üstüne basa basa sormama rağmen sıkıntı olmaz dedi ve sonuç kanlı kaka o çocuk dr yide Allah a havale ediyorum.Daha beterini yaşasın
Sizi cidden yanlış yönlendirmişler hiçbir doktor alerjik bebeğe rota yapın demez çünkü ilk defa duyuyorum bunu diyeni

Bende ek gıdaya geçtim ama bugün yine kan geldi şimdi bu kan ek gidadan dolayı mı g3ldi yediğim biseyden mi geldi anlayamiyorum nasıl olacak bu iş hiç anlamaidm ya gerçekten
Ben yarın haşlanmış patates ile başlıyorum inşallah.Ben tükettiğim de sıkıntı olmamıştı.Bi de yarın kendimin gözlemi sonucu belirlediğim güvenli gıda harici bi şey yemiyeceğim yine kan gelirse ek gıdaya yorarım

Bnm de yorum yapmadı kan için ama zaten haftada 1-2 kez illa geliyor.Diyet sebebi ile bebeklerin kilo alımı nasıl bu arada
7.6 çıktı geçen haftaki kontrolde kilosu çok değil ama çok azda değil normal bence. 6 aylık olduğunda 7.8 7.9 civarı olmuş olacak. Sizin kilo alımınız nasıl. Dönem dönem bebeğimin az kilo aldığı zamanlarda yaşadık biz bu arada ama mama kullanmadık yinede bebeğim kabul etmediği için

7.6 çıktı geçen haftaki kontrolde kilosu çok değil ama çok azda değil normal bence. 6 aylık olduğunda 7.8 7.9 civarı olmuş olacak. Sizin kilo alımınız nasıl. Dönem dönem bebeğimin az kilo aldığı zamanlarda yaşadık biz bu arada ama mama kullanmadık yinede bebeğim kabul etmediği için
Bizim kilomuz şu an için iyi ama sanki bu ay az alıyor.Az olsa da mama başlamayı düşünmüyorum zaten biberonda kabul etmez sanırım.Doğum kilosunun 2 katı olması kafi bnm için.Bi de öama başlayacak olsaydım aylardır niye diyet eziyeti çekmiş olayım başlarsam da full mamaya dönerim sanırım.Bi arkadasın 3 hafta da 100 gr almış diye mama başka demiş dr si kafayı yiyordu kız içmiyor diye.Ben olsam başlamazdım şahsen.Bu arada ben Prof.Dr.Mahmut Doğru ile ilerliyorum süreci.Önce bizim alerji durumunu çok ciddiye almamıştı hafif diye.Kan durumu çoğalınca ciddiye aldı.Bir de geceleri sanki bi yeri ağrıyormuş gibi kıvranıyor mu bebeğiniz

Bizim kilomuz şu an için iyi ama sanki bu ay az alıyor.Az olsa da mama başlamayı düşünmüyorum zaten biberonda kabul etmez sanırım.Doğum kilosunun 2 katı olması kafi bnm için.Bi de öama başlayacak olsaydım aylardır niye diyet eziyeti çekmiş olayım başlarsam da full mamaya dönerim sanırım.Bi arkadasın 3 hafta da 100 gr almış diye mama başka demiş dr si kafayı yiyordu kız içmiyor diye.Ben olsam başlamazdım şahsen.Bu arada ben Prof.Dr.Mahmut Doğru ile ilerliyorum süreci.Önce bizim alerji durumunu çok ciddiye almamıştı hafif diye.Kan durumu çoğalınca ciddiye aldı.Bir de geceleri sanki bi yeri ağrıyormuş gibi kıvranıyor mu bebeğiniz
Yok hayır kandan kaynaklı ekstra bir huzursuzluk olduğunu düşünmüyorum ben sadece az uyuduğu gunl3r oluyor bazen onun karın ağrısından olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda kivranma vs gibi bir durumda yok ama. Mamayı bu saatten sonra vermek çok zor zaten tadıda baya kötü alerji mamasinin o yüzden almaları zor bence

Ben şimdiye kadar patates havuç kabak ve tatlı patates denedim başka ne denesem bilmiyorum doktorum ishal olursa 1 tatlı kaşığı pirinç veya 1 tatlı kaşığı irmik deneyebilirsin demişti bunları haslayip ekleyebilirmisim. Ama biraz daha sebze denemek istiyorum ne vereceğim konusunda kararsızım siz ne denemeyi düşünüyorsunuz sebze olarak fikir almak adına soruyorum ☺️

X